Jestem z Kielc więc Plac Artystow oczywiscie kojarze. I tak nas bedzie malo, narazie 3 osoby, wiec pojdziemy gdzies do knajpki na piwko i pogadamy, a gdzie konkretnie to juz wszystko jedno, na mijescu sie cos wymysli. Ja powiem tak, narazie mam szkole i sesje zaliczeniowa (przerabne) wiec i tak nie mam czasu i do tego pracuje. Najbardziej by mi pasowalo po 19 czerwca bo juz bede miala z glowy, ale jesli ktos chce wczesniej to sie dostosuje, moze mi sie uda wyrwac. CHyba ze zostaje data 25 czerwca i juz. Czy mamy jeszcze jakis chetnych?
Ja jestem chętna cały czas.
Przez Sienkiewicza może i przewala się tysiące osób, ale MJówki się zawsze odnajdą! :)
Ja w sumie mogę już po 12 czerwca się szykować.
Mj F-Anka pisze:Marze aby pojechac na MJowisko ale nie mam z kim bo nikogo nie znam z Kielc, moze ktos bylby chetny? No a w Kielcach mozemy spotkac sie 25 czerwca.
Nie żartuj tylko wsiadaj w autokar lub pociąg i w droge, ja tak zrobiłam i nie zapomnę tego do końca życia:) Jeśli Mjowisko wypadnie w okolicach 29 sierpnia (a nie w okolicach 20) to jade na 100 %, także jak cos zabieram Cie ze sobą:)
Jeśli chodzi o spotkanie w czerwcu (choćby na piwko) to jestem za choć mój nienormowany czas pracy może w tym przeszkodzić, tak czy inaczej pisze się na to
Dobra jakby co to jedziemy razem:) Uff teraz mam zjazd w szkole, za tydzien kolejny i koniec, oby tylko wszystko pozaliczac i jestem wolna od 19 czerwca. Dogadamy się.
Dobra dziewczyny, zbliza sie ta wazna data, ja sobote mam wolna, z tymze jest tez Święto Kielc i bedzie pelno ludzi wiec nawet nie wiem czy bedziemy mialy gdzie siasc na piwie pogadac. Jest super impreza w Warszawie, tez w sobote. Bardzo chcialabym jechac, czy bylby ktos chetny? A spotkanie w kielcach zawsze mozna przelozyc, bardzo chcialabym do tej Warszawy, PKS z Kielc kosztuje tylko 25-30zł. Słuchajcie nie mam internetu i moge tylko korzystac z doskoku, zostawiam swoj nr kom 503568676. Ustalmy cos, jak komu pasi?
Mam 2 wejsciowki na jutrzejsza impreze z MJ w Warszawie tylko nie mam z kim jechac, takze zapraszam do wspolnej podrozy, kto pierwszy sie odezwie ten wchodzi ze mna i z zaproszeniem.
Mj F-Anka pisze:Mam 2 wejsciowki na jutrzejsza impreze z MJ w Warszawie tylko nie mam z kim jechac, takze zapraszam do wspolnej podrozy, kto pierwszy sie odezwie ten wchodzi ze mna i z zaproszeniem.
Ja bardzo chętnie, tylko że brakuje mi kilku lat do osiemnastki. Także, życzę udanej zabawy :)
Chodzi o to ze nie mam kompletnie z kim, nikt z moich znajomych nie lubi MJ na tyle zeby jechac kawal drogi i wydac kase tylko po to zeby pobawic sie przy jego muzyce. A zadnych fanow nie znam, wiec lipa. I mialo byc spotkanie w Kielcach, ustalalismy ze dzisiaj i tez nagle sie wszyscy przestali odzywac, bez sensu, ja juz nic nie organizuje.
Jeśli chcecie przeżyć przygodę z tańcem w stylu Michaela Jacksona w Kielcach to tutaj propozycja na jutrzejszy wieczór.
Obejrzyjcie też filmik instruktażowy.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
anja pisze:Jeśli chcecie przeżyć przygodę z tańcem w stylu Michaela Jacksona w Kielcach to tutaj propozycja na jutrzejszy wieczór.
Obejrzyjcie też filmik instruktażowy.
O, super! Wielkie dzięki za info!
Ostatnio zmieniony sob, 02 lip 2011, 14:28 przez MrsLennon, łącznie zmieniany 1 raz.