Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Ooo widać że nie tylko ja gram w Minecraft mam wersje 1.5

P.S do tej gry jest program z którego możemy robić sobie za darmo wszystko np 64 diamentów za darmo itp
Awatar użytkownika
Futro

Post autor: Futro »

matik7777 pisze:
Futro pisze:TESIII:Morrowind- gra ktoś w to jeszcze?
Ano, gram. Dobra giera. Mimo że grafika i animacja mocno kuleje to jednak ma ten klimat i genialną muzykę.
To dobrze. A grasz teraz, czy tylko grałes?
Jak chcesz podyskutować to rejestruj się na www.falasmaryon.ok1.pl ,mili ludzie, miła atmosfera...
I sprowadz jak najwięcej kumpli.
Mój nick to neer-var.
No i co z tego, że ma słaba grafę? I tak gra lepsza jest od obka.
Jak grasz w runes of magic to znajdź gildie falasmaryon.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

AdamSzczecin pisze:.S do tej gry jest program z którego możemy robić sobie za darmo wszystko np 64 diamentów za darmo itp
Hmm , może wyjaśnij nieco konkretniej? Jestem zaciekawiona .
Pzdr .
Awatar użytkownika
Castuse

Post autor: Castuse »

ja gram w Quake 3 arena. Świetna strzelanka, jak dla mnie, jestem zadowolona ;-) można się wyżyć do woli nenene

a tak to *haha* re-volt (ktoś słyszał o takiej gierce? wyścigi samochodzików glupija ), colin mcrae rally (dawno w to grałam, kurczę! już ze 3 lata minęło!).

na razie nic więcej sobie nie przypominam. Co do Simsów *nie zabijcie* - nie przepadam za nimi, może to i fajne, ale nie za bardzo na mój gust. Lubię jak się coś dzieje, trzeba się skupić. Strzelanki, wyścigi - to jest to! ;-)
Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić...
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

Ja osobiście za Simsami też nie przepadam. Fakt jak się wkręcę to gram a tak to mnie to nudzi .
Awatar użytkownika
Castuse

Post autor: Castuse »

Scholl ooo to może być fajna gra. Grasz w nią?
Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić...
Detox

Post autor: Detox »

Zosia-MJ pisze:
AdamSzczecin pisze:.S do tej gry jest program z którego możemy robić sobie za darmo wszystko np 64 diamentów za darmo itp
Hmm , może wyjaśnij nieco konkretniej? Jestem zaciekawiona .
Pzdr .
INVedit , NBTedit , whateva. W bardzo prosty sposób edytujesz rejestr save. Ja osobiście korzystam z wbudowanej konsoli admina bo bawienie się w zmienianie rejestru save to mimo wszystko więcej roboty.

Ewentualnie grę można jeszcze oszukać NBTedit + Cheat Enginge. Wtedy tworzysz sobie powiedzmy 50 itemów jakie Cię interesują w dużej ilości - odpalasz cheat engine i kopiujesz sobie do 50 miliardów tego przedmiotu na jednej kratce ;-) To lepszy sposób niż konsola admina jeżeli budujesz coś na prawdę dużego bo nie musisz zmieniać kratek i wszystko mieści się w jednej.
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Castuse pisze:Scholl ooo to może być fajna gra. Grasz w nią?
No to jest mój gameplay, czyli mój filmik z gry, kręcony przeze mnie:)
Więc tak gram w to:)

Pozdrawiam Scholl aka Slim Shady

PS. Jak ktoś gra w Black Ops'a i chce pograc niech pisze mi na gadu, podam Steam'a
10157047
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Zosia ten program nazywa się I n v e d i t na nim możesz wybierać dowolne rzeczy jakie chcesz (np 64 diamenty lapis lazuli itp) zapisujesz to na swój świat i pokazuje ci się to co chciałaś w plecaku poszukaj w necie bo nie pamiętam strony z której to ściągnąłem
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

AdamSzczecin pisze:Zosia ten program nazywa się I n v e d i t na nim możesz wybierać dowolne rzeczy jakie chcesz (np 64 diamenty lapis lazuli itp) zapisujesz to na swój świat i pokazuje ci się to co chciałaś w plecaku poszukaj w necie bo nie pamiętam strony z której to ściągnąłem
Spoko , spoko . Już mam ten program , umiem obsługiwać itd . Mam pomysł na dużo budowli , może potem podzielę się fotkami ;d
Detox

Post autor: Detox »

Mi się wreszcie udało skończyć wyświetlacz cyfrowy z którego jestem bardzo zadowolony. ;-) Po uruchomieniu odlicza od 0 do 9 i tak na okrągło. To dość spory mechanizm z użyciem wielu bramek logicznych dlatego tak jestem z niego zadowolony.

Tutaj macie prezentacje dokładnie takiego samego: http://www.youtube.com/watch?v=R_2ifXtt ... ideo_title

A tutaj macie pokazany od środka mechanizm takiego czegoś:
http://www.youtube.com/watch?v=rneu9AHQMR4

^
Kiedy robiła to ta druga osoba to nie było jeszcze redstone repeaterów ,więc ktoś musiał się narobić 3 razy więcej.
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Zosia jeśli chcesz zmienić skin i wyglądać np jak Michael masz tutaj link w wyszukiwarkę napisz jak chcesz wyglądać potem włącz na Starcie uruchom... tam otwórz folder o grze otwórz jar i tam wrzuć link danej postaci którą wybrałaś a oto link ;-)

http://www.minecraftskins.com/
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Michael Jackson in boxers hahahahahahahahh xd .
Dobre są te skiny . Ściągnę tego z Dirty Diany , bo mi się nieziemsko podoba :D . Dzięki za pomoc , AdamSzczecin! :)
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Nie ma za co ;)
ODPOWIEDZ