No... robi... Zamknęłam się w starym zegarze (kto tam tak nakruszył rogalikiem kurka????) i nasłuchiwałam co się tam dzieje...@neta pisze:Prawda ,że George V robi wrażenie?!!!
Interview With Barbara Walters (1997)
A potem poszłam w końcu do Muzeum Tussaud. Z wosku nie z wosku, ale Michael...Sunday, 12 September 1999
(Paris, France)
The interview was taped earlier in the week at the George V Hotel in Paris, France and was also broadcast in other countries, such as Germany, Canada, and Australia.
Przetrzepałam trochę forum pod kątem Francji i już mi się w oczach troi.
Jak znalazł do oglądania tych zdjęć...
Aby się przenieść w czasie i przestrzeni na koncert MJ, należałoby celować w te okolice:
Jackson5
72.11.06 - Jackson 5 - Paris, France - KTOŚ COŚ MA WIĘCEJ? KTOŚ COŚ MA?
BAD tour
June 27, 1988 Paris [France] 64,000 * Parc des Prince
June 28, 1988 Paris [France] 64,000 * Parc des Prince
DANGEROUS tour
Sept. 13, 1992 Paris [France] 85,000 * Hippodrome de Vincennes
Sept. 16, 1992 Toulouse [France] 40,000 * Stade Municipal
---> a tu In The Closet z Tuluzy, info stąd
HISTORY tour
June 25, 1997 Lyon [France] 25,000 Parc des Expositioins
June 27, 1997 Paris [France] 50,000 * Parc des Princes
June 29, 1997 Paris [France] 45,000 Parc des Princes
July 27, 1997 Nice [France] 35,000 Stade de l'Ouest
Czy ta lista jest kompletna to nie wiem, na forum więcej nie znalazłam.
Powiązań MJ-Francja jest sporo, ale też nie chcę się zbytnio rozdrabniać, bo zacznę wypisywać newsy w klimacie "Agnieszka Chylińska kupiła Off The Wall w Lyonie" i w życiu nie zamkniemy tego tematu. Jak dotąd mamy: Paryż, Disneyland, Lazurowe wybrzeże i zamki. MJ ruszył się gdzieś jeszcze albo warto by dopisać coś jeszcze do któregoś z naszych żelaznych punktów programu?
To, co mi jeszcze chodzi po głowie, to francuskie powiązania MJa w jego utworach - w tekstach czy videoklipach. Ktoś coś ma? Jak się znajdzie, to pojedziemy już dalej z naszym obwoźnym cyrkiem.
Póki co,
ja mam to:
Streetwalker
I'd like to take you places
How about New York City
Or Paris, France
What do you think of that
Czas grzebania - do Wigilii włącznie. Potem zmiana frontu.