mam dla Was zabawę związaną z piosenkami Michaela Jacksona wykorzystanymi w grze Michael Jackson: The Experience w wersji na XBOX360 i PlayStation3.
Zasady są proste.
Poniżej umieszczam tytuły wszystkich piosenek, do których można śpiewać i tańczyć w grze.
Waszym zadaniem będzie przetłumaczyć dowolną ilość podanych tytułów piosenek na język polski (może być nawet jeden), ale niech to nie będzie dosłowne tłumaczenie – docenię najbardziej kreatywny/odjechany/zaskakujący/rymowany pomysł na polski tytuł piosenki.
Pokombinujcie. Twórcy dwóch najlepszych tłumaczeń dostaną ode mnie po nagrodzie.
Dla jednej mam oficjalną koszulkę z gry Michael Jackson The Experience – dołączaną do wersji kolekcjonerskiej, dla drugiej – kapelusz, replikę białego kapelusza Michaela z teledysku Smooth Criminal.
Nagrody do zwycięzców wyślę kurierem na mój koszt, po uprzednim kontakcie mailowym.
Zobaczymy jak nam pójdzie, ale jako jednoosobowe jury chcę wybrać dwójkę zwycięzców do których pójdą nagrody, a potem Wy wybierzecie z tej dwójki Najlepszego Tłumacza.
Najlepszy Tłumacz zadecyduje, czy woli dostać koszulkę, czy kapelusz. O rozmiar koszulki niech się nie martwi

Konkurs zaczynamy dzisiaj, a kończymy 1 maja o północy.
Jak macie uwagi, co do stworzonego naprędce regulaminu, to dawajcie znać.
Jako przykład mogę Wam podać mój pomysł (niebiorący udziału w grze

Tak się składa, że dziś obchodzimy Światowy Dzień Ziemii, a chyba nie muszę mówić z jaką piosenką Michaela mi się on kojarzy.
Postanowiłem więc na początek przetłumaczyć Jego Earth Song na Piosenkę Ziemniaczaną

Teraz kolej na Was. Czas, start!
Uwaga, tłumaczenie tytułu spoza poniższej listy nie będzie brane pod uwagę przy moim ostatecznym werdykcie!
Another Part of Me,
Bad,
Beat It,
Billie Jean,
Black or White,
Blood on the Dance Floor,
Dirty Diana,
Don't Stop 'til You Get Enough,
Earth Song,
Ghosts,
The Girl Is Mine,
Heal the World,