"All In Your Name" [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Z którego roku to jest dokładnie?
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Justine1304 pisze:Z którego roku to jest dokładnie?
Dokładnie z grudnia 2002 roku.
Recorded & Filmed at Middle Ear Studios in December 2002. All footage was shot by Ashley Gibb on a High 8 camera. There is over 2 hours of footage.
Mam nadzieję, że ujrzymy więcej z tego 2godzinnego materiału. No i w końcu chcę usłyszeć ten utwór!
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Jeanne pisze:To jest właśnie Michael w swoim najlepszym okresie dla mnie :D

Pięknie wygląda, pięknie śpiewa, ale piosenki się trochę obawiam. Może się okazać nudną balladą.
jak pierwszy raz sluchalem Earth Song to tez podobnie myslalem co to za nuda, taki utwor trzeba posluchac wiecej razy zeby zrozumiec, slowa i przedewszystkim muzyke.... nie obawiam sie calosci.
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

anialim pisze:kolejna część materiału ze studia.
Czy to jest ten sam moment co wcześniej? Śpiewa tak samo i tak samo się rusza, tylko że na tym drugim nie ma muzyki i jest z innej kamery.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
stachu21

Post autor: stachu21 »

Tutaj zostało zrobione porównanie http://www.youtube.com/watch?v=LZz4ieOd ... ture=feedu
Awatar użytkownika
kamiledi15

Trochę za mało Michaela, ale te fragmenty w których jest jak zwykle zachwycają.

takich postów nie piszemy w faktach. Nast. razem będzie ostrzeżenie / anialim.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

No nie no co to jest!? Gdzie jest Michael? Czy to możliwe że Barry dograł wokale teraz by było więcej jego? No zaraz się wściekne praktycznie nic nowego nie dostaliśmy, wciąż powtarzający sie ten sam wers Michaela....
Obrazek
Awatar użytkownika
Amelia

Post autor: Amelia »

Mnie się podoba. Aczkolwiek kolejny raz powtarza się połączenie dziadziowatego głosu z siłą i soczystym wokalem Michaela.
Dokładnie tak jak w kawałkach z McCartney'em.
Jestem pod wrażeniem, że tak wysoko Michael wyciąga swój wokal.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...

Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Piosenka jest średnia,spodziewałem się więcej Michaela.Ale jest to kolejna ciekawostka.
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Piosenka bardzo mi się podoba, a Michael jest jak zawsze nieziemski. Trzeba przesłuchać kilka razy żeby się wczuć ;-)
piobar

Post autor: piobar »

hmm, to ciekawe w takiem razie co takiego jest na tym 2-godzinnym materiale video ze studia ?? Michael chyba siedzial i sluchal jak Barry spiewa, bo wyraznie widac ze Gibb mial do dyspozycji raptem maly fragment Michaela na ktorym oparl swoja piosenke, czy raczej uzupelnil ja nim. Dobrze ze takie rzeczy wychodza i dzieki Gibbowi za to, ale piosenka mnie osobiscie rozczarowuje. Ja mam wrecz wrazenie ze to jakby polaczenie dwoch rozych piosenek, refren z innej, reszta z innej :(. Juz gdzies Riley wspominal ze MJ zostawil wiekszasc utworow z niedokonczonymi wokalami np. tylko jedna zwrotka i refren i ze bedzie sie to nadawac tylko na duety. Obawiam sie ze to beda takie duety wlasnie, no ale kto wie.
Piobar
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

Piosenka jest przepiękna, jestem oczarowana. Wokal Michaela dodaje tutaj całego smaczku. Jasne, że życzyłabym sobie więcej jego głosu, ale przecież jak byk pisze, że ten Michael Jackson jest "feat.", a "feat." to wykonanie krótkiego fragmentu utworu, a nie połowy, więc ja nie widzę żadnego problemu. Zresztą nigdzie wcześniej nie spotkałam się z określeniem, że to "Michael feat. Gibb"; gdyby tak było, to moim zdaniem nie wyszłaby ta piosenka ze strony właśnie Barry'ego...
Jest pięknie. Cudowny, nastrojowy utwór. I chociaż nie przepadam za Michaelowym falsetem, to tutaj mi pasuje idealnie.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

http://www.youtube.com/watch?v=qRSCMH5Y ... re=related znalazlam w necie jeszcze to ;) wydaje mi sie ze nie bylo
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
kamiledi15

Tak właśnie myślałem, że to materiał przerobiony ze studia.
Obrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Odpowiada mi to, ale nie widać w tym w ogóle Michaela(muzycznie), lecz potrafił bardzo dobrze tonować swój głos. Mało w tym kawałku zaśpiewał, ale Michaela jak słychać, to czuć takie życie tego utworu..
ODPOWIEDZ