Piotr Ubisoft, witam Was :)!
Ja na grę czekam od pierwszych doniesień o jej powstawaniu. Niestety najpierw okazało się, że wersja na PS3 jest mocno opóźniona, a teraz gdy chciałam zakupić ją w dniu premiery powstrzymał mnie fakt, że na XBOXa dostępna jest wersja kolekcjonerska zawierająca utwor 'Another part of me', a jak rozumiem na PS3 tego nie ma...
Nie mogę się zdecydować czy zrezygnować z APIM, któa jest moją najukochańszą piosenką MJa czy kupić nową konsolę czy może poczekac aż pojawi się analogiczne kolekcjonerskie wydanie gry na PS3... Na razie wybrałam tę ostatnia opcję ;)
Piotrze, może wiesz czy możemy spodziewać się rozszerzonej wersji gry na PS3? Dlaczego ta konsola jest od początku tak 'dyskryminowana'?
Nie mogę się zdecydować czy zrezygnować z APIM, któa jest moją najukochańszą piosenką MJa czy kupić nową konsolę czy może poczekac aż pojawi się analogiczne kolekcjonerskie wydanie gry na PS3... Na razie wybrałam tę ostatnia opcję ;)
Piotrze, może wiesz czy możemy spodziewać się rozszerzonej wersji gry na PS3? Dlaczego ta konsola jest od początku tak 'dyskryminowana'?
- Piotr Ubisoft
Witam po weekendzie
Od razu odpowiadam:
@TheMichaeL
niestety nie znam odpowiedzi i myślę, że raczej nie na tym forum o innych grach można porozmawiać.
@pati_peace_MJ
polecam, daj znać jak idą poszukiwania :) Ja ostatnio się wyłożyłem na "Leave me alone" w "Występie" przed rodzinką (pokonany przez 5-latka)... no, ale trening czyni Króla :)
@SuperFlySister
obiecuję, że jeszcze w tym tygodniu będzie przygotowany (co by na Święta nie zapomnieć o Michaelu)
Pozdrawiam i zapraszam do dialogu,
Piotr Ubisoft
@TheMichaeL
niestety nie znam odpowiedzi i myślę, że raczej nie na tym forum o innych grach można porozmawiać.
@pati_peace_MJ
polecam, daj znać jak idą poszukiwania :) Ja ostatnio się wyłożyłem na "Leave me alone" w "Występie" przed rodzinką (pokonany przez 5-latka)... no, ale trening czyni Króla :)
@SuperFlySister
obiecuję, że jeszcze w tym tygodniu będzie przygotowany (co by na Święta nie zapomnieć o Michaelu)
Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
- Piotr Ubisoft
Talitha Witaj, przepraszam że dopiero dziś odpisuję, ale nie zauważyłem wcześniej, że nasza dyskusja ma już dwie strony
Obejrzałem to na początku lat 90-tych (nie pamiętam dokładnie czy kończyłem podstawówkę, czy szedłem do liceum) w jakiejś zagranicznej TV...
ghost_ola Z tego co wiem, to w wersji na PS3 jest "Another Part of Me", ale specjalnie dla Ciebie uruchomiłem swoich szpiegów, by to sprawdzili.
Pozdrawiam,
Piotr Ubisoft

Obejrzałem to na początku lat 90-tych (nie pamiętam dokładnie czy kończyłem podstawówkę, czy szedłem do liceum) w jakiejś zagranicznej TV...
ghost_ola Z tego co wiem, to w wersji na PS3 jest "Another Part of Me", ale specjalnie dla Ciebie uruchomiłem swoich szpiegów, by to sprawdzili.
Pozdrawiam,
Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
- SuperFlySister
Re: Witam po weekendzie
No ba , konkurs musi być. A jakie nagrody?Piotr Ubisoft pisze:Od razu odpowiadam:
@TheMichaeL
@pati_peace_MJ
@SuperFlySister
Piotr Ubisoft

Swoją drogą , ciekawe nazwisko. Ubisoft.

- Piotr Ubisoft
Witajcie Fani Króla Pop
ghost_ola podaję oficjalną odpowiedź: W Polsce dostępna jest jedynie kolekcjonerka wersja gry Michael Jackson: The Experience na XBOX360 z koszulką, mikrofonem i książeczką z tekstami piosenek. Cena ok 249 PLN.
Utwory w grze Michael Jackson: The Experience są te same na OBU konsolach, a jest ich 29, w tym "Another Part of Me", co z pewnością Cię ucieszy, jak i innych użytkowników PlayStation3
.
SuperFlySister Konkurs ogłoszę jutro. Nagroda... myślę, że się Wam spodoba. Oczywiście związana z grą Michael Jackson: The Experience.
Na początek możecie pozgadywać, co to będzie...
A do Wszystkich pytanie: Czy ktoś z Was już tańczył lub śpiewał do Jego piosenek na XBOX lub PS3???
Pozdrawiam growo-muzyczno-tanecznie i do jutra!
Piotr Ubisoft
ghost_ola podaję oficjalną odpowiedź: W Polsce dostępna jest jedynie kolekcjonerka wersja gry Michael Jackson: The Experience na XBOX360 z koszulką, mikrofonem i książeczką z tekstami piosenek. Cena ok 249 PLN.
Utwory w grze Michael Jackson: The Experience są te same na OBU konsolach, a jest ich 29, w tym "Another Part of Me", co z pewnością Cię ucieszy, jak i innych użytkowników PlayStation3

SuperFlySister Konkurs ogłoszę jutro. Nagroda... myślę, że się Wam spodoba. Oczywiście związana z grą Michael Jackson: The Experience.
Na początek możecie pozgadywać, co to będzie...

A do Wszystkich pytanie: Czy ktoś z Was już tańczył lub śpiewał do Jego piosenek na XBOX lub PS3???
Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
- SuperFlySister
nie mam tej gry.Piotr Ubisoft pisze:Witajcie Fani Króla Pop
Utwory w grze Michael Jackson: The Experience są te same na OBU konsolach, a jest ich 29, w tym "Another Part of Me", co z pewnością Cię ucieszy, jak i innych użytkowników PlayStation3.
Na początek możecie pozgadywać, co to będzie...![]()
Piotr Ubisoft

- Piotr Ubisoft
Witam Michaelomaniacy,
obiecałem konkurs. Jest przygotowany tyle, że czekam na zgodę administratora.
To może na początek quiz jeszcze bez nagród. Co Wy na to?
A pytania są dwa:
1. Do której piosenki Michaela najlepiej mi się tańczy?
2. Do której piosenki Michaela najlepiej mi się śpiewa?
Moja odpowiedź:
1. Smooth Criminal
2. They don't care about us
Pozdrawiam i czekam na Wasze typy,
Piotr Ubisoft
A pytania są dwa:
Moja odpowiedź:
1. Smooth Criminal
2. They don't care about us
Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
SUPER!!!! W takim razi ejeszcze dziś kupuję :)Piotr Ubisoft pisze:Utwory w grze Michael Jackson: The Experience są te same na OBU konsolach, a jest ich 29, w tym "Another Part of Me", co z pewnością Cię ucieszy, jak i innych użytkowników PlayStation3
Piotr Ubisoft pisze:To może na początek quiz jeszcze bez nagród. Co Wy na to?
A pytania są dwa:
1. Another Part of Me :D
2. HIStory
1. The Way You Make Me FeelPiotr Ubisoft pisze:Witam Michaelomaniacy,
A pytania są dwa:
Piotr Ubisoft
2. Privacy

- Piotr Ubisoft
Ktoś tu wcześniej mówił o dyskryminowaniu PS3. Wynika to z tego, że Wasza premiera się spóźniła? To Wii jest bardziej poszkodowane. Nie mamy Strangera, Blood on the Dance Floor. Jakby tego było mało nie mam jeszcze
Another Part of Me. Grę kupiłem z tydzień po premierze, więc nie rozumiem tego. Piotrze wyjaśnisz?
Another Part of Me. Grę kupiłem z tydzień po premierze, więc nie rozumiem tego. Piotrze wyjaśnisz?

- Piotr Ubisoft
TheMajkeL już tłumaczę. Powodem innych terminów premier na konsole Wii, Play Station3 i XBOX 360 są różnice technologiczne we wszystkich wersjach gry. Dopracowanie Michael Jackson: The Experience na XBOX i PS3, które są bardziej zaawansowanymi platformami niż Wii musiało potrwać dłużej. Pamiętaj, że możesz się bawić MJTE już od kilku miesięcy, a użytkownicy innych konsol dopiero teraz zaczynają przygodę z Michael Jackson: The Experience. Dodatkowe piosenki to bonus dla nich za ten czas oczekiwania 
Cieszę się, że zwróciłeś uwagę na tą sytuację.
Pozdrawiam,
Piotr Ubisoft

Cieszę się, że zwróciłeś uwagę na tą sytuację.
Pozdrawiam,
Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
- SuperFlySister