Ja bym chetnie wpadła ale niestety sobota mi nie pasuje w piątek mogłabym jak najbardziej, no ale widze ze zwolenników soboty wiecej!
Więc mam nadzieje ze w niedługim czasie odbedzie się kolejne spotkanko
serdecznie zapraszamy ;)
chciałam nadmienić że niestety wstęp do charyzmy jest płatny 10zł. ostatnio chciałyśmy z Pati tam iść w piątek do charyzmy i okazało się że tak jak nigdy się nie płaciło tak nagle jest płatne...
Hmm...moje dobicie stoi że tak powiem pod znakiem zapytania a to dlatego że kończę pracę o 22.30 tego dnia i zanim dojadę do Charyzmy to raczej nie opłaca mi się płacic za wstęp żeby pobyć tam ze dwie godziny.
MJ_Angel pisze:jakie dwie godziny? ja nie mam zamiaru wracać o 00:00 do domu;p obiecaliśmy kasi że bedziemy do 2,3 więc spokojnie jeszcze sie nabawisz ;P
mała poprawka, ja jednak do 2:00.
Trinity pisze:Ale ja nigdzie nie pójdę, bo mam na pieńku z rodzicami i przykro mi, ale tym razem nie wypali...
to tak ostatecznie? może się postarasz jeszcze... wymyśl coś, no. nie rób nam tego.
Edit: czy mi się wydaje czy zostałyśmy same, Karolina? a Jeanny, jak?
może po prostu inny termin? coś chyba nie idą ostatnio te spotkania... marzą mi się te sprzed roku, dwóch lat.