Polska w teledysku "Behind The Mask"

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

MJackson

Post by MJackson »

Z tego co pytałam niedawno na forum to nagrania można było wysyłać do końca marca... I teraz nie wiem co w moim przypadku jest gorsze: to że zgubiłam aparat cyfrowy czy że przez to że go zgubiłam nie mogłam się nagrać :surrender:
ImageImage
ABmoonwalker

Post by ABmoonwalker »

O, ja wczoraj dostałem maila, że muszę mieć podpisaną zgodę rodziców, jako że nie jestem pełnoletni. Czyli mnie przyjęli? Jeśli tak, to super. Wysłałem jeden 20-sekundowy filmik (jako tancerz - freestyle), jestem tylko ciekaw co z tego wykorzystają :)
Noemi.best

Post by Noemi.best »

akaagnes wrote:
Czyli wysyłali maila jeśli się dostało do klipu?
Powinni, gdyż przeczytałam o tym w regulaminie przy rejestracji. :)
gdzie tak miałaś napisane? Przeczytałam cały regulamin i jakoś nie znalazłam takiego info....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
akaagnes

Post by akaagnes »

OK., więc przyznaję się do błędu tudzież złej interpretacji (private: zostałam troszkę wkręcona na prima aprilis).
Właśnie otrzymałam emaila z odpowiedziami na kilka moich pytań.
We would love for you to show your flag in your clips- it shows that the fans come from all over the world! (...)
Because we are receiving thousands of submissions (...) we do not send out confirmations to people who are in the final cut, I'm sorry. You will have to look very closely when the video is released!
Wiem też, że ponad 100 najlepszych nagrań jest już wybranych i w przyszłym tygodniu rozpocznie się montaż. Klip ukaże się mniej więcej pod koniec kwietnia lub później.
it has not yet been 100% confirmed
źródło: email.
niestety nie mogę podać nazwiska osoby, ponieważ jest to mój prywatny kontakt.

-------------------------
m.
moni

Post by moni »

Czy ktoś ma w posiadaniu wszystkie wersje tego teledysku ? Przed chwilą leciał bowiem na kanale E4me i pisało Behind The Mask part 4. W teledysku były wstawione zupełnie inne filmiki z fanami niż te w oficjalnej wersji....
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Olekx

Post by Olekx »

Widziałem raz na 4FUN.TV jak była reklama właśnie, by wysyłać klipy. Miałem to zrobić, lecz zupełnie o tym zapomniałem, a później było za późno. ;)

Ale gratuluję tym, co się dostali. Ważne, że Polska jest.
NicuniaMJ

Post by NicuniaMJ »

Olekx I to ile razy :D
W większości na początku, ale później też było kilka razy widać flagę ;)
Image
Post Reply