MJ Still Alive (in our hearts!)- fanmade Wrocław 24.06

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Ja bym prosił o trochę rzadszą nutę, ale MJ'a mianowicie utwór o nazwie "Get out of my mind". Piosenkę mam na płycie w swoim zbiorze i mam nadzieję, że i w waszej kolekcji się znajdzie ;-)
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

pawel1991-1992 pisze:Ja bym prosił o trochę rzadszą nutę, ale MJ'a mianowicie utwór o nazwie "Get out of my mind". Piosenkę mam na płycie w swoim zbiorze i mam nadzieję, że i w waszej kolekcji się znajdzie ;-)
To nie jest piosenka Michaela. Nicolas Piedra (Ayhnik) to śpiewa.
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
pawel1991-1992

A no faktycznie! Piosenkę miałem ściągniętą z internetu pośród MJ'owych i oznaczoną jako Michaela, co wprowadziło mnie w błąd. Youtube także wprowadza w ten błąd, np. http://www.youtube.com/watch?v=tkPTH9uk ... re=related.

Skoro tak, to zamiennie proponuję piosenkę "Dangerous" we wczesnej wersji. ( http://www.youtube.com/watch?v=stAaor9rl-g )
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

pawel1991-1992 pisze:Skoro tak, to zamiennie proponuję piosenkę "Dangerous" we wczesnej wersji. ( http://www.youtube.com/watch?v=stAaor9rl-g )
Załatwione :)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Mam pytanie:Dlaczego na stronie Lullu Bell Cafe w kalendarium na piątek 24.06 zamiast naszego plakatu jest reklama jakiegoś "Funky Evening" z Dj Siwakiem??? eeee???? glupija
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

O faktycznie, ale wtedy jest na bank nasza impreza. DJ Siwak gra tam zwyczajowo w piątki i widocznie jest ustawiony na stałe, info o nas wrzucą jak się skończy seria planowanych koncertów, które mają w tym tygodniu :) Pytaliśmy ich parę dni temu kiedy dadzą info o nas i uspokajali, że najpierw muszą się pozbyć tego co zaplanowane przed nami :)
Awatar użytkownika
Chriek

Informacja na stronie klubu (jak i plakaty w jego wnętrzu) pojawią się najpŕawdopodobniej w poniedziałek. Bez paniki, nikt nic nie odwołał.
soulsation

Post autor: soulsation »

Mam pytanie,będzie jakiś quiz Michaeloqwy z nagrodami?:) W zeszłym roku w saloniku brałem udział i prawie wygrałem singiel Jam ,ale jednak Paulina była odemnie lepsza;)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Hej, nie, w tym roku nie planujemy quizu. Zabraliśmy się za inne rzeczy, o których pisaliśmy na stronie. Zapraszamy www.mjwdt.pl

PS. Rok temu była impreza w Lofcie, a w Saloniku były imprezy w listopadzie i w lutym :)
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

A co z konkursem wokalnym? Gdzies chyba wyczytalam, ze jest planowany, ale nie moge znalezc informacji o jego formule- tak, jak w zeszlym roku? Trzeba przyniesc podklad na plycie i juz?
Awatar użytkownika
Chriek

Konkursu nie ma, ale jeśli chcesz coś zaśpiewać, to nie ma sprawy! :) Wyślij nam tylko podkład na mjwdt@mjwdt.pl

Przy okazji przygotowaliśmy dla was mapkę i zdjęcia okolic klubu żeby nikt się nie zgubił :)
pawel1991-1992

A właściwie ta impreza jaką ma godzinę zakończenia? To takie bardziej pytanie organizacyjne, ale ważne
Awatar użytkownika
Chriek

Zasadniczo muzyka będzie grała jak na Titanicu - do samego końca. Najprawdopodobniej do czwartej lub piątej nad ranem.
pawel1991-1992

Ale na pewno impreza nie zatonie ;-)

Ostatnie moje pytanie, bardziej co do klubu, bo nie mogę znaleźć nic na ten temat na ich stronie - czy klub serwuje jakieś dania, zakąski czy coś w tym guście?
Awatar użytkownika
Chriek

O wlasnie, dobre pytanie! Co prawda nic do jedzenia (nai licac standardowych przekasek do piwa) Nie mozna tam nabyc, ale bez problemu mozna sobie zamowic i przyniesc wlasne jedzenie. Poszukajcie numerow do okolicznych pizzeri :)
ODPOWIEDZ