Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Nie często to sie zdarza, ale tutaj wyjątkowo sie zgodze z Adminem Majkelem. Uwazam , ze nie ma co robic sobie z MJ religii i za kazdym razem gdy sie zrobi cos co nie jest pochwałą wobec Jacskona , sypac sobie popiół na łeb. Mam nadzieje , ze prawidłowo odebrałem ten temat , i sa to bardziej takie zarty , niz dyskusja ,,na serio,, .
oki, temat nie za mądry, ale zaawsze coś:) ja sie przyznam że nie ejstem pewien do końca niewinności Michaela, czy to przy wykorzystywaniu dzieci, czy przy tym że małżeństwo z Lisą było czystą przykrywką, czy też że Jego dzieci tak naprawdę nie są Jego...ale to tak sobie czasami myslę...i nie mam zdania w tej kwestii, to Jego sprawa w końcu...ciesze się że jest wolny i że nagrywa, i w ogóle njigdy nei przestałem być fanem, ale jest to ziarenko niepewności czy jest on tym człowiekiem za jakiego go uważam...
a ja nie bywałam na MJPT...
ostatnio mało słucham Mj'a... nie dobrze ... musi się to zmienić...
ostatnio mało oglądałam Jego klipów itp.,
ostatnio... jakoś przesał mnie tak jak kiedyś interesować... a kiedyś to było.... teraz już ciut mniej... ale się poprawię