Bruno Mars

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Grenade to najlepsza piosenka tego roku! Kocham te piosenkę.
Obrazek
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

marcinokor
Najlepsza z całej jego jego płyty. Szkoda tylko, że ten "kawałek" wraz z JTWYA ma jakiś tam potencjał. 8 kolejnych utworów do mnie nie przemawia.
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

No i dobrze, że otrzymał Grammy, należało mu się :)
A tu występ
http://justjared.buzznet.com/2011/02/14 ... lle-monae/

Obrazek :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Bruno wydał, świetna płytę.
Ma pomysł na siebie, a jego teledyski naprawdę fajnie obrazują piosenki.
Kocham ,,Just the way you are" i tak
myślałem, że zgarnie Grammy. Grenade potwierdza klasę czekam na jego kolejne muzyczne eksperymenty.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

marcinokor pisze:Kocham te piosenkę.
Ja też :lal:
Szkoda , że tylko jedną statuetkę , ale dobrze . Bruno Mars to było wielkie objawienie , nie sądziłam , że zrobi taką karierę! Jego płytka jest świetna .
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Grenade mi się podoba, Just the Way You Are również, ale po przesłuchaniu całej płyty stwierdzam, że to są jedyne warte posłuchania utwory tegoż Pana.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Jak po raz pierwszy usłyszałam piosenke Just the Way You Are, pamiętam pomyślałam że fajnie facet śpiewa i ta lekkość w jego głosie..
a teraz przeczytałam od 1 strony co tu pisaliście i jakoś się wciągnęłam,
zobaczyłam , przesłuchałam i stwierdziłam że coś mnie ciągnie do tego pana, a już tę piosenkę

http://www.youtube.com/watch?v=wxxjF1EOQDQ&feature=fvst
słucham chyba 6 raz z rzędu......GENIALNA.
Ostatnio zmieniony śr, 16 lut 2011, 22:27 przez Michael FOREVER!!!, łącznie zmieniany 1 raz.
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Fajnie śpiewa wszystko ok,ale te jego piosenki to same ballady nie ma żadnej szybszej.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Damianos60 pisze:Fajnie śpiewa wszystko ok,ale te jego piosenki to same ballady nie ma żadnej szybszej.
A Runaway baby? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

To prawda jest? Wiecie coś na ten temat?
Sprawa chyba miała dziś swój finał.
Bruno przyznał się do winy. Ma zapłacić 2,000 grzywny, odrobić 200 godzin prac społecznych i zgłaszać się na badania. Jeśli przez rok niczym się nie narazi i wypełni postanowienie sądu - sprawa zostanie oddalona.
więcej
Zamówiłam płytę Bruno jeszcze przed polską premierą i - o ironio - poczta gdzieś ją zagubiła. Może i dobrze się stało - teraz dostępna jest wersja deluxe:
Obrazek Doo Wops & Hooligans: Hmv Exclusive Gift Set Includes Bonus Tracks: Poster: Badg => tutaj.
Nie będę się rozpisywała. Piosenka "Billionaire" potwornie mnie irytowała, dobrze, że nie wiedziałam, kto śpiewa refren ;)
Swoją płytą, a zwłaszcza występami na żywo, których pełno na YT, Bruno Mars całkowicie mnie do siebie przekonał :)
Awatar użytkownika
MadelineFS

Post autor: MadelineFS »

Uwaga!

Szesnastoletni Bruno Mars jako... MICHAEL JACKSON :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=M5e5oRIIFyE

Uwielbiam tego faceta...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Jest zaraz po MJ jeśli chodzi o taniec... wow...... chyba teraz posłucham jak śpiewa skoro już zobaczyłem niesamowity taniec :)!!!!!!!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

MadelineFS pisze:Uwaga!

Szesnastoletni Bruno Mars jako... MICHAEL JACKSON :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=M5e5oRIIFyE

Uwielbiam tego faceta...
Haha, lubię bardzo Marsa a to mi tak poprawiło humor, że mam ochotę potańczyć, dzięki Ci :D :dance:
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

MadelineFS pisze:Szesnastoletni Bruno Mars jako... MICHAEL JACKSON :dance:
Nie mogę wyjść z podziwu... Widziałam dorosłego Marsa śpiewającego utwory Michaela, ale takiego występu jak ten nie! Niesamowicie poradził sobie ów 16-latek. Taniec wręcz perfekcyjny, a moonwalk... idealny, niemal jak ten Jacksona!

Zaczęłam bacznie przyglądać się się karierze Bruno. Na prawdę zasługuje przynajmniej na odrobinę zainteresowania, gdyż w porównaniu z innymi popowymi "gwiazdkami", ma to, co powinien mieć dobry artysta - talent!
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Od samego początku zastanawiała mnie barwa głosu Brune'a. Śpiewa bardzo podobnie do Michaela (jednak jako dziecko MJ 100x lepszy:)), skala głosu bardzo duża, jednak barwa głosu jasna, siarczysta, nie czuć w niej duszy soulowej. Ale muzyka pop tego nie wymaga:) Jako artysta moim zdaniem nie zaoferuje nic rewolucyjnego czy nowego względem tego co już na rynku widzieliśmy przez ostatnie 40 lat/ba nawet 10 co widać w jego twórczości i w sposobie śpiewania, aranżacjach:) Jako wokalista/kompozytor muzyki współczesnej pop może być na szczycie, lecz moim zdaniem nigdy nie dorośnie choćby do poziomu Christiny Aguilery, nie mówiąc o wokalistach jazzowych, bluesowych, czy soulowych. :) Ale na pewno jest dobry, świetnie sobie radzi live, śpiewa bardzo czysto live.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
ODPOWIEDZ