Już wcześniej słyszałam tą piosenkę. Czekałam tylko na teledysk i się doczekałam.
Dobra. Średnio mi się podoba ten teledysk. Jedyne co tu wykonuje Michaelowego to nakładanie sobie aż na nos fedory.
Jednak w tym klipie widać jak bardzo szanuje Króla i jak bardzo mu go brakuje. Pamiętam jak oglądałam galę przy której się "poryczał" w czasie śpiewania. Nie wiem jak było naprawdę. Szczere to były łzy czy nie, jednak szacunek za to, że zrobił coś by ludzie nie zapomnieli o MJ'u.
Chris Brown doing a Michael.
A mnie się bardzo podoba. Piosenkę polubiłam od pierwszego przesłuchania, nie myślałam nawet, że będzie jakiś teledysk, w ogóle mnie to nie interesowało, bo za Brownem po prostu nie przepadam. A tu proszę, niespodzianka i to jaka pozytywna.
Klip ocieka michaelowatością, aż miło. Czuć go tu na kilometr. Każdy ruch, gest mi o nim przypomina, dodatkowo ubiór Browna... Ten ciemny garniak rewelacyjny, nie wiem dlaczego, przypomina mi ten, w którym Michael miał wykonywać Medley J5 podczas TII. Piękny. No i te sample niezmiennie porywają...
Wow, no w szoku jestem :) Ogromny plus dla Browna za to, że nie zerżnął układu i ruchów bezpośrednio z oryginału, bo to by było przegięcie pałki, a fani Michaela pewnie by go zjedli żywcem, już nie wspominając, że pewnie rentgena każdej klatki klipu nie omieszkali by zrobić, żeby wyłapać najmniejszy błąd w jego wykonaniu. On stworzył własny układ, bardzo, bardzo mocno inspirowany Michaelowym, ale ogromnie mi się to podoba i nie powiedziałabym, że próbuje Michaela podrabiać. Najważniejsze pozy MJ'a pokazane w migawkach, to też mi się podoba. Ogólnie kolorystyka świetna, bardzo miło mi się to ogląda. No i chyba najważniejsze dla mnie - tancerki są UBRANE!!!
:D Zaplusował u mnie niemożliwie :P
Dzięki za linka, wrócę do niego nie raz.
btw. też pamiętam tę galę, na której się popłakał, nie wiem, na ile było to szczere, w każdym razie było to... mocne. Ruszyło mnie strasznie.
Klip ocieka michaelowatością, aż miło. Czuć go tu na kilometr. Każdy ruch, gest mi o nim przypomina, dodatkowo ubiór Browna... Ten ciemny garniak rewelacyjny, nie wiem dlaczego, przypomina mi ten, w którym Michael miał wykonywać Medley J5 podczas TII. Piękny. No i te sample niezmiennie porywają...
Wow, no w szoku jestem :) Ogromny plus dla Browna za to, że nie zerżnął układu i ruchów bezpośrednio z oryginału, bo to by było przegięcie pałki, a fani Michaela pewnie by go zjedli żywcem, już nie wspominając, że pewnie rentgena każdej klatki klipu nie omieszkali by zrobić, żeby wyłapać najmniejszy błąd w jego wykonaniu. On stworzył własny układ, bardzo, bardzo mocno inspirowany Michaelowym, ale ogromnie mi się to podoba i nie powiedziałabym, że próbuje Michaela podrabiać. Najważniejsze pozy MJ'a pokazane w migawkach, to też mi się podoba. Ogólnie kolorystyka świetna, bardzo miło mi się to ogląda. No i chyba najważniejsze dla mnie - tancerki są UBRANE!!!

Dzięki za linka, wrócę do niego nie raz.
btw. też pamiętam tę galę, na której się popłakał, nie wiem, na ile było to szczere, w każdym razie było to... mocne. Ruszyło mnie strasznie.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

jesli piosenka sampluje i coveruje Michaela i SWV to musi byc fajna! :D teledysk to mnie malo interesuje, ale sama piosenka to strzal w 10 - jedyne co mnie irytuje to ten cholerny autotune, jest totalnie zbedny, przeciez ten chlopak potrafi spiewac. wyrzucilabym tez te panne z hook'a - chyba probowala zaspiewac w stylu Coko, ale jej nie bardzo wychodzi - teraz czekam na remiks z SWV na featuringu - to byloby dopiero cos!

AzzIzz pisze:jesli piosenka sampluje i coveruje Michaela i SWV to musi byc fajna! :D teledysk to mnie malo interesuje, ale sama piosenka to strzal w 10 - jedyne co mnie irytuje to ten cholerny autotune, jest totalnie zbedny, przeciez ten chlopak potrafi spiewac. wyrzucilabym tez te panne z hook'a - chyba probowala zaspiewac w stylu Coko, ale jej nie bardzo wychodzi - teraz czekam na remiks z SWV na featuringu - to byloby dopiero cos!
ha! sama sobie odpowiem, ze sie doczekalam :D
swiezutki oficjalny remiksik z SWV!!
http://www.singersroom.com/music/Chris- ... t-SWV/3322