[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
weronika_poznan pisze:Chciałabym Was serdecznie zaprosić na ostatnie styczniowe spotkanie taneczne.

Ludzie co z Wami???No chyba nie chcecie żeby faktycznie było to ostatnie spotkanie?Gdzie podziali się wszyscy Ci którzy latali jak ze sraczką żeby szlifować układy?
Ja będę.Mam nadzieje że poza mną i Stefanią dobije ktoś jeszcze...

Uploaded with ImageShack.us
jako współorganizator Dance Teamu (BARDZO) proszę o warunkowe przymknięcie oka na wielkość załączonego obrazka i nie dawanie ostrzeżenia!!! To dla nas bardzo ważne!!!
Primum non nocere.
o jaaa... ile wspomnień ;) kochani danceteam'owcy szkoda że się stało jak się stało... ale nietety lajf ys brrutal..;/
ja osobiście chciałabym żebyśmy spotkali się WSZYSCY którzy zaczęli ten team, którzy go kontynuowali i którzy go skończyli ;) spotkajmy się całą grupą na jakiejś imprezie powiedzmy że w tradycyjnej Charyźmie ;)
daję Wam do wyboru albo ten piątek, tj 18.02 lub następny piątek lub sobota tj 25 lub 26.02.11 o 20:30 Przed Charyzmą.
CO WY NA TO? ;)
ja osobiście chciałabym żebyśmy spotkali się WSZYSCY którzy zaczęli ten team, którzy go kontynuowali i którzy go skończyli ;) spotkajmy się całą grupą na jakiejś imprezie powiedzmy że w tradycyjnej Charyźmie ;)
daję Wam do wyboru albo ten piątek, tj 18.02 lub następny piątek lub sobota tj 25 lub 26.02.11 o 20:30 Przed Charyzmą.
CO WY NA TO? ;)

Ja osobiście nie mogę w żaden piątek, bo mam próby do musicalu, ale sobota jak najbardziej myślę by pasowała. Najlepiej przyszła. No ale niech większość zadecyduje, a nie jakiś tam były członek; będzie się wypowiadał;)

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
No to MJ_Angel masz już dwa głosy za sobotą...hubertous pisze: ale sobota jak najbardziej myślę by pasowała
Ożesz w mordę jeża....jak my się dawno nie widzieliśmy

no ja jeszcze nie zaczęłam a już się skończyło... a jak ktoś kilka razy naprawdę miał zamiar wpaść, ale niestety ze względu na okrutne przeciwności losuMJ_Angel pisze:ja osobiście chciałabym żebyśmy spotkali się WSZYSCY którzy zaczęli ten team, którzy go kontynuowali i którzy go skończyli ;)
(czyt. wczesną godzinę i brak czasu ;] ) mu to nie wyszło, jednak bardzo żałuje? ;p
ja też chcę z Wami do charyzmy.
PS a tak na poważnie, co się stało, że zawiesiliście działalność?

Widzę że MJ_Angel wie czym i kogo zmobilizować do spotkania.Zapewniam Ciebie moja droga że wybór klubu był z myślą o zwabieniu Ciebie na to spotkankoonlyKATE pisze:
ja też chcę z Wami do charyzmy.

Wogóle to wydaje mi się że propozycja spotkania powinna paść w dziale spotkania fanów a nie w denstimowym

No cóż czy ktoś był z nami czy nie jak najbardziej obecność obowiązkowa.

ostatnio nie padały żadne propozycje spotkań, więc nie tyle charyzma co sama inicjatywa mnie ucieszyła. ;] mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie.Jeanny100 pisze:Widzę że MJ_Angel wie czym i kogo zmobilizować do spotkania.Zapewniam Ciebie moja droga że wybór klubu był z myślą o zwabieniu Ciebie na to spotkanko

haha Jeanny od kiedy wiesz kogo ja chce zwabiac a kogo nie? :PJeanny100 pisze:Widzę że MJ_Angel wie czym i kogo zmobilizować do spotkania.Zapewniam Ciebie moja droga że wybór klubu był z myślą o zwabieniu Ciebie na to spotkanko Nenenene
ja chcę żeby spotkali się wszyscy którzy wogóle tworzyli nasz Poznański team ;) Kasiu ty tańczyłaś z nami na imprezach xP i jak teraz coś ci wypadnie to nie odzywam się do ciebie już nigdy... ;P

Jeżeli o mnie chodzi to sprawa wygląda następująco: na pewno dobiję nieco później na tego browara w związku z czym tak szybko nie mam zamiaru się urywać.Czyli jednego towarzysza do godziny 03.00 już masz.onlyKATE pisze: tzn wypaść mi nic nie wypadnie. ja przeważnie mam problem z powrotem. tym razem taki, że musiałabym zostać do 3:00. pytanie do Was; nastawiacie się na takie późniejsze godziny?