X-Factor

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

heh, też mam podobne zdanie co do Gienka, jest niesamowity. A co do Michała, to nie wyobrażam go sobie w żadnej z piosenek Michaela (chłopak by nie podołał), już ostatnio zawalił Aerosmith, a myślałam że akurat taki repertuar jest dla niego stworzony...
TheMajkeL pisze:Szpak jest za bardzo medialny i dlatego przegra
Też tak sądze, poza tym jest zbyt pewny siebie, zero skromności i takiej hmm...autentyczności? Jednym słowem strasznie kreuje się na gwiazdę ;-)

Ciekawi mnie następny odcinek, może nawet ktoś pokusi się o Jacksona, kto wie :)
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

Heart-break-er pisze:(...) W szczególności chciałbym go usłyszeć w (...) "Give In To Me" (...)
Ooooo nie, mojego ukochanego utworu nie pozwalam bezcześcić nawet Szpakowi! :-o
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Szpak niech się nauczy angielskiego, bo jego wykonania zagranicznych piosenek są na bardzo słabym poziomie.
Do szkoły, później do szołbiznesu!
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Justus

Post autor: Justus »

Szczerze mówiąc to mi się wydaje, że będzie powtórka z rozgrywki i X-Factor wygra Ada Szulc tak jak Janosz wygrała Idola i potem skończy się na niczym. Co do Szpaka to podoba mi się jak śpiewa itp, ale ludzie mogą go nie polubić przez to jak wygląda i jakie wg mnie robi czasem przesadne show na scenie choć jeszcze w sumie nikim nie jest. I takie jest moje szczere zdanie po kilku oglądanych odcinkach. Co do piosenek Michaela to wolę żeby ich raczej nie śpiewał bo do tego repertuaru trzeba coś więcej potrafić.
Obrazek
pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

Ada Szulc ma tam jakiś swój zespół, z którym śpiewa. Wiec ona ma szanse, że po prostu się wybije na X-Factor , ale nic nie wiadomo .
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Już Bednarek wypromował się przez show. I co? Album słabiutki.
Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Szpak ma ładny głos, to trzeba mu przyznać, ale nie chciałabym, aby popsuł którąkolwiek z piosenek Michaela. Robi się na nie wiadomo jaką gwiazdę, robi nie wiadomo jakie show, chociaż nikim tak naprawdę nie jest. Jedynie człowiekiem, który próbuje wygrać program. Co do jego wyglądu... Chłopak ma swój styl, lubi tak się ubierać, to już jego sprawa. Ja do jego wyglądu nic nie mam, jego ciało, niech sobie robi co chce, ale np. jury może tego nie rozumieć i może odpaść przez swój wizerunek.
Bednarek zalazł mi za skórę. Irytuje mnie ten chłopak. Mimo iż głos ma nawet nawet. Jak dla mnie mimo tego, że daje koncerty i wydaje płyty to jest nikim. Żadnego tak naprawdę sukcesu nie odniósł.
Denerwują mnie również jego fani, którzy myślą, że jak mają jego płyty i go słuchają to są ''wielkimi'' fanami reggae. Ja osobiście za reggae nie przepadam, nie moje klimaty, ale moja przyjaciółka, wieloletnia fanka tego gatunku muzyki po prostu tego nie trawi. Zwłaszcza jego.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
invincible_MJ

cocainegirl pisze:Bednarek zalazł mi za skórę. Irytuje mnie ten chłopak.
Akurat tutaj się zgodzę, mam podobnie. Generalnie denerwował mnie jego sposób mówienia, zachowanie...jak dla mnie prostackie. Dziwie się, że zdobył aż tyle głosów, byli lepsi.
Justus pisze:będzie powtórka z rozgrywki i X-Factor wygra Ada Szulc tak jak Janosz wygrała Idola
Ja nie byłabym tego taka pewna, mimo wszystko stawiam na Gienka, jak na razie ma największe "poparcie" ;-)
Detox

Post autor: Detox »

Ja jestem prawie pewien ,że wygra Gienek Loska. Facet zdobył sobie tyle zwolenników ,że reszta to już tylko kwestia czasu. Jest po prostu typem człowieka ,który nikogo nie irytuje i dzięki temu wygra.

Co do Szpaka.. Pożyjemy, zobaczymy. Ja jeszcze bym go całkowicie nie przekreślał. Na razie mnie jeszcze nie zachwycił żadnym wykonaniem ale ma talent ,wiec być może to się jemu uda. Fakt ,że mamy bardzo zachowawcze społeczeństwo i z tej uwagi Gienek ma większe szanse. Ale pożyjemy, zobaczymy.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Najpiękniejszym scenariuszem byłoby, gdyby wygrał ktoś spoza dwójki- Szpak i Loska. Dziś kolejny uczestnik/cy odpadnie/ą. Jak myślicie, dla kogo dzisiejszy wieczór będzie ostatnim?
PS hahaha Śmieszą mnie stwierdzenia, że Szpak to polski Michael Jackson. To tak jakbym powiedział, że nasza polska piłka jest tak mocna jak hiszpańska.
M. Szpak prawie jak Michael Jackson- prawie robi wielką różnicę.
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Porównania Szpaka do MJa nawet nie skomentuję, bo mnie śmiech ogrania, buahahaha!
Btw - robienie o nim drugi raz programu "Kulisy sławy" to jest przegięcie, ja tu wyczuwam manipulację, zresztą już widziałam jak pierdzielił, że się bez mamy wychowywał, już się zaczyna granie na uczuciach :wariat: Szpak jest żałosny razem z tym gupkiem Wojewódzkim, tyle na ten temat.

odnośnie tego pytania -
MacJack50 pisze: Jak myślicie, dla kogo dzisiejszy wieczór będzie ostatnim?
myślę, że pani Małgosia powinna odejść, już tydzień temu zajechała piosenkę "I will always love you". Fajnie, że się dostała i pokazała, że każdy ma tam szansę, i jest bardzo sympatyczną osobą, ale to nie jest dla niej program, umówmy się ;-) Choć dla mnie ta łkająca Szulc też by mogła odpaść, nie trawię dziewuchy, no ale to kolejna pupilka Kubusia :crazy:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Ja jestem prawie pewien ,że wygra Gienek Loska. Facet zdobył sobie tyle zwolenników ,że reszta to już tylko kwestia czasu. Jest po prostu typem człowieka ,który nikogo nie irytuje i dzięki temu wygra.
Dokładnie. :D
GIENEK! GIENEK! DO BOJU! :jachce:

http://www.demotywery.pl/uploads/2011_0 ... -Loska.jpg

:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

obejrzałem Bitwę na Głosy (choć nie wiem kto wygrał wczoraj, bo nie doczekałem wyników) i stwierdzam, że tam było więcej utalentowanych, charyzmatycznych ludzi, a dziewczyna , która wykonała numer Celine Dion , poruszyła mnie naprawdę, choć oryginał kocham ponad życie, ona zrobiła z tego naprawdę coś. I jeszcze Alicja wybrała 8 osób i dała im się zaprezentować. 130 osób naprawdę uzdolnionych muzycznie, Michał swojej drużynie zaproponował udział w płycie, inni też coś planują, mam nadzieje, że stamtąd się kilka osób wypromuje co najmniej (szansa na sukces, ile talentów odkryła???). Cenie Wojewódzkiego, naprawdę, ale myślałem, że odkryje tu kogoś, a w tej 50 było więcej fajniejszych głosów niż tej 9. A porównanie Ady Szulc do Ali Janosz jest nie na miejscu, bo Ala w przeciwieństwie do Ady potrafiła się na scenie ruszać. A ta w ogóle się nie komponuje ze sceną. Mats, myślałem , że będzie naprawdę barwną postacią, zawiodłem się, ale chłopak talent ma, lubię go. Kibicuje Białorusinowi, Mats'owi albo Dziewczynom. Skoro już ma ktoś to wygrać.

Brytyjski Mam Talent, był o wiele ciekawszy...

ps: Z zawodników Mam Talent, korzystają też inne stacje, Mam talent zarabia na reklamach, nie chcę promować ludzi, chcę show, i to im się udaje. Kończy się show, sława uczestników przycicha.

ps2. jakie ja piszę beznadziejne posty.muszę dać sobie na wstrzymanie
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

No i generalnie podtrzymuję to, co napisałam wcześniej - p. Małgorzata słabiutko zaśpiewała. Dziewczyny też położyły ten kawałek. Mats też średnio na jeża. Nie podobała mi się ta aranżacja "Fields of gold". Szpak zaśpiewał chyba najlepiej technicznie, natomiast Gienek jak zwykle rozpier... no ten, rozniósł scenę :-) A Wojewódzki to pajac ;] Dziękuje za uwagę :P
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Szczerze powiem, że dzisiejszy występ Michała bardzo mi się podobał, świetny repertuar, w sam raz dla niego, naprawdę super. Co ważne, fajnie że też jest fanem Michaela, ma dobry gust chłopak ;-)
Gienek jak zawsze fenomenalny, chociaż mógłby zaśpiewać coś w innym klimacie. Mimo wszystko jak dla mnie jest numerem jeden.
Ada ma piękny głos i to by było na tyle jeśli chodzi o nią, a reszta uczestników będzie powoli odpadać.
btw Wojewódzki i Czesław nieźle się tną, Kuba robi się bardzo "obcesowy" mówiąc delikatnie...
agusiaa_w pisze:A Wojewódzki to pajac ;]
no właśnie :rocky:
ODPOWIEDZ