No to Ja się dołączam do żałoby po nagłej i niespodziewanej stracie "MJ Hydepark".Majkel pisze: Niech ktos pocieszy Busza, co jest w żałobie...
Gone to soon......
Tam przynajmniej wiedziało się, co się przeczytało a czego nie. A tutaj to tak na chybił trafił trzeba, z pytaniem do samego siebie, to już było czy nie??. Tam była sprawa jasna, co było a co nie...::PIoTReK::.. pisze:Tamto forum wydawało mi się bardziej czytelne i przejrzyste, ale myśle że wszelkie żałoby itp. miną jak tylko przywykniemy do nowych warunków
Hmmm, nie no przecież każdy nowy post jest na końcu wątku. Więc wystarczy tylko zjechać na sam dół /nie lubię tej czynności/ lub zaznaczyć sobie, że się chce czytać od najnowszego do najstarszego, to się wtedy odpowiednio ustawią...Ale to chyba za każdym razem trzeba ustawiać, czego też nie lubię, więc nie ustawiam w ogóleSUNrise pisze:Tam przynajmniej wiedziało się, co się przeczytało a czego nie. A tutaj to tak na chybił trafił trzeba, z pytaniem do samego siebie, to już było czy nie??. Tam była sprawa jasna, co było a co nie...::PIoTReK::.. pisze:Tamto forum wydawało mi się bardziej czytelne i przejrzyste, ale myśle że wszelkie żałoby itp. miną jak tylko przywykniemy do nowych warunków
Ojejku, nie ma co marudzić. Napiszecie ze 100 postów i dojdziecie do takiej wprawy, że nic wam nie będzie w tym forum przeszkadzało. Ja tam (no wiadomo, że sentyment do poprzedniego forum mi zostałPank pisze:Podpisuję się pod tym, co napisał THRILLER. Niestety
jako moderator, powinienem chyba usunąć twojego postala_licorne pisze:wreszcie można pisać w cywilizowanych warunkach... Zawsze jak miałam korzystać ze starego forum, to mnie po prostu nosiło... Wreszcie ktoś rozwiązał moje problemy...
Hmm, żebyś mnie źle nie zrozumiał... Ja nie kwestionuje umiejętności Buszmena czy kogokowliek odpowiedzialnego za tamte foum... Po prostu nie cierpie forów "starego typu", źle mi się z nich korzysta, dlatego kamień spadł mi z serca, kiedy zauważyłam, ze jest to nowe... To tyle... Zresztą jak chcesz to usuwaj...Schmittko pisze: jako moderator, powinienem chyba usunąć twojego postaChwalić nowe? Jak najbardziej. Ale krytykować to, co odeszło? O zmarłych nie należy mówić źle! Poza tym nie sądzę byś potrafiła zrobić choć w połowie tak dobre forum, jak zrobił Buszmen :P
Jeśli się mylę, to... RESPECT