Polska w teledysku "Behind The Mask"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Polska w teledysku "Behind The Mask"
Czy ja dobrze widzę, czy w około 8 sekundzie trailera, na samym dole po środku są POLACY? Jeśli tak, to niech się odezwą!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Tak, POLAKOS.
TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=gfOjQrYa ... ture=feedu
TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=gfOjQrYa ... ture=feedu
Ostatnio zmieniony pt, 01 kwie 2011, 19:48 przez TheMajkeL, łącznie zmieniany 2 razy.
- _*Aga*_222
- Heart-break-er
- _*Aga*_222
ok, więc... jak napisałam na Facebook....
DOSTAŁAM EMAIL Z BEHINDTHEMASK.MICHAELJACKSON.COM. :) Jest więc jedna zła i jedna za*ebista wiadomość. Zacznę od złej. Napisali mi,że w ustawieniach zaznaczyłam,że mam mniej niż 18lat/lol i w związku z tym chcą,żebym wypełniła formułkę o zgodzie rodziców. Odpisałam,że mam 29 lat/helooo!/ i gdzie mogę zmienić te ustawienia. DOBRA WIADOMOŚĆ: będę w klipie!! ;D Montujcie mnie tam,kochani,montujcie.;))))) /alleluja
Poza tym w teaserze widziałam dużą polską flagę. To mogła (ale nie musiała) być moja, bo rozpięłam przy nagrywaniu gigantyczną w moim pokoju.;) Ale teraz już jestem oficjalnie IN.
<cieszy się jak choolera;)))>
DOSTAŁAM EMAIL Z BEHINDTHEMASK.MICHAELJACKSON.COM. :) Jest więc jedna zła i jedna za*ebista wiadomość. Zacznę od złej. Napisali mi,że w ustawieniach zaznaczyłam,że mam mniej niż 18lat/lol i w związku z tym chcą,żebym wypełniła formułkę o zgodzie rodziców. Odpisałam,że mam 29 lat/helooo!/ i gdzie mogę zmienić te ustawienia. DOBRA WIADOMOŚĆ: będę w klipie!! ;D Montujcie mnie tam,kochani,montujcie.;))))) /alleluja
Poza tym w teaserze widziałam dużą polską flagę. To mogła (ale nie musiała) być moja, bo rozpięłam przy nagrywaniu gigantyczną w moim pokoju.;) Ale teraz już jestem oficjalnie IN.
<cieszy się jak choolera;)))>
- _*Aga*_222
- Heart-break-er
Powinni, gdyż przeczytałam o tym w regulaminie przy rejestracji. :)Czyli wysyłali maila jeśli się dostało do klipu?
Generalnie to zatłukę kiedyś tego Denisa/reżysera. Dałam się wkręcić, bo:
Denis:
As you have indicated that you are below the age of majority, before we can process your video, please complete and return the Release and Authorization form, which must be signed by your parent or legal guardian.
Naomi:
"Hi Agnieszka,
We apologize for this error- you should not have received the automated email as you have indeed indicated that you were born in 1982 and therefore do not need to sign a release.
Thank you very much for your participation in the Behind the Mask Project"
bardzo k.wa śmieszne ;]hahahah
megi1013, Trouble - przy rejestracji do projektu jest regulamin i klikasz, że go akceptujesz (na dole). Tam jest między innymi mowa, że nie oczekujesz żadnych korzyści finansowych z udziału itd.(dokładnie nie pamiętam, bo jak zwykle tylko przeleciałam wzrokiem) oraz o tym, że otrzymasz emaila, gdy Twoje video będzie wykorzystane. Potem przy wysyłaniu pierwszego nagrania też Ci wyskakuje jakiś disclaimer. Przynajmniej ja tak miałam. Nic więcej.
Ktoś miał inaczej? Napiszcie jak.
edit:
generalnie cieszę się, ale zauważyłam, że mam pewien dystans. ucieszę się na maxa i podziękuję gratulacjom, gdy na pewno się tam zobaczę. jestem taka ciekawa nawet tego, które moje nagranie/a wykorzystali. mam nadzieję, że teaser to jedno i efekt końcowy, mimo że robiony chyba najniższym kosztem jaki się da, to będzie miał ręce i nogi, będzie ok. nie mogę się doczekać.
Ktoś miał inaczej? Napiszcie jak.
edit:
generalnie cieszę się, ale zauważyłam, że mam pewien dystans. ucieszę się na maxa i podziękuję gratulacjom, gdy na pewno się tam zobaczę. jestem taka ciekawa nawet tego, które moje nagranie/a wykorzystali. mam nadzieję, że teaser to jedno i efekt końcowy, mimo że robiony chyba najniższym kosztem jaki się da, to będzie miał ręce i nogi, będzie ok. nie mogę się doczekać.
Ostatnio zmieniony sob, 02 kwie 2011, 23:24 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.