Cey Entertaiment Remixes Pack (paczki Detoxa)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Detox

Post autor: Detox »

Postanowiłem zebrać wszystkie remixy CEY-ENTERTAINMENT i ich wszystkie wersje do jednej paczki. Oto ona ;-)

Cey Entertaiment Remixes Pack *
Obrazek

TRACKLISTA:

01 Hollywood Tonight (CEY-ENTERTAINMENT Version)
02 Hollywood Tonight (CEY-ENTERTAINMENT Instrumental)
03 Another Day (CEY-ENTERTAINMENT Early Version)
04 Another Day (CEY-ENTERTAINMENT Final Version)
05 Who Is It (CEY-ENTERTAINMENT Early Version)
06 Who Is It (CEY-ENTERTAINMENT Final Version)
07 Smooth Criminal (CEY-ENTERTAINMENT Intrumental)

DOWNLOAD

* - Paczka będzie w wypadku nowych mixów aktualizowana. W trakcie produkcji Cey Entertaiment są remixy takich piosenek jak Slave To The Rhytm czy Blue Gangsta zatem jest na co czekać ;-)
Awatar użytkownika
shamar

Post autor: shamar »

Talitha pisze:
Hollywood Tonight - Cey Enteratiment Version
Moim zdaniem lepsze od "oryginału",
Absolutnie nie. Ten bit pod spodem w ogole nie pasuje do wokalu . Brzmi to strasznie, jak domowa sklejka.

A Another Day - final version ? No ja dziekuje ale nie wiem po grzyba jeszcze w tym grzebali. Na siłe probowali napchac ile tam sie da i wyszla kloaka. Totalnie stracilo to swoj wczesniejszy tajemniczy klimat.
"Jeśli masz odejść, odejdź z uśmiechem na twarzy"
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

shamar pisze:A Another Day - final version ? No ja dziekuje ale nie wiem po grzyba jeszcze w tym grzebali. Na siłe probowali napchac ile tam sie da i wyszla kloaka. Totalnie stracilo to swoj wczesniejszy tajemniczy klimat.
Zawsze jest jeszcze Early Version ;-) Też mi się bardziej podoba Early Version ale Final Version też jest lepsza od tego co znajduję się na płycie. Nie słychać tego denerwującego basu i czuć większy power w refrenie.

W Who Is It nie ma w zasadzie nic nadzwyczajnego ale i tak zawsze miło posłuchać jakiejś innej wersji ;-) Natomiast Smooth Criminal jest świetne! Elektryczny bit w połączeniu z klasycznymi instrumentami brzmi niesamowicie. Szkoda ,że to wersja bez wokali ale sam pan Cey tłumaczy:
Cey Entertaiment pisze:It does not contain MJs vocals. The concept of this production, was just the instrumental feeling! Smooth Criminal is one of my biggest favourites and I always wanted to try something new with it!
Próbowałem połączyć to z wokalami ale wynik mnie jednak nie zadowolił. Trzeba je bardziej dostosować do tego instrumentalu..
Talitha

Post autor: Talitha »

shamar pisze:Absolutnie nie. Ten bit pod spodem w ogole nie pasuje do wokalu . Brzmi to strasznie, jak domowa sklejka.
Napisałam "moim zdaniem" czyli to subiektywna opinia.
Oryginał mi nie odpowiada ze względu na wulgarny (i tu ponawiam dwa słowa w cudzysłowie) beat.
Awatar użytkownika
shamar

Post autor: shamar »

Detox pisze:Nie słychać tego denerwującego basu i czuć większy power w refrenie.
No jak nie ma basu jak też jest przed refrenem. A te trąbki czy co to tam jest dyskwalifikują dla mnie tą wersje. I już wole taką oficjalna albumową.
Naprawde starszne są te trabki. Za cholere to nie pasuje.

Detox pisze: W Who Is It nie ma w zasadzie nic nadzwyczajnego ale i tak zawsze miło posłuchać jakiejś innej wersji ;-) Natomiast Smooth Criminal jest świetne! :
.
Nie sluchalem jeszcze dlatego, że nie lubie remixów czegos co w oryginale jest idealne. Remiksowanie takich kawalkow wydaje mi sie niepotrzebne.
"Jeśli masz odejść, odejdź z uśmiechem na twarzy"
Obrazek
ODPOWIEDZ