no tez się dziwiemarcinokor pisze:Much Too Soon
Ludzie ja was nie rozumiem głosujecie na BTM.

Oczywiście mój głos oddaje na piosenkę Much Too Soon, która to powinna była odpaść 2 rudy temu

Heaven Can Wait, The Lost Children, CryDetox pisze:Wiem ,że MJ nie chciał też wydać np. Smooth Criminal bo myślał ,że jest za słabe jednak popatrzcie na inne albumy i inne ballady - chociażby Invincible. I wskażcie mi spośród nich gorsze ballady niż Much Too Soon.
Gdybyś te ballady usłyszał dopiero na tym albumie to pewnie by Ci się bardziej podobały niż Much Too Soon. Wszystkie powyższe działają na mnie uspokajająco jakiej to funkcji nie spełnia Much Too SoonMan in the mirror pisze:Heaven Can Wait, The Lost Children, Cry
Nonono, nie przesadzajmy ;) Do tej akurat mam ogromną słabość i pewno w zestawieniu z MTS również bym jej broniła.Man in the mirror pisze:The Lost Children
Że się tak powtórzę...Detox pisze:Chyba nie bez powodu MJ nie wydał Much Too Soon. Stwierdził ,że jest po prostu za słaba
Man in the mirror pisze:anialim dziękuje za prowadzenie zabawy . Świetnie sie bawiłem
Detox pisze:Również dziękuję anialim za zabawę
Anialim wcale nie żegna się z prowadzeniem NO.. Chcemy więcej, prawda?TheMajkeL pisze:anialim: Dzięki za cudooowną zabawę. : D
ano jest, tworzy klimat piosenki, mój zarzut co do archaiczności tyczy się tego co się dzieje w tle gdy wchodzą te komputerowo zmodyfikowane wokale, losie co to ma być? tetris?kaem pisze:Nie rozumiem recenzentów nazywającym saksofon w Behind The Mask archaicznym. To jest smaczek!