Britney Spears

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Madzia

Post autor: Madzia »

Już wolę Britney w I Wanna Go, niż GaGę chodzącą po chodniku czy zabawiającą sie w Marię Magdalenę -.-.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Dla mnie teledysk jest ok , widać , że zainspirowany Thrillerem Michaela .
Powiem szczerze , że Britney zaczynam coraz bardziej lubić , głos mnie już tak nie denerwuję jak kiedyś , jej ostatnia płyta jest boska , a na koncert to już na pewno bym poszła . Kawałek też bardzo udany .
Chociaż troszeczkę mi się wydaję , że zrobili Britney na Avril Lavigne , te pasemka i ogólnie wyglądała podobnie do niej . Ale i tak jest fajnie , Britney jest fajna i ogólnie jest fajnie . Pzdr .
pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

Ja tam lubiłam Britney chyba zawsze . Miała słabsze okresy, ale jest ok.
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Generalnie nowy album mnie nie przekonuje, za dużo "elektronicznych" dźwięków, ale cóż poradzić, takie czasy. Lubiłam Britney, w przeszłości miała dobre piosenki, w sumie każdy jej kawałek stawał się hitem i generalnie zasłużyła sobie na miano księżniczki pop, ale dzisiejsze piosenki mnie rozczarowują. Fajnie, że w teledysku odniosła się do Thrillera, miała jakiś pomysł co jest zawsze plusem, ale trąci od tego kiczem. Z drugiej strony dzisiejszy rynek muzyczny nie ma nam za dużo do zaoferowania i nie ma co liczyć na ambitniejsze projekty ze strony tzw "gwiazd"
Awatar użytkownika
M-J

Post autor: M-J »

'Femme Fatale' jest Ok, ale przeszkadza mi tam trochę piosenek: How I Roll, Trouble For Me, Seal It With A Kiss. Tych normalnie się nie da słuchać. Nie słyszałem jeszcze bonusowych piosenek.
'Circus' był lepszy... :surrender: Tam praktycznie wszystkie piosenki mi się podobały...
The Thriller.....

Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

3 grudnia ukazał się nowy album Britney Spears "Britney Jean" recenzje są dość skrajne, ale mi oprócz paru piosenek płyta się bardzo podoba.
Liryczna, subtelna Britney wraca.
A tu piękny wspaniały teledysk do najlepszej piosenki na całym albumie:
Perfume
http://www.youtube.com/watch?v=_rxgp7TJhUE
Wygląda w nim bosko, zresztą jak zwykle.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
BadM

Post autor: BadM »

Nigdy nie byłam fanką Britney i raczej nią nie zostanę... Work B**ch nawet nie chce mi się komentować, dla mnie kompletna żenada. Perfume oceniam lepiej, ale jakbym miała deja vu, to już było... Lata lecą, a pani Spears cały czas taka sama i pod względem wizualnym i co gorsza pod względem muzycznym.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
michael mckellar

Akurat pod względem muzycznym wróciła trochę do swoich początków. I to akurat dobrze. Jeśli pomija się piosenki takie jak WB to płyta jest naprawdę dobra. Więc radzę najpierw przesłuchać płytę.Każdy ma prawo do swojej opinii. Ja zawsze ją lubiłem więc cieszę się że są takie piosenki jak Perfume, Alien czy Pasenger czy chociażby piosenka w duecie z siostra.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Albumu jeszcze nie przesłuchałem, także na razie wstrzymuje się z opinią, ale recenzenci nie zostawili na nim suchej nitki.

Do tego ta tragiczna promocja i słaba sprzedaż albumu:

*107 000 sztuk w 1 tygodniu, debiut na #4 Billboard 200,
*UK debiut #34

FLOP nenene
Awatar użytkownika
michael mckellar

Debiut na 4 miejscu Billboard 200 to jest dobry wynik. Ale jeśli będziemy oceniać płytę po ilości sprzedanych płyt to nie ma to sensu.
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

michael mckellar pisze:Debiut na 4 miejscu Billboard 200 to jest dobry wynik.
Jak na "gwiazdę" formatu Britney jest to bardzo słaby wynik, poprzedni jej album zadebiutował na #1 listy billboardu sprzedając się 2 razy lepiej, ogólnie to 34# w UK to tragedia, tym bardziej w okresie przedświątecznym. W większości odpowiada za to sama Britney i jej "pomocnicy", ponieważ jak już wspominałem album ma nikłą promocje.....

michael mckellar pisze: Ale jeśli będziemy oceniać płytę po ilości sprzedanych płyt to nie ma to sensu.
Dlatego napisałem że na razie płyty nie oceniam, bo jeszcze jej nie przesłuchałem, stwierdziłem jedynie fakt że recenzenci tym razem nie są dla niej zbyt pochlebni, a płyta sprzedaje się bardzo słabo.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Bo promocją będą koncerty w Las Vegas.
To zależy kto ocenia płytę, bo ja podchodzę bardzo sentymentalnie do Britney. Mi np. famme fatale się nie podobało, była i jest to chyba najsłabsza płyta.
BadM

Post autor: BadM »

Britney Spears kojarzy mi się trochę z muzyką dla nastolatek i trąci myszką, po nowej płycie spodziewałam się jakiejś zmiany wizerunku, sama dokładnie nie wiem czego, ale jakiejś świeżości, a tu "stara, dobra" Britney. Może dlatego jestem zawiedziona, ale jak ktoś "fanował" jej w czasach świetności to może będzie zadowolony z nowego wydawnictwa.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
ODPOWIEDZ