Odeszła Elizabeth Taylor

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
doriseq

Odeszła Elizabeth Taylor

Post autor: doriseq »

[*] Brak słów by wyrazić ten ból, coś się kończy..

http://film.wp.pl/id,116915,title,Zmarl ... omosc.html
Obrazek
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

W wieku 79 lat zmarła jedna z największych gwiazd w historii kina, Elizabeth Taylor - podała telewizja ABC. W tracie swojej kariery zdobyła niezliczoną liczbę nagród, w tym 2 Oscary (za "BUtterfield 8" i "Kto się boi Virginii Woolf?").
O śmierci legendy Hollywood poinformowała w środę amerykańska stacja ABC.

Swój debiut kinowy miała w 1942 roku, a jej kariera trwała 60 lat. Ostatni raz pojawiła się na wielkim ekranie w 2001 roku w filmie "Wieczny blask gwiazd", a w 2003 roku użyczyła głosu w serialu "God, the Devil and Bob".

Elizabeth Tylor była ośmiokrotnie zamężna. Jeden z jej mężów (Michael Todd) zginął w katastrofie lotniczej. Z resztą mężczyzn swojego życia się rozwiodła.

Jej najsłynniejsze filmy to "Kotka na gorącym blaszanym dachu", "Kleopatra", "Kto się boi Virginii Woolf?".

gdy to zobaczyłam w TV :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: :beksa:
Obrazek
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Wielka przyjaciółka MJ, teraz jest bliżej Michaela. Wielka strata dla świata kina.Rest in peace Elizabeth. Teraz możesz być obok Michaela.....
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

O matko , to jakaś masakra . . . Jest teraz w niebie razem z Michaelem . . . [*]
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Świeć Panie Nad Jej Duszą [*]
Kochana Liz znów jest ze swoim przyjacielem. Będą teraz na zawsze razem bawiąc się w ich własnej Nibylandii :beksa:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

Jak to przeczytałem że Liz nie zyje to dreszcze przeszyly moje cialo...
R.I.P
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

Teraz jest już w lepszym świecie , nie męczy się. :smutek:
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Jak to przeczytałam znów złapało mnie za serce.. jednak wiem ,że teraz jest jej lepiej ale kilka łez poleciało...
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
MrsMoonwalker

Post autor: MrsMoonwalker »

Ja tą smutną informację usłyszałam w radiu, wracając autobusem do domu, wiec musiałam się trzymać.
Po chwili też pomyślałam sobie, że teraz jest ze swoim przyjacielem, MJ'em, w niebie i oboje będą szczęśliwi ;)
Nie wiem czy to zwykły zbieg okoliczności, ale zaraz potem puścili piosenkę Michaela feat. Rockwell Somebody's watching me :P
"Whatever happens, don't let go of my hand..."
marosia

Odchodzą znane osobistości

Post autor: marosia »

Pozwolę sobie zauważyć szanowny moderatorze,że wiadomość o odejściu Elizabeth Taylor jest podawana przez wszystkie agencje świata, które podkreślają kim dla niej był Michael, a ona dla niego, a także informują o tym wszystkie portale o MJ., a wy uważacie,że temat nadaje się do kosza.
np: http://www.michaeljacksonweb.cz/
Wasze postępowanie powoduje,że to znakomite forum powoli umiera, ponieważ ludzie boją się tutaj odezwać, aby nie zostać wyśmianym lub zlekceważonym. Michael nigdy tak nie postępował.
Nibylandia Michaela Jacksona: http://mojeblogowanie-michaelina.blogspot.com/
Awatar użytkownika
ainuisim

Post autor: ainuisim »

Elizabeth bez wątpienia odegrała kluczową rolę w życiu Michaela. Wyrażaniem nieprzerwanego wsparcia oraz pomocą potwierdziła autentyczność porzekadła, iż "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie". Nikt z nas nie jest w stanie opowiedzieć jak potoczyłaby się historia Króla Popu, gdyby nie jej przyjacielskie ofiarowanie tuż po bolesnym w skutkach oskarżeniu o molestowanie.

Od siebie dodam, że odejście Elizabeth wiąże się dla mnie z uczuciem ogromnego smutku. Była wyjątkową, charyzmatyczną osobowością. Pamiętam jej kreacje filmowe, szczególnie zapadła mi w pamięci postać Kleopatry. Filmy z jej udziałem, które oglądałam w dzieciństwie w serii programów "W Starym Kinie" - to wszystko będzie dla mnie niezapomniane. Zostawiła po sobie personalną pustkę, której nie da się niczym zapełnić.
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Elizabeth... To jest takie nierealne. Odeszła jedna z osób, które znały Michaela najlepiej. Świat idzie naprzód, pomyślcie jakie to dziwne - kiedyś i Michael i Elizabeth zostaną "tylko" tymi ponadczasowymi ikonami jak Elvis, Marilyn Monroe czy Audrey Hepburn. Wiemy, że kiedyś żyli, ale będą już tylko wspomnieniem pielęgnowanym przez kolejne pokolenia. Dziwnie jakoś...
daria3891

Post autor: daria3891 »

:(
Ostatnio zmieniony czw, 29 wrz 2011, 19:08 przez daria3891, łącznie zmieniany 1 raz.
cut that out!
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

Legenda... [*]
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

już wszystko tutaj zostało napisane. Mogę tylko dodać, że smutek przepełnia nasze serca.
Elizabeth [*]
Ain't no sunshine when he's gone :(
ODPOWIEDZ