Piotr Ubisoft, witam Was :)!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Piotr Ubisoft pisze:TheMajkeL już tłumaczę...
Cieszę się, że zwróciłeś uwagę na tą sytuację.
Pozdrawiam,

Piotr Ubisoft
No OK.
Jeszcze jedno pytanko. : )
Można spodziewać się dodatkowych piosenek w postaci np. dodatku?
Chodzą słuchy, że na PS3 i Xboxie zablokowane jest You Rock My World. A znając politykę Ubi lubicie wydawać dodatki. nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Ubisoft

Post autor: Piotr Ubisoft »

Witajcie,
w końcu stworzyłem konkurs na Hyde Parku pod tym linkiem http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 725#276725
. Zagracie?

Pozdrawiam i życzę Wszystkim Fanom Michaela, Administratorom oraz Moderatorom (mniemam, że też są Fanami Króla Popu ;-) ) Wesołych Świąt.
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Piotr Ubisoft pisze:Utwory w grze Michael Jackson: The Experience są te same na OBU konsolach, a jest ich 29, w tym "Another Part of Me", co z pewnością Cię ucieszy, jak i innych użytkowników PlayStation3
Wczoraj doszło moje MJ Experience i z przykrością stwierdzam, że Another part of Me nie ma na liście utworów :(
Jeszcze mam nadzieję, że może będzie można ten utwor jakoś dokupić...

Mimo wszystko gra jest rewelacyjna! Naprawdę wciąga, a do tego to dobry fitness przed snem ;)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Piotr Ubisoft

ghost_ola faktycznie wprowadziłem Cię niechcący w błąd, bo ja posiadam wersję kolekcjonerską z APOM na XBOXa 360 i skoro dostałem info, że piosenki są te same i listę wszystkich piosenek z gry bez względu na rodzaj edycji, to napisałem, że jest.
Mea Culpa glupija
Dokładnie sprawdzamy teraz, czy i jak możesz się w ten utwór zaopatrzyć, bo:

1. Na zachodzie NA PEWNO wychodzą wersje MJTE na PS3 z tym utworem (edycje specjalne, np. z sieci Wall Mart, czy edycja limitowana z okazji premiery - niedostępne u nas), a na youtubie można zobaczyć już nieoficjalne filmiki, pokazujące jak granie w Another Part of Me na PS3 wygląda.

2. Nie mogę napisać, że będzie on dostępny w PS3 Network do ściągnięcia, czy kupienia (zwłaszcza, że od tygodnia walczą z atakiem hackerów), ale nie wykluczam tej możliwości.

Jak będę miał dokładne i sprawdzone informacje, to je tu zamieszczę.

Pozdrawiam,

Piotr Ubisoft
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
ghost_ola

Dzięki! Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli dasz tu znać gdy się czegoś dowiesz na temat możliwości dokupienia dodatkowych piosenek do MJTE.
Na razie gra spisuje się znakomicie! Mnóstwo rozrywki pierwszej klasy!
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Piotr Ubisoft
Z Another Part of Me to już nie nowość. To samo było po premierze na Wii. Kupiłem ze 3 dni po premierze i APoM już tam nie było. Kolega zamówił pre-order. Też nie miał...
BTW. Planujecie jakieś DLC?
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Ubisoft

ghost_ola pisze:Dzięki! Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli dasz tu znać gdy się czegoś dowiesz na temat możliwości dokupienia dodatkowych piosenek do MJTE.
Na razie gra spisuje się znakomicie! Mnóstwo rozrywki pierwszej klasy!
Witaj, ciągle czekam na informacje. Gdy tylko otrzymam informacje na pewno się z Tobą nimi podzielę. Jak już wspominałem PS Network zmaga się teraz z nie lada problemem.
A która piosenka najbardziej Ci wynagradza brak "Another Part Of Me" w grze, jeżeli mogę zapytać?

TheMajkeL
Dam Ci znać, kiedy tylko pojawią się jakieś informacje na ten temat. Na razie cisza...

Pozdrawiam,
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
ghost_ola

Piotr Ubisoft pisze:A która piosenka najbardziej Ci wynagradza brak "Another Part Of Me" w grze, jeżeli mogę zapytać?
Na razie najbardziej lubię tańczyć do Earth Song - naprawdę można się wczuć w atmosferę :)
Bardzo lubie też The Girl is Mine w grze dwuosobowej.

Ale Another Part Of Me nic nigdy nie zastąpi ;)
Awatar użytkownika
Piotr Ubisoft

zobaczcie co znalazłem w necie. Kto jedzie do Łodzi - ręka w górę?

http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,9633 ... fanu_.html

Pozdrawiam
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

:macha:

Może zebrałaby się większa ilość osób co byśmy samotnie tam nie uderzali?
Obrazek

Jeanny100 pisze::macha:

Może zebrałaby się większa ilość osób co byśmy samotnie tam nie uderzali?
Wystawa odbędzie się w czerwcu, czyli miesiącu w którym Michael odszedł...
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
Jeanny100

Piotr Ubisoft pisze:
Wystawa odbędzie się w czerwcu, czyli miesiącu w którym Michael odszedł...
Tak Piotrze ale z tego co tam napisali jasno wynika że Łódzka wystawa czynna będzie od 2 do 16 czerwca.

A MJ zmarł w drugiej połowie czerwca zresztą nie bardzo kumam motyw powiązania tych obu wydarzeń.
Obrazek

Witaj,
myślę, że wszyscy tu na Forum doskonale znają tą datę. Napisałaś o większej ilości osób. Więc zaproponowałem kontekst takiego wyjazdu. Może niepotrzebnie...
Nawiasem mówiąc ciekawi mnie czy wybór miesiąca czerwca na tą wystawę jest aby na pewno przypadkowy...
Piotr Ubisoft
Awatar użytkownika
Jeanny100

Piotr Ubisoft pisze: Nawiasem mówiąc ciekawi mnie czy wybór miesiąca czerwca na tą wystawę jest aby na pewno przypadkowy...
Może to być przykre co napiszę ale wydaje mi się że szał minął i nie będzie takiego masowego celebrowania tej mało zaszczytnej daty.Co może wiązać się z faktem iż mało kto będzie kojarzył datę otwarcia wystawy z miesiącem kiedy MJ odszedł.Poza tym MJ odszedł 25 czerwca a wystawa będzie trwać w pierwszej połowie tego miesiąca.Więc jeżeli o mnie chodzi-ja naprawdę nie widzę żadnego powiązania i wydaje mi się że nie ma co na siłę się jego doszukiwać. ;-)
Obrazek

ok. Zatem już nie szperam między wierszami :-)
Piotr Ubisoft
ODPOWIEDZ