Michael Jackson w Polsce

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

DVD Michael Jackson w Polsce (Emisja 2009)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

W 2009 roku, w wiadomo jakich okolicznościach telewizje ponownie wyemitowały swoje sztandarowe produkcje dotyczące wizyt w Polsce.
Płyta zawiera:
Jackson w Warszawie - Nagrane z Polsat News i udostępnione na MJJC przez "compek".
Jackson w Polsce - Nagrane z TVP Info w dniu Memoriału. Przed i po programie komentarz Marka Sierockiego.
http://www.megaupload.com/?d=P8BIPNOF
Rodzina Tourel o MJ- Źródło TVN24
Superwizjer(fragment) - Ten dotyczący wizyt. W obydwu materiałach wypowiedź MJ'a dotycząca Polski.
Wspomnienia - Mizernej jakości, króciutkie filmiki z tvn24 http://www.tvn24.pl/6907,1,publicznatv.html
http://www.youtube.com/watch?v=fakj8zXKjAU
Ludzie RMF-u o koncercie - wypowiedzi pobrane z http://20lat.rmf.fm/tiki-index.php?page=Michael+Jackson

Wielkość: 3,12 GB
DOWNLOAD
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Willy! Jesteś fantastyczny! Dziękuję :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

Maestro! Pokłon! japrosic
Obrazek Obrazek
m.drewicz_88

Post autor: m.drewicz_88 »

part 7 - nie działa - możecie odświeżyć??
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Willy 7cz. nie chce się otworzyć. Możesz ją odświeżyć?
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Część 7 wrzucona ponownie.
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Czy to naprawdę jest filmik z Polski?
http://www.youtube.com/watch?v=v7JyK6LB ... re=related
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Nie wiem bo nie byłem ;). Ale z tego co wiem to tak. Oprócz niego jest jeszcze Heal The World i to niestety wszystko z koncertu w Polsce :surrender: .
EDIT:
Orzesz ty :zly: Usunęli Heal The World. SONY SUCKS DO POTĘGI N!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
doman1

Post autor: doman1 »

Orzesz ty Usunęli Heal The World. SONY SUCKS DO POTĘGI N!!!
przeciez zablokowane filmy na yt można obejrzeć np. za pomocą strony ctunnel.com ^^
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Dzięki. Znalazłem też Heal the world: www.youtube.com/watch?gl=PL&client=mv-g ... M08O304_Lw Świetne wykonanie, ten hologram planety i śmiech Michaela w 7:00... Od 3:30 śpiewa na żywo, co jest chyba raczej rzadkością, bo jak oglądałem inne wykonania HTW, to szły z playbacku. Nie jestem pewien, czy przed 3:30 też idzie na żywo, ale chyba nie. Dobrze, że mamy chociaż tyle.
Szkoda, że Polacy tak słabo mu okazali uczucia. W pewnym momencie kilka razy powtarza ,,I love you'', jakby czekał na większe owacje, ale oklaski są dosyć słabe.
Ostatnio zmieniony pn, 21 lut 2011, 19:39 przez kamiledi15, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

kamiledi15 pisze:Szkoda, że Polacy tak słabo mu okazali uczucia.
Cytuję Michaela:"Okrążyłem Ziemię sześć razy, ale żaden kraj nie wzruszł mnie tak jak Polska". ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Dziękuję ślicznie Willy! japrosic
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

kamiledi15 pisze:Dzięki. Znalazłem też Heal the world: www.youtube.com/watch?gl=PL&client=mv-g ... M08O304_Lw Świetne wykonanie, ten hologram planety i śmiech Michaela w 7:00... Od 3:30 śpiewa na żywo, co jest chyba raczej rzadkością, bo jak oglądałem inne wykonania HTW, to szły z playbacku. Nie jestem pewien, czy przed 3:30 też idzie na żywo, ale chyba nie. Dobrze, że mamy chociaż tyle.
Szkoda, że Polacy tak słabo mu okazali uczucia. W pewnym momencie kilka razy powtarza ,,I love you'', jakby czekał na większe owacje, ale oklaski są dosyć słabe.
powodem ze nie slychac w tych nagraniach zadnych krzykow, histerii fanow i slabo jak publicznosc klaszcze to bo scena na koncertach MJ byla dosc oddalona od publicznosci i nagrywano tylko ze sceny a naglosnienie bylo olbrzymie, pamietam jak bylem na koncertach MJ'a to fani sie tak darli ze jak by nie bylo wypasionego sprzetu to by nie bylo wogole slychac muzyki, albo jak MJ mowi. Jesli koncert byl by w hali to wygladalo by to zupenie inaczej.
Awatar użytkownika
Willy

Parę osób prosiło. 3 płytki z wizyt w Polsce ponownie dostępne u mnie na stronce. Brać póki się da.
Jael

Post autor: Jael »

Ostatnio przez przypadek zobaczyłam komentarz Jerzego Kryszaka odnośnie wizyty MJ w Polsce. Fragment zaczyna się od 11.20 min. i potem trzeba kliknąć part 2.
http://www.youtube.com/watch?v=jR31KvI54KE
widzieliście to? :D
ODPOWIEDZ