"MJ IN MEMORY OF THE KING OF POP" - TORUŃ 24/06

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
damian1985

"MJ IN MEMORY OF THE KING OF POP" - TORUŃ 24/06

Post autor: damian1985 »

Agencja Eventowa i Konferansjerów G-POINT EVENTS z wielką przyjemnością już po raz drugi zaprasza na rocznicowy Ogólnopolski Zlot Fanów Króla POP.

W drugą rocznicę śmierci Michaela Jacksona, pełen magii Toruń zmieni się w stolicę kultu Króla Pop. "Michael Jackson's - In Memory Of The King Of Pop" to coś znacznie więcej, niż zwykły klubowy event !!!

To przede wszystkim uroczysty hołd złożony nieśmiertelnemu Michaelowi Jacksonowi !!!

Jego legenda, podobnie jak pamięć o nim samym na zawsze żyć będzie w naszych duszach, sercach i umysłach a jego muzyka rozbrzmiewać będzie aż do końca świata.

Event, podobnie jak w ubiegłym roku odbędzie się w klubie "Pod Arsenałem" - wszyscy Ci, którzy byli z nami w roku ubiegłym, wiedzą jak wiele towarzyszyło nam emocji, jak wiele przelało się łez, ale i jak wiele uśmiechu pojawiało się na naszych twarzach. Wierzymy, że również i w tym roku takich właśnie emocji nie zabraknie.

Podczas zlotu przewidujemy liczne atrakcje, o których jeszcze rozpisywać się nie będę. Z całą pewnością wydzielona zostanie specjalna strefa pamięci MJ, w której można będzie zapalić znicz i złożyć kwiaty pod portretem Michaela Jacksona.

UWAGA !!! EVENT WŁĄCZONY ZOSTAŁ W CYKL "MICHAEL JACKSON"S NIGHT"

Obrazek
karolina__1155

Post autor: karolina__1155 »

no nareszcie w Toruniu zlot fanów; na to czekałam ;d
Awatar użytkownika
damian1985

karolina__1155 pisze:no nareszcie w Toruniu zlot fanów; na to czekałam ;d
O żesz qrde - gdzieś Ty była w lutym, czerwcu i listopadzie zeszłego roku :happy:
Nevermind

Re: "MJ IN MEMORY OF THE KING OF POP" - TORUŃ 24/0

Post autor: Nevermind »

damian1985 pisze:
Podczas zlotu przewidujemy liczne atrakcje, o których jeszcze rozpisywać się nie będę.
Czy coś więcej już wiadomo? ;-)
karolina__1155

damian1985 pisze:O żesz qrde - gdzieś Ty była w lutym, czerwcu i listopadzie zeszłego roku ZielonoMi

ej no wez mnie nie dobjaj ja o niczym wczesniej nie słyszałam : (
Awatar użytkownika
damian1985

Nevermind pisze:
damian1985 pisze:
Podczas zlotu przewidujemy liczne atrakcje, o których jeszcze rozpisywać się nie będę.
Czy coś więcej już wiadomo? ;-)
Oczywiście :mj: Ale jeszcze niczego nie ujawniam :happy:
karolina__1155 pisze:
damian1985 pisze:O żesz qrde - gdzieś Ty była w lutym, czerwcu i listopadzie zeszłego roku ZielonoMi

ej no wez mnie nie dobjaj ja o niczym wczesniej nie słyszałam : (
Hmmm... ok... a więc pozwolę sobie przypomnieć co się działo :happy:

- 05 lutego 2010, klub muzyczny "Hipnoza" (już nieistniejąca) "Michael Jackson's THIS IS IT Night"
- 25, 26 czerwca 2010, dwudniowy event "Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP" - udział wzięły kluby "Pod Arsenałem" oraz "Gottica" a także "Nasze Kino" w którym przez dwa dni można było oglądać film "Moonwalker" i zapis trasy koncertowej "Dangerous" z Bukaresztu
- 19 listopada 2010, klub muzyczny "RaDJo", event "Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND"

Ufff... to tyle... a tak swoją drogą to wszyscy o tym trąbili... radio ESKA, forum MJPT, liczne portale internetowe poświęcone tematyce MJ i nie tylko :happy:
karolina__1155

damian1985 pisze:Hmmm... ok... a więc pozwolę sobie przypomnieć co się działo ZielonoMi

- 05 lutego 2010, klub muzyczny "Hipnoza" (już nieistniejąca) "Michael Jackson's THIS IS IT Night"
- 25, 26 czerwca 2010, dwudniowy event "Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP" - udział wzięły kluby "Pod Arsenałem" oraz "Gottica" a także "Nasze Kino" w którym przez dwa dni można było oglądać film "Moonwalker" i zapis trasy koncertowej "Dangerous" z Bukaresztu
- 19 listopada 2010, klub muzyczny "RaDJo", event "Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND"

Ufff... to tyle... a tak swoją drogą to wszyscy o tym trąbili... radio ESKA, forum MJPT, liczne portale internetowe poświęcone tematyce MJ i nie tylko ZielonoMi
no tak.... dobra nie bede sie tu pogrążac dalej nie wiem czemu taka nie doinformowana byłam hehe teraz zamierzam to nadrobic :happy:
Awatar użytkownika
makeAchange

Post autor: makeAchange »

Kara nie martw się teraz pójdziemy. Aczkolwiek w zeszłym roku byłam w Naszym Kinie i szczerze powiem, ze średnio mi się to podobało. Siedziałam koło tak "psychicznych" babek że seans był dla mnie męczarnią, nie po to idę na Moonwalkera żeby słuchać jak ktoś inny śpiewa piosenki i czyta napisy an głos, jakbym sama nie potrafiła tego robić ... grrr mam nadzieję że teraz będzie lepiej bo inaczej zrobię sobie własne party. :)
Nie mogę się doczekać tych "tajnych " atrakcji :mj:
karolina__1155

makeAchange pisze:Kara nie martw się teraz pójdziemy.
haha noo pewnie ze idziemy olu juz sie doczekac nie mogę :D :happy:
Awatar użytkownika
damian1985

makeAchange pisze: Siedziałam koło tak "psychicznych" babek :mj:
Czytając to... padłem :smiech: No cóż, niestety w kinie nie ma selekcjonerów (lekarzy psychiatrów) ale myślę, że to było pozytywne skrzywienie :smiech: No cóż, tak czy inaczej mam nadzieję, że w tym roku przyjezdni dopiszą tak jak to było rok temu i zabawa będzie jeszcze bardziej wyśmienita a zarazem poruszająca :mj: Pamiętajcie dla czego przyjeżdżacie w ten weekend do Torunia a przede wszystkim... dla Kogo i czyja pamięć w tej sposób zostanie uczczona :mj:
Awatar użytkownika
DomiMJ

Post autor: DomiMJ »

Fajnie by było przyjechać. ;-) Tylko szkoda, że takich imprez nie ma w Bydgoszczy. :surrender:
~Change The World~
karolina__1155

no no ja sie nie moge doczekac co to za tajemnicze atrakcje maja byc :happy: , i mam nadzieje ze poznam wiecej osób równie przepadających za MJ jak ja :mj: Moze nam cos wiecej zdradzisz... ;> ? japrosic
Awatar użytkownika
damian1985

DomiMJ pisze:Fajnie by było przyjechać. ;-) Tylko szkoda, że takich imprez nie ma w Bydgoszczy. :surrender:
No faktycznie... daleko masz jak cholera glupija Ludzie przejeżdżają 500-600 km na podobne eventy a Tobie się 50-ciu zrobić nie chce :surrender: 40 minut samochodem - jesteś na miejscu i spędzasz całą noc z nami MJami :mj:
karolina__1155 pisze:no no ja sie nie moge doczekac co to za tajemnicze atrakcje maja byc :happy: , i mam nadzieje ze poznam wiecej osób równie przepadających za MJ jak ja :mj: Moze nam cos wiecej zdradzisz... ;> ? japrosic
Nie, no co Ty... przecież nie będzie tam nikogo, kto kocha Michaela... :happy: Zdradzić więcej - mowy nie ma :mj:
Awatar użytkownika
Winiar

Post autor: Winiar »

Wstęp dla wszystkich?
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
karolina__1155

no ejjjjjjj ja i "makeAchange" domagamy się większej ilosci informacji .... będziemy wiercic dziurę w brzuchu ;p nenene
ODPOWIEDZ