Przecieki od Cascio

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

TheMajkeL

Post by TheMajkeL »

Xander wrote:Jest już piąty snippet Soldier Boy, bridge i pełniejszy refren: http://www.mediafire.com/?648jbf4am917x1r

Dali by w końcu całość a nie się bawią. To będzie jedna z lepszych piosenek od fałszywego Cascio - brawo Jason!
Pomijając fakt, że to nie Malachi... Oceniając ten utwór po takich dennych snippetach jako dobry to gruuuba przesada.

Żeście się Malachiego czepili. Jeżeli to podróba to im nawet na rękę, aby myśleć, iż to Jason. To taka śpiewka po prostu... A wy się na nią łapiecie. Płyciutko, oj płytko.
Image
Maro

Post by Maro »

Xander z jakiego ty forum bierzesz te urywki? na MJJC nie moge znaleźć tematu z ów wyciekami.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Xander

Post by Xander »

Na MJJC to chyba wyłączyli dostęp to multimediów dla zwykłych forumowiczów. Tam mogą wejść juz tylko ci co płacą za jego utrzymanie. Forum to zeszło na psy od wydania płyty Michael.

Ja wszystko biorę z Maximum Jackson.
Image
TheMajkeL

Post by TheMajkeL »

TheMajkeL wrote:
Xander wrote:Jest już piąty snippet Soldier Boy, bridge i pełniejszy refren: http://www.mediafire.com/?648jbf4am917x1r

Dali by w końcu całość a nie się bawią. To będzie jedna z lepszych piosenek od fałszywego Cascio - brawo Jason!
Oceniając ten utwór po takich dennych snippetach jako dobry to gruuuba przesada.
I co? Piosenka jest po prostu mdła. Totalne dno, klapa. :ziew:
Image
evamj

Post by evamj »

mateu1

Post by mateu1 »

Trochę Majkela chyba jednak tam jest.. okrzyki, "stękania", bejbe bejbe, heee hee he. wydają się być prawdziwe..
Get_On_The_Floor

Post by Get_On_The_Floor »

Coś fantastycznego! Genialny utwór, na miarę tych z Dangerous! A tak na serio, to "stękania" można wkleić, o ile w ogóle są prawdziwe. Piosenka słaba, wygląda jakby była posklejana w paintcie. Totalny fake'owy shit. Cascio ma chyba kryzys artystyczny...
MJ fan

Post by MJ fan »

Stękania są chyba wycięte z TDCAU.
AzzIzz

Post by AzzIzz »

"no no" jest na stowe z TDCAU. Co do bejbe bejbe, mam watpliwosci. Niby Michaelowe, ale brak tego powera.
Image
Noemi

Post by Noemi »

Piosenka w ogóle mi się nie podoba i to już nawet nie chodzi o to, że nie śpiewa jej Michael (mam wątpliwości jedynie w 0:40). Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet. Refren to dla mnie jakiś totalny bałagan, w życiu nie potrafiłabym tego zanucić, nie wiem, o co w nim w ogóle chodzi, poza tym brzmi jak tandetne disco i mam wrażenie, że za chwilę usłyszę Justina Timberlake'a z czasów N'Sync. Reszta to rzeczywiście jakiś zlepek okrzyków Michaela, założę się, ze niedługo dojdziemy z jakich piosenek/wykonów na żywo. To całe "no no" w ogóle brzmi jak "wklejka" w gorszej jakości. Dla mnie porażka. Ogólnie jestem załamana poziomem utworów, które wciskają nam mówiąc, że śpiewa to Michael. ;/
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Image
Talitha

Post by Talitha »

Detox

Post by Detox »

No niestety wokal do kogokolwiek nie należy jest tragiczny - taki sztuczny - aż czuć jak bardzo był edytowany komputerowo. Sama kompozycja nie należy do najgorszych - jest po prostu przeciętna. Gdyby to był czysty głos Michaela Jacksona to nie brzmiałoby najgorzej ale jak na razie jest tragedia :-/
Get_On_The_Floor

Post by Get_On_The_Floor »

Noemi wrote:Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet.
Błagam, nie porównujmy tego do (wg mnie) jednej z najlepszych Michaela piosenek! Nawet nie wymieniajmy TDCAU w kontekście tego shitu, bo to już obraza. Co do reszty się zgadzamy- poziom zatrważający.
agusiaa_w wrote:chyba raczej chodziło o to, że w tle słychać beat jak w TDCAU, nie słyszysz tego? na początku słychać wyraźnie
Oczywiście, że słyszę ściąganie beatu, ale i tak żenująco całość wypada, bo im dalej, to tym bardziej nie wiadomo co się w tym utworze dzieje.
Last edited by Get_On_The_Floor on Thu, 19 May 2011, 19:02, edited 1 time in total.
agusiaa_w

Post by agusiaa_w »

Get_On_The_Floor wrote:
Noemi wrote:Całość zalatuje mi TDCAU, więc to już jak odgrzewany kotlet.
Błagam, nie porównujmy tego do (wg mnie) jednej z najlepszych Michaela piosenek! Nawet nie wymieniajmy TDCAU w kontekście tego shitu, bo to już obraza. Co do reszty się zgadzamy- poziom zatrważający.
chyba raczej chodziło o to, że w tle słychać beat jak w TDCAU, nie słyszysz tego? na początku słychać wyraźnie
ImageImage
marcinokor

Post by marcinokor »

Niech to znowu jak mi się komp popsuje to takie rzeczy się dzieją. Właśnie słucham i to wymiata tylko jest jedna malutka wada TO FAKE. A szkoda, bo na prawdę brzmi fajnie :(.
Image
Post Reply