Ostatnio zaciekawił mnie ten artysta . . .
Za wikipedią :
Usher właściwie Usher Raymond IV (ur. 14 października 1978 roku w Chattanooga, Tennessee w Stanach Zjednoczonych) – amerykański piosenkarz i aktor, szczególnie popularny jako wykonawca muzyki R&B. W swej kilkunastoletniej karierze szczyt popularności osiągnął w 2004 wraz z płytą Confessions.
Wg mnie Usher ma bardzo fajny głos , dobrze tańczy i jego piosenki łątwo wpadają w ucho . Polecam m.in. OMG , DJ Got Us Fallin In Love czy Yeah .
Ciekawostka : W jednym teledysku Beyonce do piosenki Naughty Girl Usher z nią tańczy ; ) .
Usher
Usher jest OK, taki popik lekki
.
Z ciekawostek, to powiem, że mama mojej koleżanki, jak wielka i oddana fanka MJa, na początku XXI wieku polubiła Ushera. I stwierdziła, że jest do niego podobny.
Osobiście tak nie uważam
. Po prostu zauważam, że na pewno inspirował się Michaelem. Co z resztą można wywnioskować z jego wypowiedzi
. Ale tak po samym tańcu, to również...

Z ciekawostek, to powiem, że mama mojej koleżanki, jak wielka i oddana fanka MJa, na początku XXI wieku polubiła Ushera. I stwierdziła, że jest do niego podobny.
Osobiście tak nie uważam

cut that out!
Ushera uwielbiam, jest bardzo ambitnym artystą .. Świetnie tańczy, jest sympatycznym gościem. inspiruje się MJ ale któż się nim nie inspirował?
Jego ostatni album jest świetny, zresztą otrzymał za niego kilka prestiżowych nagród m.i.n AMA :)
Jego ostatni album jest świetny, zresztą otrzymał za niego kilka prestiżowych nagród m.i.n AMA :)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Usher.. Lubię Ushera,doceniam jego piosenki,jako taki sławny pop go lubię nawet bardzo (: Ma ciekawe kawałki,takie taneczne,można się przy nich bawić.No MJ napewno się inspirował.Widać po ruchach,stylu,piosenkach itd.
Nowa płyta? Hm..."DJ got us fallin` love" najbardziej mi przypadła do gustu.Niech się rozwija dalej,czekam na jego nowe projekty (:
Nowa płyta? Hm..."DJ got us fallin` love" najbardziej mi przypadła do gustu.Niech się rozwija dalej,czekam na jego nowe projekty (:
"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009