Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Oglądałam parę minut Opole i tam co?... Michael. Kiedy pokazywali fragmenty teledysków i wizytę w Polsce łezka mi się w oku zakręciła. Bardzo się ucieszyłam z tego, że nawet przy takiej okazji pamiętali o nim, tym bardziej, że zbliża się 2 rocznica śmierci.
P.S. A wykonanie "Smooth Criminal" w wykonaniu Afromental jakoś nie przypadła mi do gustu
Last edited by Inka on Fri, 10 Jun 2011, 23:50, edited 1 time in total.
Sorry, że właśnie teraz o tym piszę, ale właśnie to odkryłem. Jest taka stacja E4me TV no i teraz cały dzień leci MJ, mają nawet specjalne logo. W tej chwili jest koncert z Bukaresztu.
jaki numer kanału?czy jest na cyfrze + ja mam mieszane uczucia....bo z jednej strony radość ale z drugiej strony omijam tv i radio bo boje się emocji i łez....to wciąż cholernie boli.
edit
rewelacyjna stacja non stop Michael!dzięki
Last edited by @neta on Sat, 25 Jun 2011, 21:53, edited 1 time in total.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
ogi19 wrote:Stacja E4me TV to naprawdę bardzo miłe zaskoczenie,oglądałem cały dzień, było chyba wszystko. Na cyfrowym polsacie kanał 159.
Tak zgadzam się. Żadne VH1 czy 4Fun nie puszczał tylu teledysków Michaela. Cały dzień miałem włączony ten kanał. Zaskoczyły mnie teledyski J5 i wieczorem Man i the Mirror live z bucharestu.
4fun.tv od piątku puszcza zestaw tych samych 20 klipów...Dzisiaj włączyłam telewizor i znowu to samo. Smooth Criminal było tam już chyba 7 razy. :/ A gdzie Will You Be There, Who Is It, Childhood, Jam i cała reszta?
MTV Polska, czyli stacja, która z muzyką ma niewiele wspólnego wypadła pod tym względem dużo lepiej. Co prawda klipy leciały tam tylko niecałe 2 godz., ale przynajmniej obyło się bez powtórek.