Lądowanie na Księżycu i WTC: prawda czy fałsz?
www.nautilus.org.pl
Na tej stronce znajdziecie w archiwum cos o WTC , ksiezycu i o wielu wielu innych ciekawych sprawach. Mnie od dluzszego czasu interesuje data 2012. Czy cos sie wtedy wydarzy(i nie mysle tu o Euro -:) czy moze racje beda mieli ci ktorzy z gory wiedza ze to stek bzdur.
Na tej stronce znajdziecie w archiwum cos o WTC , ksiezycu i o wielu wielu innych ciekawych sprawach. Mnie od dluzszego czasu interesuje data 2012. Czy cos sie wtedy wydarzy(i nie mysle tu o Euro -:) czy moze racje beda mieli ci ktorzy z gory wiedza ze to stek bzdur.
Ja raczej nie wierzę w tego typu spekulacje, ale bodajże w grudniu (gdzieś zaraz przed świętami chyba) tegoż właśnie roku będe lekko poddenerwowana...Canario pisze:Mnie od dluzszego czasu interesuje data 2012. Czy cos sie wtedy wydarzy(i nie mysle tu o Euro -:) czy moze racje beda mieli ci ktorzy z gory wiedza ze to stek bzdur.
Chociaż, końców świata było już setki.

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
http://www.wrzuta.pl/audio/i3ufdvVPhy/w ... i_nautilus
Zamiescilem to w innym temacie ale tu bardziej pasuje.
O WTC po 70 minucie i wlasciwie do konca audycji przewija sie ten temat.
Bernatowicz wie co mowi.
Powtorze to co napisalem wczesniej ,dla mnie to jest autorytet od spraw z archiwum X.
Zamiescilem to w innym temacie ale tu bardziej pasuje.
O WTC po 70 minucie i wlasciwie do konca audycji przewija sie ten temat.
Bernatowicz wie co mowi.
Powtorze to co napisalem wczesniej ,dla mnie to jest autorytet od spraw z archiwum X.
- editt
Co do sprawy księżycowej, to nie wiem. Ale jeścli chodzi o WTC to już wiele razy czytałam, że te wieże nie zawaliły się od uderzenia samolotów, tylko zostały wysadzone. Mój tata zaraz po samych atakach mówił, że to nie jest sprawa jakiegoś tam Osamy, bo on wogóle może nie istniec, a jest to celowa robota. I jeśli przyjrzec się dokładnie, to w momencie uderzenia samolotów, na dole wież było widac małe eksplozje ładunków wybuchowych. Miało to pewnie na celu to, by wieże się nie przyewróciły i nie na robiły większej katastrofy. A tak to się złożyły jak harmonijka. Ciekawe jest to, że w dniu zamachów do pracy w WTC nie przyszedł żaden z kilku tysięcy pracowników pochodzenia żydowskiego (żeby nie było-nie mam nic do Żydów). Jestem bardziej niż pewna, że stoi za tym Bush.

Witam.
Co do WTC, to się nie wypowiadam, bo i tak wiadomo że to robota tego Dablju na spółkę z Condolizą, (te bomby to ona nocą podkładała, bo jej było o tyle łatwiej że ciemna jest i mniej ją było widać ...po ciemku).
Ale jak chodzi o lądowanie na Księżycu, to mam ogromną prośbę.
Pasjami kolekcjonuję ja otóż - głupoty wymyślone w internecie na temat tzw. fałszywego lądowania.
Jak byście wymyślili jeszcze coś fajnego, to by mi się kolekcja powiększyła.
Napiszcie jeszcze coś fajnego.
Z góry dziękuję !
Co do WTC, to się nie wypowiadam, bo i tak wiadomo że to robota tego Dablju na spółkę z Condolizą, (te bomby to ona nocą podkładała, bo jej było o tyle łatwiej że ciemna jest i mniej ją było widać ...po ciemku).
Ale jak chodzi o lądowanie na Księżycu, to mam ogromną prośbę.
Pasjami kolekcjonuję ja otóż - głupoty wymyślone w internecie na temat tzw. fałszywego lądowania.
Jak byście wymyślili jeszcze coś fajnego, to by mi się kolekcja powiększyła.
Napiszcie jeszcze coś fajnego.
Z góry dziękuję !
-
Największa Światowa Konspiracja - N W O
Wiele ludzi po prostu nie obchodzi że istnieje takie coś. Nie chcą sobie psuć samopoczucia i wszystkich którzy się tym interesują chcą "ustawić w szeregu", a ludzie chcą tylko prawdy: http://www.zbawienie.com/nwo.htm
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
A jak myslicie? Ostatnio dużo się mówi o śmierci Osamy bin Ladena. Brawurowa akcja Amerykanów, nareszcie zbawienie itp. Czy to nie jest kolejna propaganda, która ma po raz koleny utwierdzic świat, że USA stoi na piedestale świata. Nie wydaje mi się, żeby oni go zabili. To wszystko wydaje sie dziwne. Była akcja, zwłoki do morza i po sprawie. Nie wiem...może to tylko swoisty trik, aby zakończyc sprawę "najgroźniejszego terrorysty". Może władze chciały coś udowodnić, że potrafia skończyć temat jak należy. Mam również obawę i nadzieję jednocześnie, bowiem, nie jest wykluczone, że Biały Dom wszedł w pakt z diabłem. Nie lubie być sceptykiem, ale to zastanawiające...

- Man in the mirror
- cocainegirl
Re: Największa Światowa Konspiracja - N W O
Ludzie nie chcą PRAWDY jako PRAWDY ale takiej "prawdy" jak oczekują.firefenix18 pisze:... a ludzie chcą tylko prawdy: http://www.zbawienie.com/nwo.htm
Najlepszy dowód to smoleńskie ogłupienie.

Tak ... to wielce prawdopodobne, nawet prezydenta mają ... czarnego !Jako pisze:... nie jest wykluczone, że Biały Dom wszedł w pakt z diabłem. .