"Hollywood Tonight" - drugi singiel z Michael
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
A moje zdanie jest takie, że przesadzacie z tą krytyką. Teledysk nie jest teledyskiem Króla, bo króla już nie ma... ale widać, że jest to teledysk, który w jakiś sposób ma na celu pokazanie tego co pozostawił po sobie król, czyli pasje, taniec... Oglądając making of widać, że nagrywanie tego klipu sprawiało tym ludziom wiele radości, że robili to szczerze. Michael na pewno by to docenił.
Wydaje mi się, że wielu czyta forum i na tej podstawie ukierunkowuje swoja opinię. Nie jest to teledysk wszech czasów, ale też nie jest jakimś gniotem. Pokazuję przynajmniej pasję, jaką jest taniec. Chciałbym widywać takie teledyski z jakimś przesłaniem na co dzień...
Wydaje mi się, że wielu czyta forum i na tej podstawie ukierunkowuje swoja opinię. Nie jest to teledysk wszech czasów, ale też nie jest jakimś gniotem. Pokazuję przynajmniej pasję, jaką jest taniec. Chciałbym widywać takie teledyski z jakimś przesłaniem na co dzień...
- Heart-break-er
Może mi (i nie tylko) to ktoś przetłumaczyć? :
"She doesn’t even have a ticket
She doesn’t even have a way back home
She’s lost and she’s alone
There’s no place for her to go
She is young and she is cold
Just like her father told her so"
"She doesn’t even have a ticket
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Ona nigdy nie miała biletu powrotnego do domuHeart-break-er pisze:She doesn’t even have a ticket
Jest zgubiona i sama
Nie ma dla niej miejsca
Ona jest młoda i zimna ( albo jest jej zimno )
Po prostu jak jej ojciec powiedział
Przetłumaczyłam jak umiałam ;P .
A klip oglądnęłam kilka razy i nadal . . . jakoś nie mogę się przyzwyczaić . Nie ma w nim Michaela i tak jakoś . . . nie podoba mi się . Wypowiedziałam się gdzieś indziej już .
Pozdro .
- Heart-break-er
Tak, wydanie koreańskie jest oficjalne.
Ponadto, na niemieckim amazonie pojawiła się zapowiedź singla, z datą wydania 15 kwietnia.wikipedia pisze: * Digital download
1. "Hollywood Tonight" - 4:30
* Promotional Digital Single[19] / UK Promotional CD Single / Brazilian Promotional CD Single 1
1. "Hollywood Tonight" (Radio Edit) - 3:46
* Korean CD Single (S10988C)
1. Hollywood Tonight (Throwback Mix) - 3:46
2. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Radio Edit) - 3:53
3. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Remix) - 6:01
4. Hollywood Tonight (Radio Edit) - 3:46
* US Promotional CD Single
1. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Remix) (w/o spoken word) - 6:01
2. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Dub) - 5:00
3. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Radio Edit) - 3:53
* Brazilian Promotional CD Single 2
1. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Extended Remix) - 6:01
2. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Extended Remix - No Talk) -6:01
3. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Dub) - 5:00
4. Hollywood Tonight (DJ Chuckie Remix Radio Edit) - 3:53
5. Hollywood Tonight (Throwback Mix) -3:46
6. Hollywood Tonight (Radio Edit) -3:46
* UK 7" Single[20]
1. Hollywood Tonight (Throwback Mix) - 3:46
2. Behind The Mask (Radio Edit) -3:36
Ostatnio zmieniony sob, 02 kwie 2011, 19:28 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
a tak apropo nie macie wrażenia że np. na vivie teledyski Michaela Hold My hand, i teraz HT są nieco w szybsyzm tempie niż rzeczywiste, przez co zmienia się wokal i traci nieco na wartości
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
teledyski sa krecone w 24 klatkach na sekunde ,telewizja europejska ma 25 klatek wiec przyspieszaja ,w stanach jest 30 klatek na sekunde wiec wklejaja klatki pomiedzy.
W sumie to mozna przyspieszyc klip a potem obnizyc calosc tonu sciezki muzycznej ale nie kazdemu sie tam pewnie chce z tym bawic i dlatego tak wychodzi,w tv pracuja rozni ludzie wiec buraki leniwe tez sie zdarzaja.
W sumie to mozna przyspieszyc klip a potem obnizyc calosc tonu sciezki muzycznej ale nie kazdemu sie tam pewnie chce z tym bawic i dlatego tak wychodzi,w tv pracuja rozni ludzie wiec buraki leniwe tez sie zdarzaja.
Tajemniczy remix Hollywood Tonight
Otóż jak niektórzy wiedzą w ostatni piątek miała być premiera nowej piosenki Michaela, której nikt nigdy nie słyszał. Tymczasem powoli okazuje się, że piosenką tą jest tylko zwykły remix utworu Hollywood Tonight, stworzony przez jednego z użytkowników MJJC - Birchey'a.
Jednak czy jest to zwykły remix? Otóż dalej okazuje się, że zawiera on nowe wersy śpiewane przez Michaela Jacksona. Wszyscy wiemy bowiem, że druga zwrotka na końcu powinna zawierać słowa "She's only fifteen", podczas gdy na płycie zostaje powtórzony wers "She's headed for the big time".
Znalazłem 15 sekundowe demo tego remixu, w którym wyraźnie słychać nowy, zgubiony wers "She's only fifteen". Posłuchajcie uważnie. Czy jest na co czekać?
http://www.mediafire.com/?amn06q4fqcqqpym
Jednak czy jest to zwykły remix? Otóż dalej okazuje się, że zawiera on nowe wersy śpiewane przez Michaela Jacksona. Wszyscy wiemy bowiem, że druga zwrotka na końcu powinna zawierać słowa "She's only fifteen", podczas gdy na płycie zostaje powtórzony wers "She's headed for the big time".
Znalazłem 15 sekundowe demo tego remixu, w którym wyraźnie słychać nowy, zgubiony wers "She's only fifteen". Posłuchajcie uważnie. Czy jest na co czekać?
http://www.mediafire.com/?amn06q4fqcqqpym
- SuperFlyB.
Fragment Hollywood Tonight DEMO
Coś extra:)agusiaa_w pisze: http://www.sendspace.com/file/yc37up