Polska w teledysku "Behind The Mask"
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
- Noemi.best
gdzie tak miałaś napisane? Przeczytałam cały regulamin i jakoś nie znalazłam takiego info....akaagnes wrote:Powinni, gdyż przeczytałam o tym w regulaminie przy rejestracji. :)Czyli wysyłali maila jeśli się dostało do klipu?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
OK., więc przyznaję się do błędu tudzież złej interpretacji (private: zostałam troszkę wkręcona na prima aprilis).
Właśnie otrzymałam emaila z odpowiedziami na kilka moich pytań.
niestety nie mogę podać nazwiska osoby, ponieważ jest to mój prywatny kontakt.
-------------------------
m.
Właśnie otrzymałam emaila z odpowiedziami na kilka moich pytań.
Wiem też, że ponad 100 najlepszych nagrań jest już wybranych i w przyszłym tygodniu rozpocznie się montaż. Klip ukaże się mniej więcej pod koniec kwietnia lub później.We would love for you to show your flag in your clips- it shows that the fans come from all over the world! (...)
Because we are receiving thousands of submissions (...) we do not send out confirmations to people who are in the final cut, I'm sorry. You will have to look very closely when the video is released!
źródło: email.it has not yet been 100% confirmed
niestety nie mogę podać nazwiska osoby, ponieważ jest to mój prywatny kontakt.
-------------------------
m.