Pomoc w audio ! ;)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
kacperr95

Pomoc w audio ! ;)

Post autor: kacperr95 »

Witajcie,
Chcialbym zatanczyc w Mam Talent, ale nie mam pomyslu, do jakiej piosenki/mixu zatanczyc przez te dwie minuty...
Prosze was o pomoc lub rade drodzy MJPTowicze, bede bardzo wdzieczny. :)
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
;-) ;-)
van der

Post autor: van der »

My tu nic nie pomożemy, sam musisz wiedzieć co Ci najlepiej wychodzi i co chciałbyś zatańczyć.

Pozdrawiam van der
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Tutaj nie chodzi o to co najlepiej wychodzi, bo nie bede tanczyc choreografi, chce zrobic mix ruchow za rowno jak i mix muzyczny.
A w tym watku chodzi mi o mix muzyczny szanowny Van Der. ;P

To jak? Pomoglby ktos ? ;)
;-)
Awatar użytkownika
Mikejla

Post autor: Mikejla »

Może ja mogłabym pomóc. Po prostu przejrzyj youtube , czyjeś występy czy coś w tym stylu i podaj mi link jaki mix ci się spodoba . Ja mogę ci go przerobić na mp3 i wysłać przez gadu czy coś. Ale dźwięk w wideo musi być w dobrej jakości :) Tak żeby nie było jakichś krzyków publiczności czy coś w tym stylu :D Mówisz że sam chcesz taki mix zrobić to może jak nie z youtube mixy to może jakieś osobne remixy podaj linki a ja mogę z tego zrobić jakiś mix ;) O i jeszcze mogłabym nawet zaoferować hollywood tonight video version :D A z tego co wiem nikt go nie ma :) Wszystkie wersje piosenek też mogę załatwić . Oczywiście nie jakieś nielegalne żeby nikt mnie źle nie zrozumiał glupija Jak co to pisać na pw :)
Obrazek
ODPOWIEDZ