Nowa strona MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
mrpiter

Re: Nowa strona MJPT

Post autor: mrpiter »

Majkel pisze: Tym sposobem od dziś z dnia na dzień będą się pojawiać treści w kolejnych działach, treści nie tylko stare, ale i nowe, a ta część strony będzie już w pełni dostępna.
Za cały komentarz niech posłuży to, że ów post został wysłany 10.12.2005. Dziś mamy 23.02.2006... Jakieś wnioski? :wariat:
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

za całą odpowiedź niech posłuży, że mi przykro japrosic
...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Ej, a kto się zajmuje stronką MJ Polish Team...? bo wchodze tam od czasu do czasu, i nic nie ma nowego... (oprócz tematów poruszanych na forum), i praktycznie mało co działa...
Pusto jest... i nie wiem czy to mój komp nawala i nie łapie tej streonki, czy co?....
Nie wiem...
Pozdrawaim serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Anitka pisze:Ej, a kto się zajmuje stronką MJ Polish Team...?
Majkel(i chyba ktoś jeszcze?)
Anitka pisze: bo wchodze tam od czasu do czasu, i nic nie ma nowego... (oprócz tematów poruszanych na forum), i praktycznie mało co działa...
Pusto jest... i nie wiem czy to mój komp nawala i nie łapie tej streonki, czy co?....
Nie wiem...
Pozdrawaim serdecznie
Anitka
NIe martw się z Kompem wszystko OK Tyle że strona stoi miała być odnowiana a tu nic :wariat: Majkel Kiedy znów Będzie MJPT cała??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Kedy, będzie Majkel miał czas!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Anitka

No loozz.... dzięki za odpowiedzi...

Nie pali się... tylko byłam zdziwiona szczerze mówiąc...

pozdro ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Oj, nasz Majkel ma duzo do roboty szkoła i w ogule, trzeba mu dać czasu, troszkę..... a wszystko zrobi, nie bujta żaby, Majkel wszo zrobi jak czasu mu przybędzie:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maro

Mike pisze: Majkel wszo zrobi jak czasu mu przybędzie:D
Tylko kiedy to nastąpi ,będzie miał czas ale chęci już pewnie nie...
Szkoda że taka Strona Stoi już dośc długo(2 MJJ Soucre hehe) przeciez mógł By się ktoś zająć Tym ze składu MJPT... :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Maro

I Jak Majkel strona jeszcze ruszy w tym roku czy Nie?
Awatar użytkownika
Anitka

Ej widac ze Majkel nie ma czasu...
Ale może w takim razie każdy cos od siebie doda??
Ja tam sie nie znam na tym... Ale stwórzmy coś bo to tak nieładnie z naszej strony...
Wiem, że gadam od rzeczy... Ale mam dobre chęci... :wariat:
Pozdrawiam

* Louis Horst
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

O ile wiem, to szef jest w tej chwili na zasluzonym urlopie i nawet nie sni o tym, ze go na forum znow gonia do roboty. :smiech:
Ja osobiscie wole od siebie nic nie dodawac, bo to sie moze zle skonczyc ... :wariat: glupija
Ale coz, napisze mu conieco o prosbach odnosnie ruszena 4 literami i skonczenia strony
Obrazek
ODPOWIEDZ