W związku z komputerem.
- Heart-break-er
Hej,Heart-break-er pisze:Ja też mam problem![]()
Ostatnio w ogóle nie wyświetlają mi się filmy na YT! Co ja mam zrobić?
wejdź na jakikolwiek portal oferujący gry bądź filmiki we flashu
np http://www.gryflash.biz/sprzelanki/1/2.php
gdy będzie Ci się odtwarzał kliknij na nim prawym klawiszem myszki, ustawienia i odznacz "włącz przyspieszenie sprzętowe", zamknij.
Odśwież lub zresetuj przeglądarkę i powinno działać.
Nowy flash daje w dupę przy starszym sprzęcie :)
Potrzebny program do tworzenia DVD
Potrzebuje stworzyć DVD ze zdjęciami dodać do nich muzykę i jeszcze jakieś krótkie filmiki, no i żeby było ładne menu. Jeszcze jakiś prosty program do wycinania scen.
P.s. Dzięki za pomoc.
P.s. Dzięki za pomoc.
- Heart-break-er
dzięki pomogłotadeyro pisze:Hej,
wejdź na jakikolwiek portal oferujący gry bądź filmiki we flashu
np http://www.gryflash.biz/sprzelanki/1/2.php
gdy będzie Ci się odtwarzał kliknij na nim prawym klawiszem myszki, ustawienia i odznacz "włącz przyspieszenie sprzętowe", zamknij.
Odśwież lub zresetuj przeglądarkę i powinno działać.
Nowy flash daje w dupę przy starszym sprzęcie :)

To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
(Blood On My Side)
- Heart-break-er
Ostatnio zgrywam piosenki z oryginalnych płyt na kompa do biblioteki w "Windows Media Player", nie muszę potem wkładać płyty aby słuchać, ale czy mogę gdzieś te piosenki przełożyć i gdzie one są zapisane?
Wie ktoś coś na ten temat? Proszę o pomoc
Wie ktoś coś na ten temat? Proszę o pomoc

To Escape The World
(Blood On My Side)
(Blood On My Side)
- Heart-break-er
Dzięki. W prawdzie ja skasowałem ten folder i założyłem nowy, ale dzięki Tobie przeszukałem i okazało się, że właśnie w tym nowym folderze [Michael Jackson] zapisało mi te pliki.MJkacper pisze:Te piosenki są w "Moja Muzyka" w menu Start
Wielkie dzięki!

To Escape The World
(Blood On My Side)
(Blood On My Side)
Ma ktoś do polecenia program do robienie filmików? Od 2 lat siedzę przy WMM i w końcu mówię 'dość'! Może być jakiś do pobrania za free, ale też taki do kupienia.
Ostatnio zmieniony wt, 19 kwie 2011, 14:14 przez daria3891, łącznie zmieniany 1 raz.
cut that out!
nic mi nie przychodzi do glowy oprocz Audacity.MJkacper pisze:znacie jakiś prosty program do obrabiania muzyki?Tzn taki żeby np. wyciąć niepotrzebne fragmenty, skrócić tą piosenkę.Będę wdzięczny za pomoc...
rozumiem, ze chodzi o program, a nie o filmik ;) Power Director i Sony Vegas - moje ulubione.daria3891 pisze:Ma ktoś do polecenia filmik do robienie filmików? Od 2 lat siedzę przy WMM i w końcu mówię 'dość'! Może być jakiś do pobrania za free, ale też taki do kupienia.

Oczywiście, że programAzzIzz pisze:rozumiem, ze chodzi o program, a nie o filmik ;) Power Director i Sony Vegas - moje ulubione.daria3891 pisze:Ma ktoś do polecenia filmik do robienie filmików? Od 2 lat siedzę przy WMM i w końcu mówię 'dość'! Może być jakiś do pobrania za free, ale też taki do kupienia.

cut that out!
- marcinokor
Hej.
Proszę o pomoc w pewnej sprawie. Na MJtunes jest takie coś jak MJtunes Vision gdzie bardzo dużo filmów z MJ'em, ale jest taki problem, że prawie wszystkie te filmiki mi się zacinają i to bardzo przeszkadza. Nie wiem czy zainstalować jakiś program czy co, ale potrzebuje waszej pomocy.
P.S.
Ewentualnie możecie podać linka do jakiejś innej strony
.
Proszę o pomoc w pewnej sprawie. Na MJtunes jest takie coś jak MJtunes Vision gdzie bardzo dużo filmów z MJ'em, ale jest taki problem, że prawie wszystkie te filmiki mi się zacinają i to bardzo przeszkadza. Nie wiem czy zainstalować jakiś program czy co, ale potrzebuje waszej pomocy.
P.S.
Ewentualnie możecie podać linka do jakiejś innej strony