Bruno Mars

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
TEA

Post autor: TEA »

rewelacja :D
co prawda nie tak sobie wyobrażałam ten teledysk ale to jest zdcydowanie lepsze od tego co rodziło się w mojej głowie:D
Obrazek PT:* :D
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Świetny teledysk, tym bardziej, że jest nagrany, jak jest ; )
Wczoraj naprawdę polubiłem Bruno Marsa, choć trochę długo się przekonywałem... ale po pierwszym całkowitym przesłuchaniu Grenade coś mi się objawiło.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Co to ma być?

Teledysk kompletnie mi się nie podoba, w mojej opinii bardzo słaby i jestem po prostu zawiedziona. Wiem, że to ma być rodzaj żartu, ale po Bruno spodziewałam się czegoś lepszego.
Widzę jednak, że większość jest na tak, więc prawdopodobnie klip odniesie sukces...
Awatar użytkownika
MadelineFS

Post autor: MadelineFS »

Oh my...

Obrazek

VINTAGE BRUNO MARS

Popłakałam się ze śmiechu - ZNOWU! Chyba powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać. To był chyba najszybszy moonwalk świata! :dance:
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Moja znajoma prowadzi mu fc ;) Nie miałam przekonania ale kilka kawałków ma fajnych
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

No no no,jestem w szoku...już dawno się tak nie uśmiałam
Coraz bardziej podoba mi się pan Bruno Mars, jego teledyski..
są naprawdę bardzo dobre, zupełnie coś innego,niż te wszystkie teraźniejsze gwiazdki show-biznesu

i nie tylko teledyski..właśnie. ;-)
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MadelineFS

Obrazek

42-TRACK PACK INLUDING:

Again - Rest Of My Life - Who is - Long Distance – Never say U can’t - All About You x2 (unplugged&normal) - All She Knows – Top Of The World – Dance in the Mirror – Phantom Planet – Turn Around – Starting Today – Move On – Today My Life Begins – Turn Me On – Lost – Press It – Voices In My Head - There I Go Again – We’ll Be Alright – Somewhere in Brooklyn – Gochu on the run – Killa On The Run - Mama's worst nightmare – Circles – Before It Explodes – On Fire – Never close your eyes – I Was Only Dancing – Her World Goes On – Girl In The Window – I’m Not The One – When You’re Lonely – We’re Are Fighters – Where Did She Go – Lights – Watching Her Move - Ladies Is Pimps Too – Fadded - Ladies Is Pimps Too – Take The Long Way Home – Dreamtaker

SIZE: 179 MB

DOWNLOAD
Awatar użytkownika
Pitrzel

Ostatnio polubiłem jeszcze bardziej tego pana, aż nawet się na album porwałem. Naprawdę jego muzyka wybija się spośród lejdigagi i innych.
Radzę przesłuchać piosenkę Runaway Baby, coś w niej jest. Od dziś Bruno Mars na stale dołączył do tracklisty mojej mp3'ki.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
MadelineFS

Bruno Mars jest obecnie światowym hitem. Jego Debiutancki album Doo-Wops & Hooligans zdobył platynę w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Kanadzie, Australii i w innych krajach, z dodatkową złotą certyfikacją w międzynarodowych terenach w tym Korea, Belgia, Francja i Indonezja.

Piosenkarz, który obecnie sprzedał 14 milionów singli na całym świecie, niedawno został okrzyknięty przez magazyn TIME jako najbardziej wpływowy człowiek obok prezydenta Obamy, Oprah Winfrey, Justina Biebera i innych. Aby uczcić to osiągnięcie, Bruno wystąpi wraz z uhonorowanym Stingiem w Jazz w Nowym Jorku, Lincoln Center, 26 kwietnia.

Artykuł przetłumaczony przez Lady_N.

ZRÓDŁO

*

Billboard Hot 100 – Top 50 Singles
11- The Lazy Song
23- Grenade
35- Just The Way You Are

*

Premiera teledysku do piosenki Marry You odbędzie się [prawdopodobnie] 9-tego Maja.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Madeline dzięki bardzo za newsy!
No nic, zobaczymy, do 9 ! :)
Awatar użytkownika
MadelineFS

Bruno Mars - The Lazy Song [Official Alternate Version]

*

Oficjalny sklep Bruna nareszcie oferuje międzynarodową przesyłkę.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

:smiech: :smiech: :smiech:
Jego poczucie humoru jest zarąbiste. Kolo wie jak zrobić dobry klip bez nagości, a i tak wszyscy będą to oglądać. Uwielbiam go za to. A i żebyście nie mówili, że go tam nie ma to ja wam powiem, że jest w 1:11 wraz z tym swoim kolegą.
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Ja wolę jednak teledysk z małpkami i hipnotyzującymi bokserkami Bruna :love: :D Trzy sekundy z Brunem w video to stanowczo za mało :D
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Dziś kupiłem sobie jego płytę (razem z Lady Gagą). Jest genialna :dance:. Widzę, że pan Bruno inspirował się latami 60. Ogólnie super są wszystkie utwory. Świetnie się bawię przy jego muzyce. Cieszę się, że jest jeszcze potrafi zrobić płytę bez "umc, umc" i jeszcze tak wspaniałą. Naprawdę wielki plus dla niego.
Obrazek
Awatar użytkownika
MadelineFS

Bad Meets Evil (Eminem & Royce Da 5'9'') - Lighters (Feat. Bruno Mars)

http://www.youtube.com/watch?v=Dsb-tmsh ... ded#at=132
ODPOWIEDZ