Bruno Mars

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MadelineFS

Post autor: MadelineFS »

NIESPODZIANKA OD MARSA! :dance:

Obrazek

TELEDYSK
Larsi

Post autor: Larsi »

Man in the mirror pisze:
MadelineFS pisze: Grenade
Boskie!

Grenade, jest fantastyczne, wcześniej byłem pod wielkim wrażeniem Just the way you are i pani w teledysku:) Ale teraz Bruno, mnie zachwycił, i płytę muszę mieć:)

Doceniam jego talent, największa gwiazda męska pop na obecnej scenie muzycznej:)

Trzymam za niego kciuki:)
mam nieodparte skojarzenie Grenade z Who is it ... ;-)
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

billiejean89 pisze:Na oficjalnej stronie Bruno można obejrzeć klip do "Liquor Store Blues"
Podoba się! Bardzo prosty, jeden wątek, ale te wszystkie efekty wzbogacające całe tło są genialnie dobrane. Wpada w oko videoclip!
Awatar użytkownika
MadelineFS

BRUNO MARS in Graham Norton Show 04.03.11

Grenade performance

Short Interview
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Dopiero teraz tak naprawdę zaciekawił mnie ten Mars ;p Dla mnie śpiewając przypomina mi MJ-a ;) Strasznie podoba mi się jego głos, nawet bardziej niż MJ-a podczas History Tour
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
BadJack

Post autor: BadJack »

Mam pytanie do osób którzy zakupili album Doo-Wops & Hooligans. Czy w książeczce są słowa do wszystkich piosenek na płycie?
Awatar użytkownika
TEA

Post autor: TEA »

nie ma do żadnej :) generalnie okładka baaardzo uboga
Obrazek PT:* :D
Awatar użytkownika
MadelineFS

THE LAZY SONG VIDEO CLIP

Obrazek

KLIK
adula.8

Post autor: adula.8 »

MadelineFS pisze:THE LAZY SONG VIDEO CLIP

Obrazek

KLIK
Jestem zawiedziona!
Taka fajna piosenka, a teledysk.. to jakiś żart?

Wprawdzie Liquor Store Blues też nie za bardzo mi się spodobało, ale nie sądziłam, że i tym razem nagra tak beznadziejny klip :/
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

adula.8 pisze:Taka fajna piosenka, a teledysk.. to jakiś żart?
Wydaje mi się, że właśnie to taka forma żartu. Sama trochę czegoś innego oczekiwałam, ale nie raz roześmiałam się i uśmiechnęłam, kiedy oglądałam "Lazy Song". Absolutnym hitem są hipnotyzujące bokserki :lal: :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Ja całkiem inaczej wyobrażałam sobie ten klip, ale ten jest fajny, śmieszny itd. Podoba mi się.
A Bruno jak wymachuje miednicą! Dzizasss... trzymajcie mnie :lal:
Obrazek
Awatar użytkownika
MadelineFS

Oo, czy tylko ja uwielbiam jego poczucie humoru?

Teledysk do The Lazy Song to na razie mój ulubiony klip od tego pana. <3.
Wydaje mi się, że Bru Bru... dostał jakiś określony budżet na teledyski - ilość nie była określona. Oczywiście mógłby zrobić jeden czy dwa wypasione, ale to zupełnie nie w jego stylu. Kurde ten chłopak udowadnia, że można - jeden pokój, kamera i kilku statystów. OLDSCHOOL! :dance: i wielki dystans u faceta, który już powoli mógłby zacząć się spinać.

Mała pocieszajka: Wydaje mi się, że teledysk do Marry You będzie bardziej klasyczny - głowy nie daję, bo ten pan lubi zaskakiwać.

Moje skarby: <3

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
who.is.it

Post autor: who.is.it »

Ha ha ha :hahaha:

Też się uśmiałam. Lazy song to i oni lazy ;-) Podoba mi się to potrząsanie głowami, zwłaszcza przy pogwizdywaniu. Niby tylko jedno ujęcie, niewiele się dzieje ale miło się ogląda. A Bruno fajnie się rusza :-) Te wyszukane i skomplikowane ;-) układy taneczne dobrze się zgrywają z muzyką, mi wyjątkowo spodobał się fragment od 2:06.
Phoenix pisze:Absolutnym hitem są hipnotyzujące bokserki
fajnie to wyszło. Niby tacy niepozorni, kiwają sobie głowami na boczki a tu hyc spodnie w dół :hahaha:

Ogólnie klip od razu mi się skojarzył z małpkami z Bloodhound Gang - The Bad Touch.
Obrazek
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

Panowie-małpki z klipu to grupa taneczna z America's Best Dance Crew.
http://www.poreotix.com/

Mnie osobiście teledysk bardzo sie podoba, jest nietypowy, z dystansem i humorem, ciekawie zrobiony, a jednocześnie wygląda trochę jak spontaniczny wybryk wrzucony na youtube ;) bardzo fajny efekt. I nawet Phil - współpracownik i przyjaciel Bruno ma tam swoją rolę.. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

:smiech: :smiech: :smiech:
Promocja tej jego płyty coraz bardziej na mnie oddziaływuje. Ten clip poprawił mi humor, właśnie wróciłem ze szkoły, a tu takie relkasujące rzeczy. I w dodatku cały czas miałem na twarzy uśmiech.
Obrazek
ODPOWIEDZ