Żużel :)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Żużel :)

Post autor: Mj_fan95 »

Zakładam temat, ponieważ zbliża się sezon żużlowy.nenene
Czy ktoś interesuję się żużlem ? :)
Jeśli tak, to zapraszam do pogawędek.
Jak myślicie kto zostanie w tym roku mistrzem świata ? Czyżby Drugi raz Tomasz Gollob ?
Ciekaw jestem kto wygra DMP, mam nadzieje że Toruń :D
Jeśli ktoś z was kibicuje jakiemuś klubowi, może podzieli się jakie zmiany w nim zachodzą w 2011 :)
:>
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Yes, yes, yes, wiedziałam że w końcu założysz ten temat :jachce:

Uwielbiam żużel, zawsze tata mnie zabiera jak tylko jest jakaś impreza żużlowa w Bydgoszczy, a trochę tego jest. Jak na Bydgoszczanina przystało kibicuje Polonii Bydgoszcz nenene . Nie tylko dlatego że jestem z Bydgoszczy, po prostu myślę że jest to klub, na poziomie, oczywiście w sensie jazdy.

Co do Mistrzostw Świata to liczę na Golloba, choć myślę że konkurencja będzie się starać. :knuje: No i jak napisałeś powyżej, sezon żużlowy się zbliża, więc trzeba się szykować.

I się jeszcze pochwale że mój wujek mieszkał koło Wiesława Jagusia z Unibax'u Toruń :cool: nenene

:-)
Ostatnio zmieniony wt, 08 lut 2011, 11:31 przez megi1013, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mj_fan95

megi1013 niczym nie będę się dzielił, nie jestem taki :) Nie chce ok :D ?

No więc Gollob mistrza już ma, mam nadzieje że albo Hampel albo Rusek będzie miął w tym roku mistrza :)

Wiechu zakączył jazdę :surrender:.
Canario

Post autor: Canario »

Speedway- [Gollobomania] proponowałbym taką nazwe tego tematu ;-)

Obrazek

świetny reportaż -->> http://sport.onet.pl/wideo/gollob-zycie ... ,klip.html# - trudna droga po złoto
-->> i zdanie tygodnia-->>za mistrza świata powinien podziękować żonie--dlatego że odeszła od niego ;]
-->> i zdanie następnego tygodnia ;]-->> baba z wozu koniom lżej
tu ---------->>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=D9_E-OOv ... ure=fvwrel - cała wirtuozeria mistrza

Tegoroczna Grand Prix zapowiada się pasjonująco. W walce o złoto Gollob będzie miał bardzo ostrą konkurecje.

Jarek Hampel - bardzo regularny jak ma dobre maszyny , lecz mniej widowiskowy od Golloba
Jason Crump - już zdrowy,a jak jest zdrowy to kur.... mocny
Sajfudinow - wraca głodny,niebezpieczny wariat- czasem
Nicki Pedersen - zawsze grożny, oj z ruskiem będą ciekawe biegi-bardzo się lubią :diabel2:

Grand Prix to prawdziwe ,3 godzinne uczty sportowe.
-minus taki że od tego sezonu wchodzą tłumiki-- a motÓr musi być słychać!

LIGA --->>>>z racji swojego zamieszkania - nadmorskiego . O czym pisał między innymi:

Niedoceniony Poeta pisze:Czy to w Aszyrdymie
czy w innej
nad morskiej krainie
dopada........
chwila ........
czasem.......
lub .........
czy .......
czy ........
T......
a........
to .........
Może wydawać się to dziwne , lecz kibicuje Uni Leszno.;]
W tym roku szanse na obrone tytułu są duże. Unia ma bardzo mocny polski skład,gorzej ze wzmocnieniami zagranicznymi.
Reszta klubów - trudno powiedzieć który będzie silny , to się okaże w praniu.

http://www.youtube.com/watch?v=GRcWFiGP ... re=related
M - chora z 'Miłości'.
J - Jebus z pseudo mafii.
P - zakompleksiony Psychol/og o tysiącu nickach.
T - użyteczne Tłuki.

-------------------> MJPT <-------------------
Awatar użytkownika
Mj_fan95

hehe :d te tłumniki to masakra osłabiają sprzęt, wybuchają silniki i przegrzewają się.
Ja chce aby gp wygrał Sajfudinow :D
ODPOWIEDZ