Imprezka MJ w Klinice DJ Tobas Zaprasza (Warszawa)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

billiejean89 pisze:Boże, wraaacaaaaaaajcie!!!!!! :*
I to już!!!!!!!!! <3

BJ- właśnie mi się przypomniało jak mnie wypychałaś, że mam zagadać do DJ-a. Hahahah! :smiech:

Myślałam, że to niemożliwe, ale jednak... Można się zakochać w 13 osobach na raz!

Mam taką energię, że mogłabym dziś też przeżyć taki cudowny wieczór... Tak baaardzo i po same brzegi naładowałyście swoją energią, stylem bycia, otwartością i wszystkim moje akumulatory. :mj:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Elen pisze: Agusia - skąd Ty czerpiesz tyle energii ?? ja już wysiadałam momentami a Ciebie z parkietu chyba tylko sam MJ mógłby zciągnąć :D
przyćpałam Gripex :szepcze:
polecam :smiech:
ObrazekObrazek
Tobas

Post autor: Tobas »

Ja też wam wszystkim obecnym dziękuje jest mi zawsze szalenie niło bawić was reszta niech żałuje mam nadzieje że następnym razem będzie jeszcze lepiej BUZIAKI a następny będzie
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

w moim odczuciu, w 100% super przygotowana impreza. Od muzyki, po uroczy widok z projektora na ścianie i naprawdę mocna imprezowo ekipa. I to się liczy. Dorzucam do super udanych MJowych imprez.
Muszę przyznać iż w Warszawie są the best.

Kochanie, dziękuję Ci za wspaniałą impreze, wszystkie prezenty i niespodzianki. Trzy dni emocji. Nigdy tego nie zapomnę. I przepraszam za Twoje niepotrzebne nerwy. i te tulipany dziś - miazga!!!!
"By the way I wish you would, I wish you would..."

Kasiu M.Dż - cieszę się, że jednak nie zostałaś wdową :smiech: Liczymy po cichu, że kiedyś pokażesz Nam swoje piesy
Ghost Ola - klajmat w Twoim domu jest niepowtarzalny. Tylko Ty mogłas zebrać najbardziej zakręcone umysły w takiej ilości. Znów uwierzyłam, że nie jestem jedynym postrzeleńcem.

P.S. Kurcze, no nie pokazałyście mi tych przetartych gaci.. :knuje:
Nadal brakowało mi kilku ważnych osób, ale mam nadzieję, że zehabilitują się na jakiejśc kolejnej imprezie. Warto.
Ostatnio zmieniony wt, 28 cze 2011, 15:53 przez intelmet, łącznie zmieniany 2 razy.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

intelmet napisał:
i te tulipany dziś - miazga!!!!

Dodaj tulipany, które już dziś w połowie zabiłaś... xD No ale już się przyzwyczaiłam, że każdego kwiatka potrafisz wykończyć, za rok dostaniesz 31 kaktusów.

Dla Ciebie wszystko! I tak została mi jeszcze jedna niespodzianka, no ale to już na inny czas. :knuje: <3!

intelmet napisał:
Kasiu M.Dż - cieszę się, że jednak nie zostałaś wdową

Yyyy. No tego... Przyleciała niczym matrix. xD Czekałam, aż tylko wyjmie mieć dżedaj i przełoży mnie przez kanapę. A my tylko rozmawiałyśmy... ;D

Tak to jest jak taka Kudłata, groteskowa wredotka robi mi reklamę ala Chylińska. Nie pierz mi tu publicznie brudów, bo Ci odgryzę oba guziczki. :/

intelmet napisał:
Liczymy po cichu, że kiedyś pokażesz Nam swoje piesy

No nie po takim cichu. :knuje:

"No to bileciki do kontroli" xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
ODPOWIEDZ