Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

marosia

co chciałbyś się dowiedzieć o Michaelu

Post autor: marosia »

Justine1304 pisze: 2. Podczas jakiego koncertu (kiedy i gdzie) dowiedział się o oskarżeniu przez Chendlera?
3. Ile razy, kiedy i z jakich powodów zwalniał Frank'a DiLeilo?
2. 11 listopada 1993r.-Meksyk, to data ostatniego koncertu i przerwanie trasy.Sytuacja rozwijała się dynamicznie już wcześniej (sierpień- przeszukanie Neverlandu, 25 sierpień sprawa przedostaje się do mediów, tak więc nie było jednej chwili w której Michael dowiedziałby się o czymś, czego wcześniej nie wiedział. Listopad był apogeum nagonki i Michael nie wytrzymuje presji, przerywa trasę i udaje się na leczenie do Londynu.

3. Frank Dileo został zwolniony 14 lutego 1989 roku.Podobno m.inn. chodziło o promocję filmu Moonwalker ,który nie odniósł wystarczająco spektakularnego sukcesu, jakiego się spodziewano. Narastające plotki, wcześniej celowo napędzane przez Franka w ramach reklamy i rozgłsu, wymknęły się spod kontroli, a Michael coraz częściej był postrzegany jako dziwak albo jakiś kosmita.

Nibylandia Michaela Jacksona
http://mojeblogowanie-michaelina.blogspot.com/
Awatar użytkownika
MJulia

Post autor: MJulia »

nie wiem czy to dobre miejsce do tego typu pytania,
Ale czy to prawda, że Michael wydal sporo pieniedzy by otrzymać głos E.T w P.Y.T ?
Czytałam o tym w masie książek i zastanawiam się, bo tego głosu w ogóle tam nie słyszę. Natomiast jestem pewna ze głos E.T pojawia się w Someone in the dark.

--------------------------
m.
Obrazek
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Jakie Michael miał IQ???
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Skąd: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Wracając do pościka Susie. - Czy ktoś używa perfum Bal a Versailles? Mam na nie chrapkę od pewnego czasu, w perfumeriach ich nie ma zatem chciałabym zasięgnąć Waszej opinii na temat nuty tych perfum. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
daria3891

Post autor: daria3891 »

martyna_k pisze:Jakie Michael miał IQ???
Michael Jackson, as a child had an IQ of about 108, as a teenager, 119, and before his death, 164, meaning he was off the chart
Czy całe życie bardzo wysokie (od 150 w wieku dorosłym zaczyna się ponadprzeciętne). Powiem, że np Bill Gates, czy Albert Einstein wyszli z wynikiem 160.
cut that out!
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Wow, to bardzo wysokie! Ja gdzieś słyszałam, że od 140 to już jest geniusz.
I kolejne pytanie - czy wie ktoś jakie Michael lubił seriale komediowe? (oprócz Charliego Chaplina) Takie jak np. "The Honeymooners" albo "Flip i Flap"?
Awatar użytkownika
hankypanky

Post autor: hankypanky »

Czy wie ktoś może czemu Michael przestał się "spotykać" z Madonną?
She's had enough, she says the end
But she'll come back, she knows it then
A chance to start it all again
Till death do us part
Awatar użytkownika
Vesna

Post autor: Vesna »

Dzwoneczek MJJ pisze: Czy ktoś używa perfum Bal a Versailles? Mam na nie chrapkę od pewnego czasu, w perfumeriach ich nie ma zatem chciałabym zasięgnąć Waszej opinii na temat nuty tych perfum. ;-)
B.A.V. mają bardzo, ale to baaardzo słodki zapach, chwilami wręcz duszący. Może się podobać, ale jeżeli nie lubisz bardzo intensywnych, słodkich i bardzo trwałych zapachów, to nie polecam, chociaż zdaję sobie sprawę, że jesteś ich mega ciekawa... skąd ja to znam... ;)
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Vesna pisze: Dzwoneczek MJJ napisał:
Czy ktoś używa perfum Bal a Versailles? Mam na nie chrapkę od pewnego czasu, w perfumeriach ich nie ma zatem chciałabym zasięgnąć Waszej opinii na temat nuty tych perfum.

B.A.V. mają bardzo, ale to baaardzo słodki zapach, chwilami wręcz duszący. Może się podobać, ale jeżeli nie lubisz bardzo intensywnych, słodkich i bardzo trwałych zapachów, to nie polecam, chociaż zdaję sobie sprawę, że jesteś ich mega ciekawa... skąd ja to znam... ;)
Opakowanie mnie odpycha, ale zawartość b. ciekawi... ;-)

Może zaryzykuję, używałaś ich? Są baaardzo intensywne? :)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Vesna

Dzwoneczek MJJ pisze: używałaś ich? Są baaardzo intensywne? :)
B.A.V. są baaardzo, ale to baardzo intensywne i słodkie... zapach utrzymuje się bardzo długo i może męczyć, szczególnie w pomieszczeniach... ale zapewne mają swoich amatorów... podejrzewam, że dopóki sama nie wypróbujesz, żaden opis nie będzie w pełni satysfakcjonujący dla Twojej ciekawości ;)))
Ostatnio zmieniony ndz, 13 lut 2011, 19:43 przez Vesna, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Skoro jesteśmy już przy perfumach to moje pytanie dotyczy tego samego. W necie przeczytałam że Mike używał CK Obsession. Jest też linia damska. Czy ktoś je ma albo czy warto kupić?
Awatar użytkownika
Vesna

Atonia Na pewno masz w mieście jakąś drogerię i najlepiej jak zapach przetestujesz sama. Z perfumami lepiej nie generalizować, bo - po pierwsze - na każdej skórze zachowują się inaczej, a po drugie - są różne gusta. CK, w odróżnieniu od B.A.V., jest dostępny w większości sieciowych (i nie tylko) drogerii.
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?p ... 743&next=1
Tutaj też jest kilka opinii. Zgadzam się z moją poprzedniczką, że komentarz innych będzie się różnił od Twojego, bo każdy ma inne typy i przyzwyczajenia ;-) Bałabym się kupować w ciemno, ale chyba nie ma problemu, żeby w razie czego je potem sprzedać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Susie. byłam na tym linku, jakiś czas temu właśnie. ;-) Czasem mam humor, żeby pachnieć na całe pomieszczenie, więc zaryzykuję w razie czego mam kuzynkę, która uwielbia słoooodkie perfumy, więc się nie zmarnują. nenene

Najlepiej perfumy sprawdzać na sobie, każdy ma inne ph, swój własny zapach ciała... etc. ;-)

Dokładnie, te o które pytasz są w perfumeriach natomiast B.A.V. niestety nie.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
sara5555

Post autor: sara5555 »

Jeśli lubisz perfumy z piżmem to na pewno ci się spodobają jeśli nie to nie kupuj B.A.V
SARA5555
ODPOWIEDZ