Mistrz Tanca !

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
thewiz

Post autor: thewiz »

Xscape pisze:Ja to bym na waszym miejscu powstrzymał sie z opiniami ze przerósł mistrza.Po pierwsze każdy tańczy inaczej.Nikt nie zatańczy tak samo jak michael jackson.nigdy...!nawet gdy bedzie to robił bardzo podobnie.Michael Jackson nigdy nie zatańczy jak fred astaire a fred nigdy nie zatańczyłby jak Michael Jackson.Nie można jednoznacznie określić kto tańczy lepiej.No ale rozumiem ze wasze uwielbienie do idola nie pozwala napisac nic innego niz to że jackson jest the best.On nie jest the best on jest po prostu świetny na swój sposób.Jest na świecie cała masa doskonałych wrecz perfekcyjnych tancerzy.Nie zapedzajcie sie tak w swoich przemyśleniach na punkcie Michaela.
Mialam chec napisac dokladnie to samo, ale jakos tak od dluzszego czasu staram sie powstrzymywac z podobnymi komentarzami na tym forum. One i tak rzadko trafiaja na podatny grunt, bo jesli ktos traktuje swojego idola na tyle serio by pisac podobne rzeczy to watpie by zrozumial, ze nie powinien spraw ujmowac tak kategorycznie. Wyszlo mi z tego maslo maslane :wariat: W kazdym badz razie chcialam podpisac sie mimo wszystko pod tym,co napisal Pawel....
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Pytanie :smiech:
Obrazek

Jeszcze jeden idol MJ'a ;-)
moze juz tak nie tanczy jak za dawnych lat ale mile :-)
Goscinnie - Lenny albo raczej odwrotnie, choc piosenka Jamesa :wariat:

Lenny Kravitz/ James Brown - Papa's got a brand new bag
a tu jeszcze video: James Brown - Papa's got a brand new bag /video/

i tak dla porzadku jeszcze Jeffrey ;-)
Jakby ktos nie pamietal, to w tym temacie wspomniano o nim po raz pierwszy ---> Jeffrey Daniel (pierwszy moonwalk w tv)

Shalamar - Jeffrey Daniel - A Night To Remember

Jeffrey Daniel - Doin What It Do

Jeffrey Daniels Tribute
Ostatnio zmieniony pt, 11 sie 2006, 20:51 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

wojtek_p-ce pisze:
Jeanny100 pisze:W tym przypadku uczeń przerósł mistrza nenene
I to bardzo przerósł mistrza :mj:

Tak, o niecale 2 centymetry. :-)

Xcape - Brawa za posta! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Proponuje spojrzeć na tego tancerza
http://www.youtube.com/watch?v=yWi4dmP1 ... ed&search=

Zobaczcie też to.Ja się śmiałem nie wiem jak wy.Kevin I MIchael
http://www.youtube.com/watch?v=nJMne_Rq3KE
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

Xscape pisze:Ja to bym na waszym miejscu powstrzymał sie z opiniami ze przerósł mistrza.Po pierwsze każdy tańczy inaczej.Nikt nie zatańczy tak samo jak michael jackson.nigdy...!nawet gdy bedzie to robił bardzo podobnie.Michael Jackson nigdy nie zatańczy jak fred astaire a fred nigdy nie zatańczyłby jak Michael Jackson.Nie można jednoznacznie określić kto tańczy lepiej.No ale rozumiem ze wasze uwielbienie do idola nie pozwala napisac nic innego niz to że jackson jest the best.On nie jest the best on jest po prostu świetny na swój sposób.Jest na świecie cała masa doskonałych wrecz perfekcyjnych tancerzy.Nie zapedzajcie sie tak w swoich przemyśleniach na punkcie Michaela.
Nie zgadzam się z Tobą.Wiesz dlaczego? Bo z tego co piszesz wynika,że np. nigdy nie ogladałeś programu The Jacksons tv shows.Michael Jackson w 1976 toku na tym materiale stepuje jak Fred Asteire. /Wiekszość mam nadzieję,że wie o jakim materialę mówię./Myślę,że najpierw powinieneś dotrzeć gdzieś w necie do tych materiałów żeby to koniecznie zobaczyć, a dopiero potem się wypowiedzieć na temat tego czy Michael jest świetny na swój sposób jak napisałeś czy geniuszem tańca. :-)
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Marzena07 pisze:Nie zgadzam się z Tobą.Wiesz dlaczego? Bo z tego co piszesz wynika,że np. nigdy nie ogladałeś programu The Jacksons tv shows.Michael Jackson w 1976 toku na tym materiale stepuje jak Fred Asteire. /Wiekszość mam nadzieję,że wie o jakim materialę mówię./Myślę,że najpierw powinieneś dotrzeć gdzieś w necie do tych materiałów żeby to koniecznie zobaczyć, a dopiero potem się wypowiedzieć na temat tego czy Michael jest świetny na swój sposób jak napisałeś czy geniuszem tańca. Smile
Marzenko gratulacje ! Ależ Ty jesteś zdolna bestia ! Wykryłaś moją słabość w tym temacie ! Faktycznie z tego co NAPISAŁEM! a nie jak Ty twierdzisz "piszesz" , można wywnioskować ,że nigdy tego materiału nie obejrzałem. Jako 20 letni fan Michaela nigdy nie widziałem tego materiału za co bardzo Ciebie przepraszam i obiecuje ,że już nigdy nie wypowiem się w podobny sposób na temat Michaela. Jest najlepszy na świecie we wszystkim. Taniec ,śpiew.... dosłownie wszystko. Podejrzewam ,że gdyby niektóre Polskie firmy pogrzebowe malowały na trumnach wizerunek Michaela( tak jak to miało ostatnio miejsce w przypadku papieża) to wiele osób już dziś by sobie takie łoże zafundowało. Po prostu Michael jest the best !

Paweł uczący się asertywności.
ODPOWIEDZ