Fani z woj. świętokrzyskiego:)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MrsLennon

Post autor: MrsLennon »

Jeanne pisze:To jak? Jakieś propozycje? Nie orientuję się tak bardzo w Kielcach żeby proponować konkretne miejsce spotkania :)
To zależy, co chcemy robić. Mnie się zawsze ze spotkaniami fanów kojarzył Plac Artystów ( http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/we/y ... zxUEcX.jpg http://www.image.wici.info/lokale/plac_artystow.jpg ) znajduje się on przy ulicy Sienkiewicza.
Z drugiej strony, to nie będzie zbyt intymne spotkanie, bo przez tę ulice przelewa się codziennie tysiące osób.
Hm... pomyślę nad tym jeszcze.
Marze aby pojechac na MJowisko ale nie mam z kim bo nikogo nie znam z Kielc, moze ktos bylby chetny? No a w Kielcach mozemy spotkac sie 25 czerwca.
Też bym się chętnie wybrała.
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

Jestem z Kielc więc Plac Artystow oczywiscie kojarze. I tak nas bedzie malo, narazie 3 osoby, wiec pojdziemy gdzies do knajpki na piwko i pogadamy, a gdzie konkretnie to juz wszystko jedno, na mijescu sie cos wymysli. Ja powiem tak, narazie mam szkole i sesje zaliczeniowa (przerabne) wiec i tak nie mam czasu i do tego pracuje. Najbardziej by mi pasowalo po 19 czerwca bo juz bede miala z glowy, ale jesli ktos chce wczesniej to sie dostosuje, moze mi sie uda wyrwac. CHyba ze zostaje data 25 czerwca i juz. Czy mamy jeszcze jakis chetnych?
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Ja jestem chętna cały czas.
Przez Sienkiewicza może i przewala się tysiące osób, ale MJówki się zawsze odnajdą! :)
Ja w sumie mogę już po 12 czerwca się szykować.
Awatar użytkownika
TEA

Post autor: TEA »

Mj F-Anka pisze:Marze aby pojechac na MJowisko ale nie mam z kim bo nikogo nie znam z Kielc, moze ktos bylby chetny? No a w Kielcach mozemy spotkac sie 25 czerwca.
Nie żartuj tylko wsiadaj w autokar lub pociąg i w droge, ja tak zrobiłam i nie zapomnę tego do końca życia:) Jeśli Mjowisko wypadnie w okolicach 29 sierpnia (a nie w okolicach 20) to jade na 100 %, także jak cos zabieram Cie ze sobą:)
Jeśli chodzi o spotkanie w czerwcu (choćby na piwko) to jestem za choć mój nienormowany czas pracy może w tym przeszkodzić, tak czy inaczej pisze się na to
Obrazek PT:* :D
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Dobra jakby co to jedziemy razem:) Uff teraz mam zjazd w szkole, za tydzien kolejny i koniec, oby tylko wszystko pozaliczac i jestem wolna od 19 czerwca. Dogadamy się.
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Dobra dziewczyny, zbliza sie ta wazna data, ja sobote mam wolna, z tymze jest tez Święto Kielc i bedzie pelno ludzi wiec nawet nie wiem czy bedziemy mialy gdzie siasc na piwie pogadac. Jest super impreza w Warszawie, tez w sobote. Bardzo chcialabym jechac, czy bylby ktos chetny? A spotkanie w kielcach zawsze mozna przelozyc, bardzo chcialabym do tej Warszawy, PKS z Kielc kosztuje tylko 25-30zł. Słuchajcie nie mam internetu i moge tylko korzystac z doskoku, zostawiam swoj nr kom 503568676. Ustalmy cos, jak komu pasi?

Aha oto info o imprezie w wawie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=12994
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Mam 2 wejsciowki na jutrzejsza impreze z MJ w Warszawie tylko nie mam z kim jechac, takze zapraszam do wspolnej podrozy, kto pierwszy sie odezwie ten wchodzi ze mna i z zaproszeniem.
Awatar użytkownika
MrsLennon

Mj F-Anka pisze:Mam 2 wejsciowki na jutrzejsza impreze z MJ w Warszawie tylko nie mam z kim jechac, takze zapraszam do wspolnej podrozy, kto pierwszy sie odezwie ten wchodzi ze mna i z zaproszeniem.
Ja bardzo chętnie, tylko że brakuje mi kilku lat do osiemnastki. Także, życzę udanej zabawy :)
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Oj to nie bo trzeba miec ukonczone conajmniej 18. Nie pojade niestety sama, zaproszenia przepadaja, szkoda:(
Awatar użytkownika
MrsLennon

Mj F-Anka pisze: Nie pojade niestety sama, zaproszenia przepadaja, szkoda:(
A dlaczego nie możesz pojechać sama? Może weź ze sobą znajomą/znajomego?
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Chodzi o to ze nie mam kompletnie z kim, nikt z moich znajomych nie lubi MJ na tyle zeby jechac kawal drogi i wydac kase tylko po to zeby pobawic sie przy jego muzyce. A zadnych fanow nie znam, wiec lipa. I mialo byc spotkanie w Kielcach, ustalalismy ze dzisiaj i tez nagle sie wszyscy przestali odzywac, bez sensu, ja juz nic nie organizuje.
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Ok ide sama na sienkiewke, numer kom juz dawalam, czekam na jakis znak, nie mam nawet z kim pogadac w ten smutny dzien...
Awatar użytkownika
DirtyDiaana_1990

Post autor: DirtyDiaana_1990 »

Haloooo, czy jest tu ktoś ?? :) Dlaczego nikt nic nie pisze? Odezwijcie się ;)
Nie wolno odkładać marzeń na później!
Życie jest po to by je spełniać :)
Awatar użytkownika
anja

Post autor: anja »

Jeśli chcecie przeżyć przygodę z tańcem w stylu Michaela Jacksona w Kielcach to tutaj propozycja na jutrzejszy wieczór.
Obejrzyjcie też filmik instruktażowy.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels
- John Lennon
Awatar użytkownika
MrsLennon

anja pisze:Jeśli chcecie przeżyć przygodę z tańcem w stylu Michaela Jacksona w Kielcach to tutaj propozycja na jutrzejszy wieczór.
Obejrzyjcie też filmik instruktażowy.
O, super! Wielkie dzięki za info!
Ostatnio zmieniony sob, 02 lip 2011, 14:28 przez MrsLennon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ