Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- give_in_to_me
Miałam uzasadniać dlaczego Smooth Criminal jest lepsze od Leave Me Alone... I już mi się nie chce. Już nie ma czego mówić. Już wszystko powiedzieliście. Ja dodam tylko od siebie, że na temacie przewodnim Smooth Criminal zrobiliśmy z wrocławskim denstimem wspaniałą imprezę w klimacie-z woalkami, kapeluszami, rękawiczkami, repliką tommyguna, fabularną grą "Kto zabił Annie", perłami, jazzem, gangsterami... Zresztą... Niektórzy głosujący w NO na niej byli, pili i się bawili ;]
Czy można zrobić imprezę Leave Me Alone? MJowitek twierdzi, że można. Może i można, ale to chyba raczej wyjdzie klimat na serio. Ognisko z tabloidami można będzie wreszcie urządzić ;] Michael Jackson Leave Him Alone Party ;] No proszę. Ale chyba jakoś nie mam jeszcze ani ochoty, ani przekonania co do tego pomysłu.
Srebrny medal dostaje Leave Me Alone.
Najlepszym teledyskiem Michael Jacksona z płyty Bad jest wg forumowiczów MJPT Smooth Criminal Moonwalker version.
Jutro będzie podsumowanie zabawy, wnioski i inne takie. Teraz jest wieczór i jestem trochę zmęczona. Musze przeanalizować kilkanaście stron całej naszej miesięcznej zabawy, by napisać coś sensownego, więc dajcie mi proszę czas.
Czy można zrobić imprezę Leave Me Alone? MJowitek twierdzi, że można. Może i można, ale to chyba raczej wyjdzie klimat na serio. Ognisko z tabloidami można będzie wreszcie urządzić ;] Michael Jackson Leave Him Alone Party ;] No proszę. Ale chyba jakoś nie mam jeszcze ani ochoty, ani przekonania co do tego pomysłu.
Srebrny medal dostaje Leave Me Alone.
Najlepszym teledyskiem Michael Jacksona z płyty Bad jest wg forumowiczów MJPT Smooth Criminal Moonwalker version.
Jutro będzie podsumowanie zabawy, wnioski i inne takie. Teraz jest wieczór i jestem trochę zmęczona. Musze przeanalizować kilkanaście stron całej naszej miesięcznej zabawy, by napisać coś sensownego, więc dajcie mi proszę czas.
Uff. Leave Me Alone dotarło do 2. miejsca- i to bez wsparcia ciemnych mocy. Yes! Yes! Yes!
Pozdrawiam wszystkich studentów w trakcie sesji, uczniów przed półroczem i zmęczonych nauczycieli!
Dla porządku, wyniki:
1. Smooth Criminal
2. Leave Me Alone
3. Bad
4. Dirty Diana
5. Another Part Of Me
6. The Way You Make Me Feel
7. Man In The Mirror (Moonwalker/concert version)
8. Liberian Girl
9. Speed Demon
10. Dirty Diana (concert/ alternative version)
11. Man in the mirror
12. Smooth Criminal (speed version)
Wyniki można komentować TU.
A już wkrótce niespodzianka. Z Kasią się nie żegnamy. Z płytą BAD również.
Kto się nie bawił, ten trąba.Canario pisze:aby troche podnieść frekwencje, która jak na teledyski jest zadziwiająco marna.
Pozdrawiam wszystkich studentów w trakcie sesji, uczniów przed półroczem i zmęczonych nauczycieli!
Dla porządku, wyniki:
1. Smooth Criminal
2. Leave Me Alone
3. Bad
4. Dirty Diana
5. Another Part Of Me
6. The Way You Make Me Feel
7. Man In The Mirror (Moonwalker/concert version)
8. Liberian Girl
9. Speed Demon
10. Dirty Diana (concert/ alternative version)
11. Man in the mirror
12. Smooth Criminal (speed version)
Wyniki można komentować TU.
A już wkrótce niespodzianka. Z Kasią się nie żegnamy. Z płytą BAD również.
- give_in_to_me
Oczywiście, że się nie żegnamy, jeszcze was pomęczę, jeszcze będziemy przez chwilę trochę Bad :)
Za namową kaema proponuję jednorazową zabawę- ocenimy okładki singli z płyty Bad. Nie wszystkie to rewelacja, niektóre zupełnie moim zdaniem nie pasują do piosenek i teledysków, ale właśnie dlatego będziecie mogli opisać swoje odczucia na ten temat :)
Zapewne pamiętacie zabawę w wybieranie najzabawniejszego nicka na forum- tu będziemy bawić się tak samo. Każdy uczestnik JEDNORAZOWO wkleja poniższą listę singli do swojego posta, porządkując okładki od tej, która podoba się najmniej do tej, która podoba się najbardziej, czyli w skrócie:
10 (pozycja)- kompletna kupa (1 pkt)
1 (pozycja)- mistrzostwo świata (10 pkt)
Zabawa trwa do soboty do godz. 23.00
I Just Can't Stop Loving You
Bad
The Way You Make Me Feel
Man In The Mirror
Dirty Diana
Another Part Of Me
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Liberian Girl
Speed Demon
Za namową kaema proponuję jednorazową zabawę- ocenimy okładki singli z płyty Bad. Nie wszystkie to rewelacja, niektóre zupełnie moim zdaniem nie pasują do piosenek i teledysków, ale właśnie dlatego będziecie mogli opisać swoje odczucia na ten temat :)
Zapewne pamiętacie zabawę w wybieranie najzabawniejszego nicka na forum- tu będziemy bawić się tak samo. Każdy uczestnik JEDNORAZOWO wkleja poniższą listę singli do swojego posta, porządkując okładki od tej, która podoba się najmniej do tej, która podoba się najbardziej, czyli w skrócie:
10 (pozycja)- kompletna kupa (1 pkt)
1 (pozycja)- mistrzostwo świata (10 pkt)
Zabawa trwa do soboty do godz. 23.00
I Just Can't Stop Loving You
Bad
The Way You Make Me Feel
Man In The Mirror
Dirty Diana
Another Part Of Me
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Liberian Girl
Speed Demon
- Man in the mirror
***** 1. pozycja Man in the Mirror (bo fajnie wygląda w tej szarości)10.punktów /
2. pozycja Another Part Of me (bo mi się kojarzy z buziaczkiem, a serio to yy.. też taka zbieżna dla mnie z klipem)09.punktów /
3. pozycja The Way You Make Me Fee (Świetny pomysł aaaa!!!)08.punktów /
4. pozycja LG (Michael luzak, niczym ze sceny gdzie przyłapuję swoich gwiazdorów)07.punktów /
5. pozycja DirtyDiana (official version) (bo tak jakoś pasuję xD) 06.punktów /
6. pozycja I Just Can't Stop Loving You 05.punktów /
7. pozycja Bad (jakby był sam M.J byłaby najlepsza:P 04.punktów /
8. pozycjaSmooth Criminal (bo jest słitaśnaaaa 03.punktów /
9. pozycjaSpeed Demon (sam raz do In the Closet ale nie do kłoika 02.punktów /
10. pozycjaLeave Me Alone (takie sobie 01 punktów / .
***** Okładka nejlepsiejsza, the bestt of ..! itp.
2. pozycja Another Part Of me (bo mi się kojarzy z buziaczkiem, a serio to yy.. też taka zbieżna dla mnie z klipem)09.punktów /
3. pozycja The Way You Make Me Fee (Świetny pomysł aaaa!!!)08.punktów /
4. pozycja LG (Michael luzak, niczym ze sceny gdzie przyłapuję swoich gwiazdorów)07.punktów /
5. pozycja DirtyDiana (official version) (bo tak jakoś pasuję xD) 06.punktów /
6. pozycja I Just Can't Stop Loving You 05.punktów /
7. pozycja Bad (jakby był sam M.J byłaby najlepsza:P 04.punktów /
8. pozycjaSmooth Criminal (bo jest słitaśnaaaa 03.punktów /
9. pozycjaSpeed Demon (sam raz do In the Closet ale nie do kłoika 02.punktów /
10. pozycjaLeave Me Alone (takie sobie 01 punktów / .
***** Okładka nejlepsiejsza, the bestt of ..! itp.
Ostatnio zmieniony śr, 16 lut 2011, 22:54 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 3 razy.
1. Dirty Diana 10 pkt
2. Leave Me Alone 9
3. Smooth Criminal 8
4. Man In The Mirror 7
5. The Way You Make Me Feel 6
6. Bad 5
7. Liberian Girl 4
8. Another Part Of Me 3
9. I Just Can't Stop Loving You 2
10. Speed Demon 1
Edit: Lubię, jeśli okładka nawiązuje do utworu/kfm-u -> stąd 2, 3, 5 i 6. A reszta (z wyłączeniem jedynki) to - bez owijania w bawełnę - subiektywna ocena tego, gdzie Michael wyszedł najkorzystniej ;) Numer 8 jest kategorią pośrednią między tymi dwoma kategoriami. Zaś numer jeden jest kategorią osobą... i tyle powiem. Resztę dogwiżdżę
2. Leave Me Alone 9
3. Smooth Criminal 8
4. Man In The Mirror 7
6. Bad 5
7. Liberian Girl 4
8. Another Part Of Me 3
10. Speed Demon 1
Edit: Lubię, jeśli okładka nawiązuje do utworu/kfm-u -> stąd 2, 3, 5 i 6. A reszta (z wyłączeniem jedynki) to - bez owijania w bawełnę - subiektywna ocena tego, gdzie Michael wyszedł najkorzystniej ;) Numer 8 jest kategorią pośrednią między tymi dwoma kategoriami. Zaś numer jeden jest kategorią osobą... i tyle powiem. Resztę dogwiżdżę
Ostatnio zmieniony czw, 17 lut 2011, 13:25 przez anialim, łącznie zmieniany 2 razy.
1. Leave me alone 10 pkt
2. Dirty Diana 9 pkt
3. I just can't stop loving you 8 pkt
4. The way you make me feel 7 pkt
5. Another part of me 6 pkt
6. Liberian Girl 5 pkt
7. Smooth Criminal 4 pkt
8. Man in the mirror 3 pkt
9. Bad 2 pkt
10. Speed Demon 1 pkt
W sesji do Leave me alone jestem zakochana miłością od pierwszego wjerzenia. W Dirty Dianie decydowanie wolę te nogi niż nogi tamtej Pani i ciesżę się, że zdobią okładkę :D Ogólnie również lubię kiedy okładka nawiązuje do utowru czy teledysku, dlatego Man in the mirror jest na 8 miejscu (w sumie I just can't stop loving you jest na 3 ale to dlatego, ze ogólna kompozycja okładki ładniejsza ;) w Bad mamy za dużo chaosu, a Smooth trochę za mało wyrazisty...
A reszta wpadła gdzies tam w środek.
2. Dirty Diana 9 pkt
3. I just can't stop loving you 8 pkt
4. The way you make me feel 7 pkt
5. Another part of me 6 pkt
6. Liberian Girl 5 pkt
7. Smooth Criminal 4 pkt
8. Man in the mirror 3 pkt
9. Bad 2 pkt
10. Speed Demon 1 pkt
W sesji do Leave me alone jestem zakochana miłością od pierwszego wjerzenia. W Dirty Dianie decydowanie wolę te nogi niż nogi tamtej Pani i ciesżę się, że zdobią okładkę :D Ogólnie również lubię kiedy okładka nawiązuje do utowru czy teledysku, dlatego Man in the mirror jest na 8 miejscu (w sumie I just can't stop loving you jest na 3 ale to dlatego, ze ogólna kompozycja okładki ładniejsza ;) w Bad mamy za dużo chaosu, a Smooth trochę za mało wyrazisty...
A reszta wpadła gdzies tam w środek.
- majkelzawszespoko
Dirty Diana - 10 pkt.
Smooth Criminal - 9 pkt.
Another Part Of Me - 8 pkt.
Man In The Mirror - 7 pkt.
The Way You Make Me Feel - 6 pkt.
I Just Can't Stop Loving You - 5 pkt.
Leave Me Alone - 4 pkt.
Speed Demon - 3 pkt.
Liberian Girl - 2 pkt.
Bad - 1 pkt.
Nie ma co tu dużo gadać. Prawie wszystkie okładki są beznadziejne, ale jakoś trzeba było ten syf uporządkować. Dirty Diana zdecydowanie wygrywa, bo się po prostu wyróżnia jakością i pomysłem - jedyna udana. Smooth Criminal po prostu zmarnowany pomysł.
A dwie ostatnie z mojej listy to już jakieś nieporozumienie. Tandeta i jej kwintesencja.
Another Part Of Me też się bardzo wyróżnia moim zdaniem choćby samą konwencją okładki, ma w sobie tę oldskulową, winylową zadziorność.
Smooth Criminal - 9 pkt.
Another Part Of Me - 8 pkt.
Man In The Mirror - 7 pkt.
The Way You Make Me Feel - 6 pkt.
I Just Can't Stop Loving You - 5 pkt.
Leave Me Alone - 4 pkt.
Speed Demon - 3 pkt.
Liberian Girl - 2 pkt.
Bad - 1 pkt.
Nie ma co tu dużo gadać. Prawie wszystkie okładki są beznadziejne, ale jakoś trzeba było ten syf uporządkować. Dirty Diana zdecydowanie wygrywa, bo się po prostu wyróżnia jakością i pomysłem - jedyna udana. Smooth Criminal po prostu zmarnowany pomysł.
A dwie ostatnie z mojej listy to już jakieś nieporozumienie. Tandeta i jej kwintesencja.
Another Part Of Me też się bardzo wyróżnia moim zdaniem choćby samą konwencją okładki, ma w sobie tę oldskulową, winylową zadziorność.
marcinokor pisze:Nie wiem czemu, ale okładki, a szczególnie singli mnie interesują.
1. Dirty Diana 10 pkt
2. Man In The Mirror 9
3. Leave Me Alone 8
4. Another Part Of Me 7
6. Smooth Criminal 5
7. Liberian Girl 4
8. Bad 3
10. Speed Demon 1
Okładka DD jest szpanerska, nawet jak buty z serii wieś tańczy i śpiewa. Wtedy to było coś, a ów zdjęcie jest nieoczywiste, bez facjaty; dalekie od cekinów, białych skarpetek, kapeluszy, że nic tylko wynosić na ołtarze rock'n'rolla.
Zdjęcie Man In The Mirror robi wrażenie w tourbooku z trasy Dangerous. Jedno z najlepszych zdjęć Michaela w takim przybliżeniu.
Melonik, wełniane spodnie i kamizelka to też nie jest typowy Jackson, co się chwali.
Okładka APOM jest bardzo fajna- nie dziwię się, że wykorzystano ją jako cover Instrumental Version Collection. Gra cieni w TWYMMF i SC jest już mniej wyrafinowana, ale nie paskudzi. Potem już jest słabiej. Nie lubię wizualnie Michaela z okresu pyzatej twarzy i przydłuższych włosów z okresu między Captain Eo a Bad właśnie. Speed Demon jest powtórką z książeczki płyty, zatem nie ma co wysoko punktować.
Eee. Te do Dangerous i HIStory podobają Ci się bardziej?majkelzawszespoko pisze:Prawie wszystkie okładki są beznadziejne
- majkelzawszespoko
10 pkt. Dirty Diana - wow ktoś wpadł na pomysł wykorzystania niedopowiedzeń, skupienie na szczególe, nawiązanie do teledysku, brawo.
9. Leave Me Alone - podoba mi się kadr, uchwycenie mimiki Michaela, klimacik starych, niemych komedii omyłek.
8. Man In The Mirror - bardzo dobry portret, przykuwa uwagę, nie do końca można odgadnąć co MJ myśli, czy jest zły czy raczej uwodzi, mądry wyraz twarzy.
7. Smooth Criminal - heh, banał ale przynajmniej bezpośrednio oddaje to o czym jest piosenka.
i tu bym skończyła, bo reszta to się nawet na awatar nie nadaje, ale jak trzeba.
6. Another Part Of Me
5. I Just Can't Stop Loving You
4. The Way You Make Me Feel
3. Bad - Wanda i banda normalnie, stado popierdółek, ale przynajmniej się uśmiechnę.
2. Speed Demon - co to jest? połączenie charakteru piosenki, teledysku i tej okładki mnie rozbraja, gdzie jest jakiś zamysł, no ale może ktoś się bawił w paincie po prostu.
1. Liberian Girl - nienawidze tego zdjęcia, król Ludwik XVI na salonach z maską zamiast twarzy.
9. Leave Me Alone - podoba mi się kadr, uchwycenie mimiki Michaela, klimacik starych, niemych komedii omyłek.
8. Man In The Mirror - bardzo dobry portret, przykuwa uwagę, nie do końca można odgadnąć co MJ myśli, czy jest zły czy raczej uwodzi, mądry wyraz twarzy.
7. Smooth Criminal - heh, banał ale przynajmniej bezpośrednio oddaje to o czym jest piosenka.
i tu bym skończyła, bo reszta to się nawet na awatar nie nadaje, ale jak trzeba.
6. Another Part Of Me
5. I Just Can't Stop Loving You
4. The Way You Make Me Feel
3. Bad - Wanda i banda normalnie, stado popierdółek, ale przynajmniej się uśmiechnę.
2. Speed Demon - co to jest? połączenie charakteru piosenki, teledysku i tej okładki mnie rozbraja, gdzie jest jakiś zamysł, no ale może ktoś się bawił w paincie po prostu.
1. Liberian Girl - nienawidze tego zdjęcia, król Ludwik XVI na salonach z maską zamiast twarzy.
'the road's gonna end on me.'
- marcinokor
O kurde trudny wybór
1. Man In The Mirror 10
2. Dirty Diana 9
3. Bad 8
4. Liberian Girl 7
5. I Just Can't Stop Loving You 6
6. Leave Me Alone 5
7. Smooth Criminal 4
8. Another Part Of Me 3
9. Speed Demon 2
10. The Way You Make Me Feel 1
P.S.
1. Man In The Mirror 10
2. Dirty Diana 9
3. Bad 8
4. Liberian Girl 7
5. I Just Can't Stop Loving You 6
6. Leave Me Alone 5
7. Smooth Criminal 4
8. Another Part Of Me 3
9. Speed Demon 2
10. The Way You Make Me Feel 1
P.S.
Przepraszam, że coale może ktoś się bawił w paincie po prostu
Ostatnio zmieniony sob, 19 lut 2011, 9:13 przez marcinokor, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Dirty Diana 10 pkt
2. Leave Me Alone 9
3. The Way You Make Me Feel 8
4. Smooth Criminal 7
5. Man In The Mirror 6
6. Bad 5
7. Another Part Of Me 4
8. Liberian Girl 3
10. Speed Demon 1
W ogóle mogę się założyć ,że zazwyczaj te okładki to były tak po prostu po to ,żeby były a nikt tu żadnej specjalnej inwencji twórczej w to nie wkładał. Michael miał z tym pewnie niewiele wspólnego.
2. Leave Me Alone 9
3. The Way You Make Me Feel 8
4. Smooth Criminal 7
5. Man In The Mirror 6
6. Bad 5
7. Another Part Of Me 4
8. Liberian Girl 3
10. Speed Demon 1
JW.majkelzawszespoko pisze: Nie ma co tu dużo gadać. Prawie wszystkie okładki są beznadziejne, ale jakoś trzeba było ten syf uporządkować.
W ogóle mogę się założyć ,że zazwyczaj te okładki to były tak po prostu po to ,żeby były a nikt tu żadnej specjalnej inwencji twórczej w to nie wkładał. Michael miał z tym pewnie niewiele wspólnego.
Wątpiłbym czy komukolwiek zależało w przypadku Bad na uczynieniu z okładki singla małego dzieła sztuki - widać, że powyższa większość stworzona jest na zasadzie: liczy się piosenka, liczy się klip, liczy się prezentacja tego wszystkiego na scenie, ale - litości! - kto by się przejmował kolekcjonerami? A szkoda, bo w przypadku Bad to akurat jedno z... najsłabszych ogniw. Połowa - ewidentnie koszmarki tworzone bez głębszego zamysłu. Dobrze, że później bywało lepiej. Single z okresu Dangerous czy HIStory prezentują się już znacznie ciekawiej - choćby Remember The Time, Jam, Scream, Stranger in Moscow czy małe płytki promujące Blood On The Dance Floor - niby pełne nawiązanie do trasy koncertowej, ale wybór kapitalny. Szczególnie kawałek tytułowy. No i remiksy, o ile pamiętam, dało się przeżyć.
Dirty Diana - 10 pkt
Leave Me Alone - 9
The Way You Make Me Feel - 8
Smooth Criminal - 7
Another Part Of Me - 6
Man In The Mirror - 5
I Just Can't Stop Loving You - 4
Liberian Girl - 3
Bad - 2
Speed Demon - 1
No i wciąż żałuję, że parę dobrych lat temu pozbyłem się 12" singla Dirty Diana... Zdecydowanie ciekawsza koncepcja niż okładka samego Bad chociażby. Doceniam też nietypowość Leave Me Alone... przy jednoczesnym zachowaniu koncepcji samego albumu.
Wysoka pozycja TWYMMF chyba mnie dziwi - zapominając o teledysku, zdecydowanie ciekawe ujęcie, gra światła i cienia. Chyba like it. Smooth Criminal to powtórka, ale oceniłbym ją już niżej.
Dirty Diana - 10 pkt
Leave Me Alone - 9
The Way You Make Me Feel - 8
Smooth Criminal - 7
Another Part Of Me - 6
Man In The Mirror - 5
I Just Can't Stop Loving You - 4
Liberian Girl - 3
Bad - 2
Speed Demon - 1
No i wciąż żałuję, że parę dobrych lat temu pozbyłem się 12" singla Dirty Diana... Zdecydowanie ciekawsza koncepcja niż okładka samego Bad chociażby. Doceniam też nietypowość Leave Me Alone... przy jednoczesnym zachowaniu koncepcji samego albumu.
Wysoka pozycja TWYMMF chyba mnie dziwi - zapominając o teledysku, zdecydowanie ciekawe ujęcie, gra światła i cienia. Chyba like it. Smooth Criminal to powtórka, ale oceniłbym ją już niżej.
Leave me alone 10 (ta kula u nogi - czyli metafora ciążącej sławy, ale również talentu jednak, bardzo à propos w przypadku Michaela, doskonale wybrany element kfm-u).
Man in the mirror 9 (głębokie spojrzenie mówiące wszystko).
Smooth Criminal 8 (cień biegnącej postaci artysty wskazuje na jego tajemniczość, nieuchwytność i ucieczkę przed artystowską, a nie artystyczną, rutyną).
Another part of me 7 (ta drapieżność, doskonałe dopełnienie piosenki).
The way you make me feel 6(romantyczna ilustracja, pasująca do konwencji, chociaż zdradza zakończenie kfm-u).
Bad 5 (Michael i jego drużyna, być złym w samotności, to żadna przyjemność, trzeba mieć towarzystwo).
I just can't stop loving you 4 (no i gdzie ta niegasnąca miłość? zaklęta w pozie ze skrzyżowanymi rękami oznaczającymi zachowanie dystansu, ewidentny brak zaangażowania uczuciowego, wieje chłodem w tym spojrzeniu).
Dirty Diana 3(ja przepraszam, ale ta okładka mi się kojarzy z filmem Faceci w butach i Gaelforce dance, które akurat cenię bardzo, ale tutaj jakoś do mnie nie przemawia).
Liberian girl 2 (no piękny on, i co? gdzie tu jakieś odniesienie do tej tajemniczej dziewczyny? czyżby kochał siebie bardziej niż ją?).
Speed demon 1 (no tu się ma ta okładka do piosenki jak pięść do oka, ewidentny brak pomysłu, a królika trzeba było wykorzystać).
Man in the mirror 9 (głębokie spojrzenie mówiące wszystko).
Smooth Criminal 8 (cień biegnącej postaci artysty wskazuje na jego tajemniczość, nieuchwytność i ucieczkę przed artystowską, a nie artystyczną, rutyną).
Another part of me 7 (ta drapieżność, doskonałe dopełnienie piosenki).
The way you make me feel 6(romantyczna ilustracja, pasująca do konwencji, chociaż zdradza zakończenie kfm-u).
Bad 5 (Michael i jego drużyna, być złym w samotności, to żadna przyjemność, trzeba mieć towarzystwo).
I just can't stop loving you 4 (no i gdzie ta niegasnąca miłość? zaklęta w pozie ze skrzyżowanymi rękami oznaczającymi zachowanie dystansu, ewidentny brak zaangażowania uczuciowego, wieje chłodem w tym spojrzeniu).
Dirty Diana 3(ja przepraszam, ale ta okładka mi się kojarzy z filmem Faceci w butach i Gaelforce dance, które akurat cenię bardzo, ale tutaj jakoś do mnie nie przemawia).
Liberian girl 2 (no piękny on, i co? gdzie tu jakieś odniesienie do tej tajemniczej dziewczyny? czyżby kochał siebie bardziej niż ją?).
Speed demon 1 (no tu się ma ta okładka do piosenki jak pięść do oka, ewidentny brak pomysłu, a królika trzeba było wykorzystać).
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl