Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
A propos Janet.
W środę w Metrze ukazała się taka notka:
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50560,3492657.html
Czy jest wiarygodna - niech każdy oceni sam.
W środę w Metrze ukazała się taka notka:
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50560,3492657.html
Czy jest wiarygodna - niech każdy oceni sam.
- wojtek_p-ce
Co do spraw związanych z Janet jestem do tyłu, bo myślałem, że w życiu przeżyła tylko jeden ślub, a tu posze dwa.Metro pisze:Dla 39-letniej piosenkarki będzie to trzecie małżeństwo.
Wole sie nie wypowiadać narazie na ten temat.MJJ pisze:Czy jest wiarygodna - niech każdy oceni sam.
Powód: patrz wyżej
Janet Jackson w Berlinie
Janet była wczoraj w Berlinie (może ktoś wie czy nadal tam jest ?)
Kilka fotek zrobionych w Schlosshotel Grunewald, Berlin.
Na stronie http://www.janet-world.de/ są również trzy filmiki z jej pobytu w Berlinie.
Kilka fotek zrobionych w Schlosshotel Grunewald, Berlin.
Na stronie http://www.janet-world.de/ są również trzy filmiki z jej pobytu w Berlinie.
- wojtek_p-ce
Właściwie czemu nie !
Nie znam jej (osobowości) jednak muzyke ma the best ...
Oczywiście nie tak wspaniałą jak Michaela ale podoba mi się ...
Gdybym miała dość pieniędzy oraz możliwość pojechania (chodzi tu o mój wiek ) to pojechałabym z pewnością ...
Lubię ją oczywiście dlatego, że to siostra naszego - KING OF POP - Michaela Jacksona ...
Nie znam jej (osobowości) jednak muzyke ma the best ...
Oczywiście nie tak wspaniałą jak Michaela ale podoba mi się ...
Gdybym miała dość pieniędzy oraz możliwość pojechania (chodzi tu o mój wiek ) to pojechałabym z pewnością ...
Lubię ją oczywiście dlatego, że to siostra naszego - KING OF POP - Michaela Jacksona ...
مايكل جاكسون
- Janet Jackson ;)
No jasne że lubie Janet Jackson Znajomi tak na mnie mówią ;p;p ale to chyba dlatego że mam na imie Aneta i słucham nikogo innego jak Michael Jacksona.
A zresztą Janet ma bardzoo podobne oczy do Michaela
A zresztą Janet ma bardzoo podobne oczy do Michaela
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
- billie_jean
Janet Jackson ;) pisze: Znajomi tak na mnie mówią ;p;p ale to chyba dlatego że mam na imie Aneta
to chyba trochę za inteligentne dla mnie bo nie kumam.
to jakaś reguła jest or sth? do wszystkich Anet mówi się Janet?
jak tak to mea culpa i od dzisiaj Anett zamienia się w Janet. Kasiu jak możesz to przekaż proszę...a Kasia zostaje normalnie czy też ulega przemianie?
#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Janet Jackson ;)
- Stanisław Leon Kazberuk
Gdyby był w Polsce, to też bym pojechał. A moje ulubione płyty to oczywiście "Control", "Dream Street" "janet", "Velvet Rope". Poza tym ilustracje , tzn. teledyski do Control są świetne- jedne z pierwszych, jakie widziałem. A co do ostatnich wyczynów Janet- Damity Jo (to jej drugie i trzecie imię), 20 Years Old i po troszku All for you- przemilczę. Jest to rozmieniam\nie siebie na drobne!
-
Czy Janet ma własnych fanów?
Cześć wszystkim!
Zastanawiam sięnad pewną rzeczą. Czy ktos z was wie czy w Polsce Janet ma swoich własnych fanów? Wiem, że na świecie tak. Sprawdziłem w internecie i są tam stronki Janet, fancluby i fora internetowe. Ale u nas w Polsce nic nie udało mi się znalaźć, choć przyznaje, że nie szukałem zaciekle.
Wydaje mi się, że większośc osób, która lubi Janet to po prostu fani Michaela. Tak jak ja. Nie jestem jej fanem, ale lubię ją. Podobaja mi się jej piosenki, ale głos ma dość słaby. Jezeli chodzi o wokaliostki to uwielbiam Whitney Houston. Kocham takie mocne głosy!
Pamietam, że kiedys gdy nalezałem do polskiego FC Angel w fanzinie o MJ była strona poswięcona Janet. FC zorganizował nawet wyjazd na koncert Janet do Niemiec w ramach The Velvet Rope Tour. Ale to był FC Michaela, a nie Janet.
Więc czy ktoś orientuje sie jak jest w tej sprawie. Może się myle, ale u nas w Polsce wielbiciele Janet to rzeczywistoiści wielcy fani Michaela. Choć może u nas na forum jest jakiś fan Janet, który przy okazji lubi Michaela???
Co o tym sądzicie?
PS Przy okazji, słyszałem, że u nas w Polsce jest jakis fan TYLKO LaToyi. Jeżeli jestes na tym forum ujawnij się:-)
Captain_Eo1958
Zastanawiam sięnad pewną rzeczą. Czy ktos z was wie czy w Polsce Janet ma swoich własnych fanów? Wiem, że na świecie tak. Sprawdziłem w internecie i są tam stronki Janet, fancluby i fora internetowe. Ale u nas w Polsce nic nie udało mi się znalaźć, choć przyznaje, że nie szukałem zaciekle.
Wydaje mi się, że większośc osób, która lubi Janet to po prostu fani Michaela. Tak jak ja. Nie jestem jej fanem, ale lubię ją. Podobaja mi się jej piosenki, ale głos ma dość słaby. Jezeli chodzi o wokaliostki to uwielbiam Whitney Houston. Kocham takie mocne głosy!
Pamietam, że kiedys gdy nalezałem do polskiego FC Angel w fanzinie o MJ była strona poswięcona Janet. FC zorganizował nawet wyjazd na koncert Janet do Niemiec w ramach The Velvet Rope Tour. Ale to był FC Michaela, a nie Janet.
Więc czy ktoś orientuje sie jak jest w tej sprawie. Może się myle, ale u nas w Polsce wielbiciele Janet to rzeczywistoiści wielcy fani Michaela. Choć może u nas na forum jest jakiś fan Janet, który przy okazji lubi Michaela???
Co o tym sądzicie?
PS Przy okazji, słyszałem, że u nas w Polsce jest jakis fan TYLKO LaToyi. Jeżeli jestes na tym forum ujawnij się:-)
Captain_Eo1958
- Stanisław Leon Kazberuk
- DirtyDiana
Re: Czy Janet ma własnych fanów?
Ja jestem fanką Janet.Np Zbieram o niej różne duperelki tak samo jak o MJ ...Captain_Eo1958 pisze:Cześć wszystkim!
Captain_Eo1958
...to sie ujawniłam
,, GONE TOO SOON... ''
- Janet Jackson ;)