You Are Not Alone
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
You Are Not Alone
Ta piosenka jest moją ulubioną ...
Jest cudowna ...
Chciałabym się od was dowiedzieć co sądzicie o niej ???
Czy nie wydaje wam się, że jest ona magiczna ???
Opowiada o miłości a miłość to magia !
Zauważyliście,że ludzie słuchający You Are Not Alone są nią oczarowani ???
Jest cudowna ...
Chciałabym się od was dowiedzieć co sądzicie o niej ???
Czy nie wydaje wam się, że jest ona magiczna ???
Opowiada o miłości a miłość to magia !
Zauważyliście,że ludzie słuchający You Are Not Alone są nią oczarowani ???
مايكل جاكسون
Tyle że ta piosenka została napisana przez R.Kelly'ego z tego co wiemthewiz wrote:Jego owczesna zona Lisa Marie Presley,dla ktorej ponoc piosenka zostala napisana. Zreszta to jedyna milosna piosenka z albumu History i jedyna z tej plyty, ktora wogole do mnie nie dociera. Jest dla mnie przeslodzona, cud miod i orzeszki.Anitka wrote: I te sceny z tą babką
![]()

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Jedna z nielicznych piosenek, którą lubię tylko w wersji zremixowanej i którą rzadko słucham, powracając do HIStory. Może dlatego, że nie lubię R.Kelly'ego? Może dlatego, że jak to celnie ujęła Thewiz, to rzeczywiście cud, miód i orzeszki? Może dlatego, że widok nagiego Michaela Jacksona w bajkowej scenerii, pośród aniołków jakoś mnie przeraża? Już nie mówiąc o tym, że puszczone z taśmy You are not alone zastąpiło na HIStory Tour wspaniałe wykonanie She's out of my life...
-
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Więc You are not alone jest jedną z moich ulubionych piosenek. Bardzo mnie wzrusza, szczególnie kiedy Michael "wyciąga" "...in my heart". Uwielbiam ten fragment. A i teledysk jest równie dobry. A tak poza tym jestem jakaś dziwna, gdyż mi naprawdę podoba się ta krótka fryzurka Michaela z tamtego okresu.
- babybemine
Ja samą piosenkę lubię, jest naprawdę ładna i ma wspaniały tekst.

Również uwielbiam ten moment. Natomiast teledysk nie przypadł mi nigdy do gustu... Na pewno jednym z powodów jest fryzura Michaela.cyberkinol wrote:Bardzo mnie wzrusza, szczególnie kiedy Michael "wyciąga" "...in my heart".

Just because you read it in a magazine
Or see it on the TV screen
Don't make it factual
Or see it on the TV screen
Don't make it factual
- wiśnia1994
- MJ4everify
- wiśnia1994