Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
7cialko7

Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...

Post autor: 7cialko7 »

Witam :)
Otóż, post ten pojawił się jakiś czas temu, ale stwierdziłem, iż nie mam sensu dodawać bez przerwy nowych postów, co może troszkę wpieniać modów, zatem uskuteczniam dział poświęcony mojej twórczości (o ile działanie to jest legalne na forum).
Tak więc towarzysze, podsumowując to i owo, jak i siamto i owamto - Enjoy! :D

Przechodząc dalej... (nowy filmik na drugiej stronie)

1. Festiwal Talentów ZSO nr 1, Światowid.

Owy Festiwal odbył się 21 stycznia, ale dopiero teraz posiadam video z mojego występu dlatego tak późno zarzucam ;] Był to "Mam Talent" organizowany przez ZSO nr 1. Wiecej info na http://elblag.wm.pl/33852,Radosna-zabaw ... -I-LO.html

W występ zaangażowałem koleżankę z klasy ;]

http://www.youtube.com/watch?v=gNvCPh4FBhs
Ostatnio zmieniony ndz, 02 paź 2011, 18:48 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 4 razy.
Mandey

Post autor: Mandey »

Panie... Ja tam znawcą jestem od siedmiu boleści bo zawsze pod kątem Michaela porównuje... No ale podobowywujesz mi się niesamowicie! Masz taką zajebistą iskrę i power. Już myślałem, że nie będzie tego klasycznego układu jaki był w klipie a tu proszę :) Ogólnie to chwała Ci, że zatańczyłeś do czegoś z późniejszego okresu muzycznego Jacksona. Bilidżiny i smuty już się mogą znudzić... Pokazałeś, że można efektownie też do czegoś innego potańcować.

Bardzo dobra robota. I osobiście proszę byś wrzucał filmiki jak będziesz miał coś nowego. Pozdro! ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
7cialko7

Mandey zdecydowałem, że nie będe wrzucać wygibasów z wnętrza mojego szałasu najoficjalniej nazywanego przez ludzi pokojem, gdyż uznałem ten zabieg za bezcelowy, natomiast występy publiczne z wielką chęcią grzmotnę do neta i niech sobie fruwa ;] Dziękuję :)
daria3891

Post autor: daria3891 »

7cialko7 pisze:Mandey zdecydowałem, że nie będe wrzucać wygibasów z wnętrza mojego szałasu najoficjalniej nazywanego przez ludzi pokojem, gdyż uznałem ten zabieg za bezcelowy, natomiast występy publiczne z wielką chęcią grzmotnę do neta i niech sobie fruwa ;] Dziękuję :)
I już Cię lubię.
Swoją drogą, występ całkiem spoko ;-).
cut that out!
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Lekkość i płynność ruchów - bardzo fajna i taka michaelowa :].Pozytyw.
Natomiast trochę za długo coś na kroczu trzymasz rękę w tańcu :mlotek: Jakbyś pokusił się o opanowanie tego gestu do paska spodni i nie eksploatował nadmiernie tego gestu byłoby idealnie!;]
Dzięki za miłą odskocznię. Nie ma to, jak fani przygotowują swoje prywatne tribute'a taneczne dla MJa wykorzystując cały arsenał jego jeszcze nie tak ogranych kawałków... japrosic
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Występ mi się podobał . Tak płynnie się ruszasz , z takim powerem xD . Podoba mi się . Ogólnie super :happy:
Pozdro .
Detox

Post autor: Detox »

Kolejny świetny występ ;-) Masz świetnego powera i jednocześnie dobre wyczucie dzięki czemu świetnie to wygląda.

Mam tylko jedno zastrzeżenie. Dlaczego mnie na to nie zawołałeś? Jak następny raz będziesz gdzieś występować to krzycz na PW ;-) Muszę zobaczyć jak tańczysz na live ;-)
Awatar użytkownika
doman1

Post autor: doman1 »

Stary! - WYMIATASZ
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
7cialko7

Detox To była impreza organizowana przez I Liceum Ogólnokształcące, moje gimnazjum (nr 8) znajduje się w tym samym budynku, przez co i gimnazjaliści (w tym ja) mogli wystąpić na owym pokazie. Odbywało się to w Światowidzie i niestety tylko uczniowie naszego gimnazjum i liceum mogli być na widowni (ewentualnie rodzice). Jeżeli nadarzy się okazja (może nawet w mojej szkole) to jeśli chcesz mogę Cię poinformować o czymś takim ;] Może jakieś Drzwi Otwarte będą lub coś tego kalibru ;]
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Twój występ był naprawdę powalający. Ta płynność i szybkość ruchów była zaskakująca. Choreografii nauczyłeś się perfekcyjnie. Nie mam pojęcia, co powiedzieć, bo gdy Cię obejrzałem, to pomyślałem jak Ty kurna fajnie tańczysz- też tak chcę. :D Na serio świetny występ - fajnie by było, gdybyś wrzucił coś jeszcze. : >
pozdrawiam . ;-)
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

hahaha, bardzo mi miło, że ten występ tak się wam spodobał :) Nie spodziewałem się tego, dziękuję wszystkim za miłe komentarze ;] Jak już wcześniej mówiłem jeżeli coś będę zarzucać to tylko występy publiczne, w pokoju jakoś tak dziwnie. Więc z uwagi na to niestety nie wiem kiedy będę znów występował. Ale jak tylko coś mi wyskoczy to dam info ;] Pozdro ;]
Epic Thanks! :D
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

WOW. :happy:
Super , super , suuper. japrosic
Pozazdrościć.!
Strasznie chciałam zawsze umieć , choć jeden układ Michaela. :surrender:
Może mi się to uda. ;-)
Pod koniec był na prawdę mega power :DDDD
gratulacje. :-o
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

jedno słowo - WOW!!!
bardzo mi się podoba motyw z moonwalkiem (od 3:00 minuty)
a to, co wyprawiasz od 4:14 - :lal:

wielkie brawa japrosic
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Ludzie nie znacie się ! :P
Wystep swietny, praktycznie pod kazdym wzgledem.
Te plynne ruchy.. MJ'owskie ruchy...
Gdybys mial 'look' Michaela, trudno by Cie bylo odroznic. ;)
I mowie to prosto z serca, naprawde wielki szacun.
Kawal dobrej roboty stary !
Pozdrawiam. ;)
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

kacperr95 pisze:Ludzie nie znacie się ! :P
Czemu mówisz , że się nie znamy skoro są tu same dobre opinie? o.O .

A tak po za tym7cialko7 wrzucaj coś , bo nie mam co oglądać , a ty ruszasz się zajeb** , yyy bardzo dobrze ;d .

Pozdro .
ODPOWIEDZ