Michael Jackson w Polsce

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Detox

Post autor: Detox »

Willy pisze:DVD Michael Jackson w Polsce 1996
japrosic japrosic japrosic

Wielkie dzięki za zebranie tych materiałów do kupy. Ba. Część materiałów widzę po raz pierwszy! Mógłbyś wrzucić jeszcze wersje na 2 DVD5? japrosic
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Wielkie dzieki Willy. Na razie nie mam jak sciagnac dvd menu .. wiec pojedyncze linki sobie pobieram ..
Ciekawia mnie te dodatki i to z kamer przemyslowych moze kiedys sciagne całość..
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Jeśli naprawde jest zapotrzebowanie (dla jednego Detoxa to mi się nie chce) to mogę przeredagować to na dwie zwykłe płyty, póki mam pliki na dysku. Kurcze, ale to znowu ponad 7 giga uploadu. :/
To oczywiście opóźni drugą płytę. Tak w ogóle jak ktoś ściągnie i rozpakuje to niech to potwierdzi żebym mógł wywalić rary.
Awatar użytkownika
one_more_chance

Post autor: one_more_chance »

Detox pisze:Mógłbyś wrzucić jeszcze wersje na 2 DVD5? japrosic
Ale chyba nie ma takiej potrzeby. Przecież chyba łatwiej jest kupić sobie płytkę DVD9 za 3-4 zł w pierwszym lepszym sklepie komputerowym niż dodawać komuś roboty.
Detox

Post autor: Detox »

Chodzi mi o to ,że chcę sobie zrobić podróbkę oryginalnego wydawnictwa (płytę z nadrukiem) ,żeby to fajnie wyglądało a w drukarni drukują tylko DVD5.. Jeżeli to duży problem Willy to spróbuje sobie jakoś poradzić..
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Dzięki bardzo Willy, czytasz mi w myślach, bo miałem zamiar pościągać wszystkie materiały, jakie są z Polski. Dzięki bardzo ;)
Da ktoś rade z okładką do tego ?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Justine

one_more_chance pisze:
Detox pisze:Mógłbyś wrzucić jeszcze wersje na 2 DVD5? japrosic
Ale chyba nie ma takiej potrzeby. Przecież chyba łatwiej jest kupić sobie płytkę DVD9 za 3-4 zł w pierwszym lepszym sklepie komputerowym niż dodawać komuś roboty.
No wiesz ja np mam ok 35 km do miasta , u mnie nie ma takich płyt wiec musiałabym jechać specjalnie po to , poza tym w mieście u mnie takie płyty kosztują 7-9 zł.
Dlatego wole ściągnąć pojedyncze bez DVD po prostu tego czego nie mam bo chyba bylaby to 3 plyta z PL jaka bym miała a ściągnę to czego nie mam.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Dziękuję Willy za ogrom pracy w przygotowanie tych DVD.
Czas powolutku zmierzyć się z downloadem. :nerwy:

edit
aeval pisze:DZIĘKI Maestro! japrosic
japrosic
Ostatnio zmieniony ndz, 06 lut 2011, 22:49 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

Nie było mnie 2 dni, a tu TAKI Rarytas! :happy:
Nareszcie wszystko (a nawet więcej) z Polski na jednej płycie!
Wielkie dzięki Willy! japrosic
zasysam...
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Dzięki wielkie Willy za kawał dobrej roboty :) DVD zapowiada się świetnie, wszystko zebrane na jednej płytce! Super! Już się zabieram za ściąganie :mj:
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
aeval

Willy pisze: Tak w ogóle jak ktoś ściągnie i rozpakuje to niech to potwierdzi żebym mógł wywalić rary.
Melduję, że ściągnęłam, rozpakowałam i wypaliłam DVD.

Willy jesteś Wspaniały!
Z utęsknieniem czekam na wrzutkę DVD z 1997 roku
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

DVD Michael Jackson w Polsce 1997

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Przyszedł czas na drugą wizytę. Była ona niespodziewana a powody jej oszałamiające. Oto Michael Jackson chciał na dłużej związać się z Polską, biznesowo i prywatnie. Co z tego wynikło, wszyscy wiemy. Pozostały wspomnienia i trochę nagrań wideo.

Zawartość płyty:
Programy informacyjne - 40 minut skrawków z dwóch dni pobytu, może trochę za dużo bo materiał momentami się nieprzyjemnie powtarza, ale co tam, miejsca na płycie mi nie brakowało. http://www.megaupload.com/?d=A7039VMG
Jackson w Polsce - Znany i jedyny chyba reportaż z tego wydarzenia, autorstwa Marka Sierockiego. http://www.megaupload.com/?d=0MW1K9SO
Radio ZET - sześciominutowy materiał z radia, który w zeszłym roku na forum umieścił ktoś o nicku dietyloamid. Tu przydały się podesłane mi fotki.
Jackson w Warszawie(1996) - Miejsca na dysku wiele, więc w ramach dodatku wrzuciłem drugą, najbardziej znaną wersję tego programu.

Tak jak przy poprzednim dvd większość rzeczy pochodzi z kaset cichej. japrosic
Wielkość: 3,41 GB
DOWNLOAD
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Wiecie co?
Zaluje, ze my jako Polacy nie moglsmy nic zrobic jak MJ tu przyjezdzal.
Tak naprawde to wszystko spoczywalo na barkach naszych rodzicow (w wiekszosci z nas na tym forum) i sami to zaprzepascili. Gdyby to bylo w naszych czasach to inaczej bysmy do tego podeszli.
A moze gdyby on zaingerowal to inaczej by sie to potoczylo?
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

dzieki Willy :) niezawodny jak zawsze ;)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Awatar użytkownika
aeval

Willy pisze:DVD Michael Jackson w Polsce 1997
DZIĘKI Maestro! japrosic
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ