Przecieki od Cascio

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Xander pisze:Jest już piąty snippet Soldier Boy, bridge i pełniejszy refren: http://www.mediafire.com/?648jbf4am917x1r

Dali by w końcu całość a nie się bawią. To będzie jedna z lepszych piosenek od fałszywego Cascio - brawo Jason!
Pomijając fakt, że to nie Malachi... Oceniając ten utwór po takich dennych snippetach jako dobry to gruuuba przesada.

Żeście się Malachiego czepili. Jeżeli to podróba to im nawet na rękę, aby myśleć, iż to Jason. To taka śpiewka po prostu... A wy się na nią łapiecie. Płyciutko, oj płytko.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Xander z jakiego ty forum bierzesz te urywki? na MJJC nie moge znaleźć tematu z ów wyciekami.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Na MJJC to chyba wyłączyli dostęp to multimediów dla zwykłych forumowiczów. Tam mogą wejść juz tylko ci co płacą za jego utrzymanie. Forum to zeszło na psy od wydania płyty Michael.

Ja wszystko biorę z Maximum Jackson.
Obrazek
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

TheMajkeL pisze:
Xander pisze:Jest już piąty snippet Soldier Boy, bridge i pełniejszy refren: http://www.mediafire.com/?648jbf4am917x1r

Dali by w końcu całość a nie się bawią. To będzie jedna z lepszych piosenek od fałszywego Cascio - brawo Jason!
Oceniając ten utwór po takich dennych snippetach jako dobry to gruuuba przesada.
I co? Piosenka jest po prostu mdła. Totalne dno, klapa. :ziew:
Obrazek
Awatar użytkownika
evamj

Post autor: evamj »

Awatar użytkownika
mateu1

Post autor: mateu1 »

Trochę Majkela chyba jednak tam jest.. okrzyki, "stękania", bejbe bejbe, heee hee he. wydają się być prawdziwe..
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Coś fantastycznego! Genialny utwór, na miarę tych z Dangerous! A tak na serio, to "stękania" można wkleić, o ile w ogóle są prawdziwe. Piosenka słaba, wygląda jakby była posklejana w paintcie. Totalny fake'owy shit. Cascio ma chyba kryzys artystyczny...
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Stękania są chyba wycięte z TDCAU.
Awatar użytkownika
AzzIzz

Post autor: AzzIzz »

"no no" jest na stowe z TDCAU. Co do bejbe bejbe, mam watpliwosci. Niby Michaelowe, ale brak tego powera.
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

Piosenka w ogóle mi się nie podoba i to już nawet nie chodzi o to, że nie śpiewa jej Michael (mam wątpliwości jedynie w 0:40). Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet. Refren to dla mnie jakiś totalny bałagan, w życiu nie potrafiłabym tego zanucić, nie wiem, o co w nim w ogóle chodzi, poza tym brzmi jak tandetne disco i mam wrażenie, że za chwilę usłyszę Justina Timberlake'a z czasów N'Sync. Reszta to rzeczywiście jakiś zlepek okrzyków Michaela, założę się, ze niedługo dojdziemy z jakich piosenek/wykonów na żywo. To całe "no no" w ogóle brzmi jak "wklejka" w gorszej jakości. Dla mnie porażka. Ogólnie jestem załamana poziomem utworów, które wciskają nam mówiąc, że śpiewa to Michael. ;/
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

Detox

Post autor: Detox »

No niestety wokal do kogokolwiek nie należy jest tragiczny - taki sztuczny - aż czuć jak bardzo był edytowany komputerowo. Sama kompozycja nie należy do najgorszych - jest po prostu przeciętna. Gdyby to był czysty głos Michaela Jacksona to nie brzmiałoby najgorzej ale jak na razie jest tragedia :-/
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Noemi pisze:Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet.
Błagam, nie porównujmy tego do (wg mnie) jednej z najlepszych Michaela piosenek! Nawet nie wymieniajmy TDCAU w kontekście tego shitu, bo to już obraza. Co do reszty się zgadzamy- poziom zatrważający.
agusiaa_w pisze:chyba raczej chodziło o to, że w tle słychać beat jak w TDCAU, nie słyszysz tego? na początku słychać wyraźnie
Oczywiście, że słyszę ściąganie beatu, ale i tak żenująco całość wypada, bo im dalej, to tym bardziej nie wiadomo co się w tym utworze dzieje.
Ostatnio zmieniony czw, 19 maja 2011, 19:02 przez Get_On_The_Floor, łącznie zmieniany 1 raz.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Get_On_The_Floor pisze:
Noemi pisze:Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet.
Błagam, nie porównujmy tego do (wg mnie) jednej z najlepszych Michaela piosenek! Nawet nie wymieniajmy TDCAU w kontekście tego shitu, bo to już obraza. Co do reszty się zgadzamy- poziom zatrważający.
chyba raczej chodziło o to, że w tle słychać beat jak w TDCAU, nie słyszysz tego? na początku słychać wyraźnie
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Niech to znowu jak mi się komp popsuje to takie rzeczy się dzieją. Właśnie słucham i to wymiata tylko jest jedna malutka wada TO FAKE. A szkoda, bo na prawdę brzmi fajnie :(.
Obrazek
ODPOWIEDZ