You Are Not Alone

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Mroczuś

You Are Not Alone

Post by Mroczuś »

Ta piosenka jest moją ulubioną ...
Jest cudowna ...
Chciałabym się od was dowiedzieć co sądzicie o niej ???
Czy nie wydaje wam się, że jest ona magiczna ???
Opowiada o miłości a miłość to magia !
Zauważyliście,że ludzie słuchający You Are Not Alone są nią oczarowani ???
مايكل جاكسون
Damita Jo

Post by Damita Jo »

Masz 100% racji!! :-) Ta piosenka jest niesamowita, ma w sobie "to coś". Ja również byłam i jestem nią oczarowana. Mało tego...po rozstaniu z chłopakiem pomogła mi przetrwać...jest zajefajna.. :mj:
Image
joanna

Post by joanna »

to bardzo piekna piosenka, która ma wspaniały teledysk, nie wspominając Michaela i Lisy,
Anitka

Post by Anitka »

Piosenka jest bardzo ładna.... ale wideoklip mi się tak średnio podoba... MJ miał wtedy nieładną fryzure... taka nudna.... I te sceny z tą babką
nenene
Ale tak to jest piękna

Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
thewiz

Post by thewiz »

Anitka wrote: I te sceny z tą babką
nenene
Jego owczesna zona Lisa Marie Presley,dla ktorej ponoc piosenka zostala napisana. Zreszta to jedyna milosna piosenka z albumu History i jedyna z tej plyty, ktora wogole do mnie nie dociera. Jest dla mnie przeslodzona, cud miod i orzeszki. :wariat:
Anitka

Post by Anitka »

To jest Lisa??
ups.... Ja nie wiem.....
Czy może mnie ktoś :snajper: , bo ze mna jest chyba cos nie tak... :wariat:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Mroczuś

Post by Mroczuś »

Nooo tak przecież to Lisa córka Elvisa !!! nenene
Mi się bardzo podobają razem ...
Ta piosenka i oni razem - cudownie !
مايكل جاكسون
Maro

Post by Maro »

thewiz wrote:
Anitka wrote: I te sceny z tą babką
nenene
Jego owczesna zona Lisa Marie Presley,dla ktorej ponoc piosenka zostala napisana. Zreszta to jedyna milosna piosenka z albumu History i jedyna z tej plyty, ktora wogole do mnie nie dociera. Jest dla mnie przeslodzona, cud miod i orzeszki. :wariat:
Tyle że ta piosenka została napisana przez R.Kelly'ego z tego co wiem :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Pank

Post by Pank »

Jedna z nielicznych piosenek, którą lubię tylko w wersji zremixowanej i którą rzadko słucham, powracając do HIStory. Może dlatego, że nie lubię R.Kelly'ego? Może dlatego, że jak to celnie ujęła Thewiz, to rzeczywiście cud, miód i orzeszki? Może dlatego, że widok nagiego Michaela Jacksona w bajkowej scenerii, pośród aniołków jakoś mnie przeraża? Już nie mówiąc o tym, że puszczone z taśmy You are not alone zastąpiło na HIStory Tour wspaniałe wykonanie She's out of my life...
cyberkinol

Post by cyberkinol »

Pozwolę sobie odświeżyć temat. Więc You are not alone jest jedną z moich ulubionych piosenek. Bardzo mnie wzrusza, szczególnie kiedy Michael "wyciąga" "...in my heart". Uwielbiam ten fragment. A i teledysk jest równie dobry. A tak poza tym jestem jakaś dziwna, gdyż mi naprawdę podoba się ta krótka fryzurka Michaela z tamtego okresu.
babybemine

Post by babybemine »

uwielbiam piosenkę! i teledysk też! taak, krótka fryzurka też mi się podoba ;) i jeszcze te momenty z Lisą.. ;<
Image
Mindark

Post by Mindark »

Ja samą piosenkę lubię, jest naprawdę ładna i ma wspaniały tekst.
cyberkinol wrote:Bardzo mnie wzrusza, szczególnie kiedy Michael "wyciąga" "...in my heart".
Również uwielbiam ten moment. Natomiast teledysk nie przypadł mi nigdy do gustu... Na pewno jednym z powodów jest fryzura Michaela. nenene
Just because you read it in a magazine
Or see it on the TV screen
Don't make it factual
wiśnia1994

Post by wiśnia1994 »

piosenka ŚWIETNA!
co tu dużo pisać podpisuje się pod tymi wszystkimi wypowiedziami,pozytywnymi oczywiście ;-)

A końcówka doprowadza do łez ..
MJ4everify

Post by MJ4everify »

To ja się wybije i powiem, że nie przepadam za YANA nenene
Coś mi się w tym nie podoba, jakieś to wszystko przerysowane, zbyt ułożone i słodziaśne. Do tego (według mnie oczywiście) ten niezbyt udany teledysk... No jakoś to do mnie nie przemawia.
Image
wiśnia1994

Post by wiśnia1994 »

każdy ma prawo do własnych opini. nenene
choć mnie teledysk też niezbyt odpowiada,aczkolwiek piosenka przecudowna ;-)
Locked