Janet Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Jak to oni w takim razie robią? Miejsca napływają "falami"? Dziwnie
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Nie śledziłam eventimu przez te kilka dni, ale to co mają dostępne w tej chwili wciąż jest słabe. Osobiście jeśli mam jechać, to interesuje mnie sektor 23 lub 26, w przednich rzędach, a oni na razie tego nie sprzedawali, albo zrobili to już, a ja nie zauważyłam. Stawiam jednak na to pierwsze i dalej czekam na rozwój sytuacji...
Justine1304

te szare kropki na arenie to miejsca jeszcze nie kupione czy już zarezerwowane?
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Trudno powiedzieć, ale jestem praktycznie przekonana, że co najmniej połowa z nich nie była udostępniona na eventimie. Może jeszcze nie, a może są one przeznaczone do sprzedaży na miejscu lub za pośrednictwem innego dystrybutora.... Trudno powiedzieć, ale można sobie ponarzekać na sposób dystrybucji biletów.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Sparkart Tickets sprzedaje bilety już od 3 rzędu! Także ludzie kupujcie, puki są najlepsze miejscówki.
Można wybrać konkretne miejsce z mapki. Bilety kosztują 150.98$ i 125.05$.

http://tickets.sparkart.com/eventperformances.asp?evt=2

Good Luck! :)
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dobra, kupiłyśmy bilety na koncert w Berlinie w ostatnim rzędzie w sektorze 25. Dżiz... ale się cieszę! :happy: Kto jeszcze będzie?

Jest nowy koncert w Europie - 19 czerwca Janet wystąpi w Kopenhadze. Info tutaj: http://www.janetjackson.com/story/news/ ... cincinnati
Czyżbyśmy mieli się doczekać jeszcze jakiś koncertów na naszym kontynencie?
Justine1304

Jeśli jednak Bozia dopomoże to może i do nas zawita :D Ale bym była przeszczęśliwa! Pytałam się już dziewczyn z którymi jadę ale, może ktoś z forum ma jakieś info gdzie będzie nasza gwiazda spała w Berlinie?
Obrazek
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

A może wcale nie będzie nocować a Berlinie? Dwa dni później gra koncert w Paryżu, więc może od razu tam będzie zmierzać? :)
Justine1304

Pomarzyć nie można? A może jednak się tam zatrzyma na trochę :)

Patrzcie i podziwiajcie!
Jestem MEGA szczęśliwa!!!!
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Justine1304

Mam takie pytania.
Oglądałam dziś VIVA POLSKA odliczanka - czy jakoś tak- i przy piosence Jennifer Lopez (chyba Egurolla) powiedział, że Jennifer przed karierą solową występowała u boku Janet jako jej tancerka. To prawda? Jest to gdzieś udokumentowane?
Jeszcze jedno. Czy Janet zawsze miała jedną opadniętą powiekę? Czy coś jej się stało?
Obrazek
DirtyMonique

Post autor: DirtyMonique »

Np. W klipie do That's the way love goes jest Jenifer jak się przypatrzysz :)
a o opadającej powiece pierwsze słyszę :D
'Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'
Justine1304

na żadnym (chyba) teledysku tego nie zobaczysz. Ja zwróciłam na to uwagę jak, oglądałam Małżeństwa i ich przekleństwa.
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

Justine1304 pisze:na żadnym (chyba) teledysku tego nie zobaczysz.
bzdura.
Tak jak napisała DirtyMonique można zobaczyć ją w klipie That's The Way Love Goes.
http://www.youtube.com/watch?v=bxmtUFrji48 3:01 - 3:27

:)

edit:
a to przepraszam, myślałam że mówisz o Janet.:)
Ostatnio zmieniony sob, 14 maja 2011, 7:56 przez adula.8, łącznie zmieniany 1 raz.
Justine1304

adula.8 o czym teraz piszesz? Ja odpowiadałam na temat jej powieki a nie JLo. To już wcześniej sprawdziłam jak DirtyMonique mi to napisała :p
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Because in a 21st-century popscape where concerts are driven by spectacle, we need to know that beneath all of the sci-fi costumes, strobe lights and Auto-Tune, we’re still witnessing a performance by the living, breathing, profusely sweating human being whose name is stamped on the tickets we just emptied our wallets for.
Jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości, czy warto wybrać się na koncert Janet Jackson, niech poczyta sobie recenzje. Recenzenci są zachwyceni. Podkreślają autentyczność występów, skromną oprawę, która w tym przypadku podkreśla zasadę- "mniej znaczy lepiej". Jakże mądrym jest, że Janet nie idzie w szranki z dzisiejszymi gwiazdkami i nie pęcznieje od jeszcze większego cyrku, a stawia na prosty występ, na którym może obronić się tylko dzięki talentowi.
Most of all, she's no substitute for Michael but she's the closest we've got.
Nigdy nie traktowałem jej jako przedłużenie Michaela, dla mnie zawsze była autonomiczną artystką, która przecież poszła w inny zupełnie kąt funk-popu, nawiązując współpracę z muzykami Prince'a- Jimmi Jamem i Terry Lewisem. I nie oszukujmy się- w latach 90. w swojej ojczyźnie cieszyła się większym poważaniem od Michaela, dzięki kobiecej emancypacji, odważnym społecznym wypowiedziom w tekstach (w czasach kiedy gwiazdy z mainstreamu tak często jak dziś po takie tematy nie sięgały) i śmiałym odsłonięciom z życia prywatnego, min. przemocy we własnym związku, które doświadczyła (What About- i co ważne, potem pisząc na All For You piosenki o pogodzeniu się z tematem- piękna osobista ewolucja) czy dojrzalszą wersją tekstu Man In The Mirror (You)- a to tylko dwa przykłady z morza fenomenalnych kompozycji i świetnych tekstów. Nie wspomnę o słynnej aferze sutkowej, zmanipulowanej by mieć pretekst do wprowadzenia opóźnień w bezpośrednich transmisjach telewizyjnych i móc dzięki temu zabiegowi cenzurować media, czego Janet stała się ofiarą i do końca broniła swojego honoru, nie uginając się szantażom zakazu występu na Grammy. Postawiła na szali swoją karierę. Nie odszczekała, nie wystąpiła, czego nie można powiedzieć o jej koledze Dżastinie. W latach 1986-2003 z pewnością hipsterskim było snobowanie się na Janet w Stanach. I myślę, że dalej tak może być.
"In past tours, Jackson's thin voice was often swallowed up by the sheer size of her production ... Monday was a different story. In the more scaled-down setting, Jackson brought a warmth and a passion that wasn't always evident in stadiums ... the best Janet Jackson performance I've covered in 20-plus years."
Janet tą trasą ewidentnie próbuje coś domknąć w swojej karierze. Nieprzypadkowo kariera jej i brata wydawała się toczyć równocześnie (w podobnym czasie odwoływali się do problemów społecznych, zmieniali wizerunki, w podobnym czasie podsumowywali swoje kariery i je tracili). Michael chciał angażować się w karierę filmową, Janet chyba też idzie w tym kierunku. Wątpię, by chciała w najbliższej dekadzie powtarzać podobną trasę. Nie wiem jak Wy.. Ja poświęcam koncert Prince'a dla niej. Wy nie musicie.

P.S. home, to dla Ciebie. Wiesz, że Michael mówił, że Janet jest chłopczycą? ;-)
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
ODPOWIEDZ