Zapraszam do dyskusji o Waszych ulubionych piosenkach, albumach i teledyskach.

Oj, możesz, zdecydowanie. Nigdy nie wiadomo, gdzie trafisz na fanów...a właściwie...fanatyków Rammstein ;Daga100 pisze:Zaczynałam trochę ostrożnie, ale teraz widzę, że mogę walić z grubej rury![]()
Mnie Oni wciągnęli w cięższe klimaty i tak oto stałam się Dzieckiem Mrokuaga100 pisze:Gdy pierwszy raz usłyszałam Rammsteina, to był dla mnie przełom, od tego czasu właściwie zaczęłam słuchać muzyki!
Też tak miałam kiedyśaga100 pisze:Jak tylko cokolwiek widzę gdzieś związanego z Rammsteinem, muszę to zabrać, oprawić w ramkę i powiesić na ścianie w pokoju. Ostatnio, gdy czytałam test BMW M3 coupe i autor wspomniał tam o R+, to prawie nie oszalałam z radości!
aga100 pisze:Szczerze mówiąc, to nie mogę powiedzieć, że jakaś piosenka jest moja ulubiona. Wszystkie kocham, dlatego trochę mnie dziwi, że tylko o ''Americe'' wszyscy słyszeli, ale lepsze to niż nic.
Nie zosatniesz wyśmianaaga100 pisze:Mam nadzieję, że nie zostanę wyśmiana, bo Rammsteina słucham od półtora roku, jednak słucham go bardzo intensywnie!
Moi nie narzekali, bo oboje lubią Rammsteinaga100 pisze:Moi rodzice już tego nie wytrzymują, bo codziennie, gdy odrabiam zadanie wtóruję Tillowi, więc często zamiast telewizora słyszą ''Eins! Hier kommt die Sonne!'', albo ''Reise, Reise, Seemannreise, jeder tuts auf seine Weise!''.
Oj, do Pragi też bym sobie pojechała, bo w miarę blisko. Ale u nas pewnie będą kilka dni później (?) Osobiście mam nadzieję, że znowu w Łodzi w Atlas Arenie i znowu z tym podziałem płyty na 2 części. Dzięki temu udało mi się wbić praktycznie pod scenę. W miejsce, o którym marzyłam odkąd zaczęłam Ich słuchać, czyli dokładnie naprzeciwko Paulaaga100 pisze:Jak pewnie przypuszczaszasz, niestety nie byłam na żadnym koncercie, ale czekam na jesienną trasę koncertową po Europie, jednak nawet gdy nie będzie koncertu w Polsce, wybieram się do Pragi 11 listopada.
aga100 pisze:Szczerze mówiąc, zanim popadłam w Rammsteinowy szał, w ogóle o nich nie słyszałam.
Oj, bo akurat Links jakieś cudowne nie jestaga100 pisze:Pamiętam, jak miałam 6, albo 7 lat, moja siostra mi pokazała teledysk do ''Links 2 3 4''. Nie wiedziałam w tedy, jak można tego słuchać!
Wiesz, trochę Ci tego zazdroszczęaga100 pisze:Teraz właściwie wszystko co robię, jest podporządkowane Rammsteinowi.
Ja teżaga100 pisze:Wiele osób w mojej szkole dziwi się, że słucham akurat R+, bo z wyglądu jestem ostatnią osobą, która mogłaby go słuchać. Z zachowania też. Jestem jedną z najchichszych i najspokojnieszych osób w klasie!
aga100 pisze:Przepraszam, że tak przeskakuje z tematu na temat, ale szczerze mówiąc to jedno z pierwszych forum, na których piszę na poważnie, więc nie mam doświadczenia