Odeszła Elizabeth Taylor

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

DANCING THE DREAM Michael Jackson THE INTRODUCTION
http://www.youtube.com/watch?v=JYmxtXqG ... dded#at=50
Obrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

To napawde dlamnie smutna wiadomość...Wielka aktorka ,długoletnia rzyjacióła Michaela...Pewnie teraz są razem i opowiadaja sobie dowcipy:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

A z jakich ról Ją pamiętacie?
Kleopatra oczywiście ;-)
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Peter Pan came back for Wendy..

Do teraz nie mogę się otrząsnąć. W kontekście mojego dzisiejszego dnia ta wiadomość nie daje mi spokoju ani na chwilę. Najlepsi przyjaciele znowu razem, jak zawsze bez warunków i uprzedzeń.

Obrazek

Coś pękło, coś się skończyło. Ikony Hollywood, które pozostały takie ludzkie i naturalne.. najpiękniejsza z możliwych przyjaźni.
Obrazek
daria3891

Post autor: daria3891 »

Tak przeglądając nagrania Michaela i Elizabeth, oglądnęłam m.in. to: http://www.youtube.com/watch?v=cTWJU8q-jpc - czy powie mi ktoś, jaką to piosenkę pod koniec obydwoje podśpiewują?
Ostatnio zmieniony czw, 24 mar 2011, 9:40 przez daria3891, łącznie zmieniany 1 raz.
cut that out!
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

[*]
Nareszcie się spotkają :(
:>
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

madam Elizabeth ... I love you... ['] ['] [']

ona nie lubiła zdrobnienia: Liz, Lizzy.. wiecie o tym?
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Michael Jackson talks about Elizabeth Taylor
aeval pisze:ona nie lubiła zdrobnienia: Liz, Lizzy.. wiecie o tym?
Nie wiedziałam. Już poprawiam ;]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

ja tez mialam zle przeczucie myslalam o niej wczoraj wlasnie pod kątem śmierci.... jednak w fanach tkwi jakas moc.. ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Trouble

Post autor: Trouble »

Bardzo smutna wiadomosc :( ja tez myslalam pare dni temu o Elizabeth-ze sedziwy wiek i wogole. Zamurowalo mnie, naprawde :(
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Gdy tylko się dowiedziałam pomyślałam o Michaelu.. Pomyślałam o forum, na którym nie było mnie już pół roku. Stwierdziłam, że muszę coś napisać. Ogroomna szkoda. Jestem nadal w szoku..
Rest In Peace, Elizabeth
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

usłyszane....."mam nadzieje, że czeka tam na mnie Richard i Michael z jakimś fajnym kolorowym drinkiem"...
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

@neta pisze:usłyszane....."mam nadzieje, że czeka tam na mnie Richard i Michael z jakimś fajnym kolorowym drinkiem"...
@neta z kąt to wytrzasnęłaś? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Vesna

Post autor: Vesna »

daria3891 pisze:powie mi ktoś, jaką to piosenkę pod koniec obydwoje podśpiewują?
There is nothing like a dame z musicalu south pacific - www.youtube.com/watch?v=jy-fVA83gu8 .
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

@neta pisze:usłyszane....."mam nadzieje, że czeka tam na mnie Richard i Michael z jakimś fajnym kolorowym drinkiem"...
"Fragment z TVN24 za Reuters: " W niebie czekają na mnie z drinkiem" " Wyczerpany chorobami, zatruty środkami przeciwbólowymi oraz alkoholem organizm odmawiał posłuszeństwa. - Nie żałuję ani jednej chwili - mówiła schorowana. Jej rzeczniczka przekazywała mediom: - Liz nie chce już żyć. Przez całe życie stawiała czoła przeciwnościom losu i chorobom, ale teraz już nie chciała. Swoim fanom zakazała się jednak smucić. - Na tamtym świecie czekają już przecież na mnie Michael i Richard z drinkiem. Wyobrażacie sobie jakiego damy czadu we trójkę?" - To słowa Elizabeth niedługo przed śmiercią...."
Obrazek
ODPOWIEDZ