X-Factor

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

No ciekawe co zaśpiewa. Ogólnie ciekawe co wszyscy powybierają .

off-top
pojęcia nie mam. A co chcesz wpaść do niego na herbatkę ? xD
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

pati_peace_MJ pisze:pojęcia nie mam. A co chcesz wpaść do niego na herbatkę ? xD
Nom, może tak do Niego to nie, ale spotkać się z Nim :knuje:
Z Dębicy do Jasła daleko nie ma, razem z koleżanką z klasy planujemy wpaść do Niego ;-)

A jakiś kontakt ktoś zna/ma z Nim? [ nk, facebook, e-mail, gg? Oczywiście oficialne, a nie jakieś fan cluby czy konta fikcyjne)
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Na facebooku jest jego konto, nie jest to fałszywka bo miałam go w znajomych zanim jeszcze pokazał się w TV :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

Podniecacie się jakimś zadufanym w sobie pajacem (przyznaję, że ma dobry głos), a ani słowa nie wspomnieliście o GENIALNEJ Ani Kłys, która dzisiaj w DD TVN występowała ;-) Wstyd !
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Kto ogląda teraz X FACTOR? Patrząc się na michała nachodzi mi tylko jedna myśl TOKIO HOTEL - Bil Kaulitz. Ubiera się tak samo jak ich lider. Nic do Michała nie mam. Strasznie podoba mi się jego głos zaraz po Marii i Gienku.
Obrazek
pati_peace_MJ

Justine1304 pisze:Kto ogląda teraz X FACTOR? Patrząc się na michała nachodzi mi tylko jedna myśl TOKIO HOTEL - Bil Kaulitz. Ubiera się tak samo jak ich lider. Nic do Michała nie mam. Strasznie podoba mi się jego głos zaraz po Marii i Gienku.
Tak też mi się Michał tak kojarzy . Ale piosenke śpiewał dziś śliczną .
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

"Layla" Gienka pobiła dziś wszystkie wykonania tej piosenki, jakie w życiu słyszałam. Przebiła nawet oryginał. To tacy ludzie powinni wygrywać te programy. Rewelacja!
pati_peace_MJ

Tak świetny był. cieszę się, że Malcolm czy jak on tam miał odpadł. nie podobały mi się jego wykonania .
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Zgadzam się. Gienek pobił dzisiaj wszystkich. Mam również mieszane uczucia co do tego, kto wygrał w dogrywce. Wolałabym chyba, gdyby przeszedł dalej William.
Obrazek
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Wołałbym William'a

Gienek był gwiazdą dzisiejszego X-factor (muszę to przyznać z bólem serca)

A michał stylizacja i tymi piórami przypomina mi... yyyyyyyy... :podejrzliwy: Linking Park? chyba, albo znów się mylę :knuje:
Wiem, że teledysk jest na jakiejś pustyni i śpiewają sobie tak :
"All We Human, And All We Dancers (?)"

I największa szczerość, liczyłem że zaśpiewa pisoenkę "I Don't Wanna Mis A Thing" ale że mu wyjdzie zaje*****e, a tu... ale wierzę, że mógły zaśpiewać z takim pazurem, że oho, ale nie można toćka w toćke, trzeba swój cover...
To Escape The World
(Blood On My Side)
Awatar użytkownika
Paulina_

Nie Linkin Park tylko The Killers - Human, tak dokładnie ;)
Dziewczyny dzisiaj też niezły wstęp dały. Podobały mi się najbardziej, zaraz po Gienku ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
someone

Post autor: someone »

A ja bardzo żałuje, że Wiliam odpadł. Dla mnie był zdecydowanie lepszy od SR, a piosenkę ratunkową wykonał niesamowicie
No ale SR i tak nie zagrzeje tam za długo miejsca. Tak jak ktoś powiedział-razem brzmią całkiem całkiem (chociaż dla mnie za dużo w tym wszystkim cukru) ale osobno to już nie bardzo.

Dzisiejszy występ Gienka NIESAMOWITY!
I jeszcze Dziewczyny z fajnej strony się pokazały
If I were invisible for a day, I think I'd find one of the tabloid paparazzi and kick his ass... moonwalk style
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Paulina_ pisze:Nie Linkin Park tylko The Killers - Human, tak dokładnie ;)
Dzięki ;-) Byłem blisko, właśnie takie pióra na ramionach ma wokalista tego zespołu jak ma Michał (znaczy na odwrót), ale i tak mi się podoba :love:
Ja takie chce! :jachce:

Dzisiaj wszyscy się postarali, nawet Sweet Rebels, których od początku nie lubię wywarły na mnie wrażenie. Wszyscy byli dobrzy. Kogo typujecie następnego do odstrzału? I czy wiadomo jaka będzie tematyka następnych rywalizacji?
To Escape The World
(Blood On My Side)
Awatar użytkownika
Paulina_

Proszę bardzo ;)
Ja uważam, ze w następnym odcinku odpadną albo Sweet Rebels, albo Mats Meguenni. Oni są chyba najsłabsi z tych ludzi, którzy zostali. Aczkolwiek mam nadzieję, że w najbliższym czasie odpadnie Ada Szulc. Może i ma faktycznie ładny głos, ale jej osobowość do mnie nie przemawia.
Obrazek
pati_peace_MJ

Tak w dogrywce dziewczyny zdecydowanie przegrały. mimo wszystko William nie zachwycał mnie tymi głównymi wykonami, ale dogrywke miał jakby nie było fajniejszą .
ODPOWIEDZ