"Behind The Mask" - teledysk

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A moja córka będzie jutro rano w Pytaniu na śniadanie w związku z Behind the Mask. Oglądajcie, idziemy tam głównie, żeby głosić dobre słowo o Michaelu!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

bj o której będziecie? Żeby was tylko nie przegapić :)
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Justine1304 pisze: o której będziecie? Żeby was tylko nie przegapić :)
Z tego co wiem, to jakoś na początku, czyli pomiędzy 8.30 a 9.00.
Jeśli ktoś ma możliwość, to niech nagra i wrzuci, bo ja mam dekoder z nagrywarką, ale z niego nie da się przegrywać ani na dysk ani na płyty.

Poza tym, 25 czerwca Emilia będzie też w TVP Łódź, ale to już typowo lokalnie odbierane jest, no chyba, że puszczą jako ogólnopolskie do TVP Info. Dam znać.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Fani MJa to pozytywni "krejzole", a niech się pchają drzwiami, oknami :)
zawsze jest to jakaś okazja, żeby MJa pokazać w dobrym świetle :)
bj prosimy potem o jakąś małą relacyjkę dla tych, którzy w tych godzinach są w pracy :) I proszę nie zapomnieć pozdrowić fanów do kamery ;-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
bj

Ja myślę, że to będzie tez okazja, żeby wyjasnić czym tak na prawdę jest projekt BTM, bo ja np spotykam się z zaskoczeniem, że to jest oficjalne video do piosenki, wielu znajomych myśli, że to jest taki fan made video wrzucone na YT. Może i tak to wygląda, ale własnie chyba w tym jest siła, że nie jest to kolejna z milionowych produkcji w stylu Lady Gagi, tylko cos prosto z serca, od nas, dla nas, dla Michaela! Ja zanim zobaczyłam Emilię na teledysku, to wypatrzyłam oczywiście najpierw dziewczyny z flagą. I mimo, że nie znamy się osobiście, to aż mi serce z radości skoczyło i miałam łzy w oczach, a potem już wrażenie robił na mnie cały teledysk, że jest nas tylu na świecie! Mieszkam w Warszawie i od teraz mijając stadion Narodowy będę miała od razu skojarzenie z BTM!!! Na facebooku (niestety mnie tam nie ma, albo stety) MJ ma już ponad 36 milionów fanów!!!
Justine1304

bj powiedz tak jutro w programie. :)

(edit)
bj było super! Nagrałam wasz urywek i wrzucę na YT. Małą zjadła trochę trema prawda? :) I tak było bomba!
Ostatnio zmieniony wt, 21 cze 2011, 8:54 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Takie programy są potrzebne, może zmobilizują ludzi do szukania więcej prawdziwych informacji na temat Michaela. Może trochę szkoda, że nie wspomniałaś o jego działalności charytatywnej, bo że troszczył się o wszystkie dzieci, nie tylko swoje, niektórzy mogą nie zrozumieć. Ale i tak dobrze, że wystąpiłaś, warto było zobaczyć. Akurat parę minut po wywiadzie z wami wyłączyli mi prąd, więc miałem szczęście w nieszczęściu :D Oni chyba wrzucają potem te rozmowy na swoją stronę, więc będzie można stamtąd ściągnąć:
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... -sniadanie
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
bj

Uff, no to poszło! Oczywiście miało być troszkę inaczej, Emilia miała na końcu zaśpiewać Speechless, po to miała mikrofon. Niestety w audycjach Live to jest tak, że czas goni, prowadząca przerywa wpół zdania, więc zdążyłam np powiedzieć tylko o występię naszego kolegi na tle stadionu i kiedy dalej miałam otwartą paszczę, żeby mówić o dziewczynach z flagą, o "łapkach" z napisem LOVE, to prowadząca coś tam innego już wtrąciła. A plany miałam wielkie, bo chciałam wspomnieć o tablicy na Bemowie, o MJowisku, o naszym forum i przyjaciółkach jakie dzięki niemu poznałam.
Moja córa nastawiała się głównie na śpiewanie, przed programem w poczekalni cały czas pytała, kiedy będzie mogła zaśpiewać, nawet kazali nam przynieść CD ze Speechless i w końcu tego w ogóle nie dali.
No cóż, mamy jeszcze jedną szansę, żeby wychwalić MJa pod niebiosa w TV w Łodzi, więc jak ktoś może to niech nagra w sobotę. To będzie w rocznicę odejścia MJa, spodziewam się zatem, że może będzie okazja głębiej wejść w temat.
Nie mniej, może miało tak być, że zamiast Speechless mogłam powiedzieć trochę więcej o MJu, ale szkoda mi, bo tak bardzo chciałam, żeby ludzie usłyszeli Speechless, mało kto spoza fanów zna ten utwór, a dla mnie jest on przecudowny. Nieraz wyobrażam sobie, że MJ zamiast Speechless Michael śpiewa tam Christmas, Christmas. Wyobrażacie sobie taką świąteczną piosenkę MJa na melodię Speechless i jego anielski głos i dzwoneczki w tle...Ach, może Blanket nagra kiedyś cover...
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

Justine1304 pisze:bj powiedz tak jutro w programie. :)

(edit)
bj było super! Nagrałam wasz urywek i wrzucę na YT. Małą zjadła trochę trema prawda? :) I tak było bomba!
Oj tak , mała jest taka słodka. Tak pozytywnie trzymała się za krocze , a mama? Bomba , tyle ciepłych i prawdziwych słów o Michaelu. Bardzo mi się podobało. japrosic
Ale czegoś mi tu brakło , czego?... Pozdrowień dla całego MJPT! :-/ Ale to zapewne dlatego ,że czas rozmowy jest ustalony i widziałam , że mamusia chciała coś jeszcze powiedzieć ale już był koniec rozmowy. :smutek: BOMBA JEDNYM SŁOWEM! :mj:
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

bj, najlepiej przed programem skontaktować się z prowadzącą/~ym i powiedzieć, o czym najbardziej chciałabyś powiedzieć. oni mają swój plan zawsze, gotowe pytania, ale jeśli ustalisz wspólną wersję, to się uda powiedzieć to, co planowałaś. a więc o tej działalności charytatywnej, o tablicy na Bemowie itd. - to, co najważniejsze, jedno-dwa zdania. Już nie pozdrawiaj MJPT, tylko jak się uda, to powiedz prowadzącemu, że w klipie zagrało też wieu Polaków i najwyżej, żeby on wspomniał o forum,czy coś... ;-)
Myślę, że powinno się udać.
Programu nie widziałam, ale jak ktoś udostępni później link, to obejrzę. :)
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
bj

akaagnes pisze:najlepiej przed programem skontaktować się z prowadzącą/~ym i powiedzieć, o czym najbardziej chciałabyś powiedzieć.
Wiesz, to taka szybka telewizja śniadaniowa, oni tam mają gościa za gościem. Nas wprowadzono na plan dosłownie na 3 min przed nagraniem, kiedy jeszcze siedział poprzedni rozmówca. No i owszem, ustalone było, że mówimy o samym teledysku ( i tu miałam się rozwinąć, no ale jak widać się nie dało) i Emilia zaśpiewa Speechless. Poprosiłam prowadzącą, żebym mogła powiedzieć "parę ciepłych słów o chłopaku", bo media różnie MJa traktowały. I chyba dlatego Emilia nie zdążyła zaśpiewać - coś za coś. A ona śpiewa mi codziennie nie tylko Speechless, a jak się kładzie spać, to mówi: Dobranoc Michael.
Jak włączam na komputerze BTM, to Emilka mówi: Wiesz, że tu jest twoja córka?
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

bj pisze:a jak się kładzie spać, to mówi: Dobranoc Michael.
słodka :hahaha: ja też czasami tak mówię, do swojej poduszki BAD glupija

No tak, programy na żywo to jazda bez trzymanki. Reżyser tylko do ucha prowadzącemu mówi: czas, czas... Jeśli uda się w Łodzi, to powiedz na zmianę teraz o tym, co nie udało się powiedzieć w Warszawie. Nawet jak inne pytanie Ci zada ,hehe ;))

i Ucałuj córkę! :*
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

bj gratuluję występu. Podziękować też nie zaszkodzi, więc dziękuję.
Pozdrów córeczkę i trzymajcie się ciepło.
ObrazekObrazek
Justine1304

Proszę bardzo! Macie Pytanie na śniadanie:

Pytanie na śniadanie - 3 letnia Emilka wystąpiła w teledysku Michael'a Jacksona
http://www.youtube.com/watch?v=Tg2QbUY1gjw
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Dziękuję bj bo byłyście tam z Emilką tak jakby w imieniu wszystkich fanów:) Bardzo pozytywny wywiad, widać, że starałaś się przekazać jak najwięcej informacji. A Emilka jest naszą nadzieją na to, że muzyka i twórczość Michaela będzie ceniona jeszcze przez wiele pokoleń ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ