Fani z woj. świętokrzyskiego:)
- DirtyDiaana_1990
- DirtyDiaana_1990
DokładnieMrsLennon pisze:Przecież właśnie o to chodzi, żeby fani dołączyli! Na tym polega flash mob...Mj F-Anka pisze:Szkoda że to nie oryginalny układ do Beat It, a jest przecież bardzo prosty to i fani mogliby się dołączyć:) Dlatego nie ide.

Nie wolno odkładać marzeń na później!
Życie jest po to by je spełniać :)
Zgłosiło się 670 osób. Z czego może trochę nie przyjść, ale to i tak dużo.Mj F-Anka pisze:no tak ale to nie jest prawdziwy klimat, nawet moonwalk nie przypomina moonwalka, oprócz muzyki to nic ze stylu Michaela tu nie widze. Tak, pewnie zbiora sie fani tak jak i w rocznice smierci sie umawialismy, powodzenia:)
A co do rocznicy śmierci, to sama w przeddzień napisałaś, że wybierasz się na imprezę do Warszawy, więc co miałyśmy/mieliśmy mówić? Nie wszyscy z dnia na dzień wybiorą się do Warszawy.
Dla mnie ten flash mob to fajny pomysł, jestem już ubrana i niedługo będę na Sienkiewicza :)
- DirtyDiaana_1990
Ważne że w ogóle coś będzie,przecież to się liczy. Jeżeli jest Michael, to klimat będzie zawsze, prawda? :)Mj F-Anka pisze:no tak ale to nie jest prawdziwy klimat, nawet moonwalk nie przypomina moonwalka, oprócz muzyki to nic ze stylu Michaela tu nie widze. Tak, pewnie zbiora sie fani tak jak i w rocznice smierci sie umawialismy, powodzenia:)
Nie wolno odkładać marzeń na później!
- DirtyDiaana_1990
Tak dokładnie to nie jestem z Krakowa tylko małego miasteczka koło niego, które mieści się w woj. świętokrzyskim. Dlatego nie mówiłam bo nie jest ono tak znane.
http://fanka-mj.blogspot.com/ Mój blog, zapraszam!
Ja byłam
Fajne emocje. Trzeba było widzieć miny ludzi oglądających to. Prawie wszyscy wkoło pstrykali zdjęcia i kręcili filmiki.
Kto nie był niech żałuje.
Po wszystkim przyszła mi do głowy taka myśl: świetne jest to, że chciało się tylu ludziom przyjść na te kilka minut, jednym po to, aby zatańczyć, a innym po to, aby to zobaczyć. I wszystko z powodu Michaela
Ja z wrażenia o mały włos zapomniałabym zrobić zdjęcia, ale w ostatniej chwili oprzytomniałam i coś mi się udało złapać:

edit:
filmik nie mój, ale daje pojęcie o wydarzeniu http://www.youtube.com/watch?v=R28fDU_q0D0

Fajne emocje. Trzeba było widzieć miny ludzi oglądających to. Prawie wszyscy wkoło pstrykali zdjęcia i kręcili filmiki.
Kto nie był niech żałuje.
Po wszystkim przyszła mi do głowy taka myśl: świetne jest to, że chciało się tylu ludziom przyjść na te kilka minut, jednym po to, aby zatańczyć, a innym po to, aby to zobaczyć. I wszystko z powodu Michaela

Ja z wrażenia o mały włos zapomniałabym zrobić zdjęcia, ale w ostatniej chwili oprzytomniałam i coś mi się udało złapać:

edit:
filmik nie mój, ale daje pojęcie o wydarzeniu http://www.youtube.com/watch?v=R28fDU_q0D0
Ostatnio zmieniony ndz, 03 lip 2011, 23:14 przez anja, łącznie zmieniany 1 raz.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Anja, a nie rzuciła Ci się w oczy dziewczyna w białym kapeluszu i koszulce z Michaelem albo kobieta przebrana za Michaela?
Co do tego, co napisałaś, całkowicie si zgadzam!
Tutaj filmik echadnia: http://www.youtube.com/watch?v=R28fDU_q0D0
Pytali jeszcze kilka innych osób (w tym mnie) o ten flash mob, ale niestety nie ma nas w filmiku. Muszę do nich napisać.
Co do tego, co napisałaś, całkowicie si zgadzam!
Tutaj filmik echadnia: http://www.youtube.com/watch?v=R28fDU_q0D0
Pytali jeszcze kilka innych osób (w tym mnie) o ten flash mob, ale niestety nie ma nas w filmiku. Muszę do nich napisać.
Jeśli to ta sama dziewczyna w białym kapeluszu, o której myślę, to przez chwilę była koło mnie i stojąc na ławce robiła zdjęcia. Tę drugą panią też przez chwilę widziałam koło siebie przy wejściu do teatru.MrsLennon pisze:Anja, a nie rzuciła Ci się w oczy dziewczyna w białym kapeluszu i koszulce z Michaelem albo kobieta przebrana za Michaela?
Tutaj są zdjęcia z Sienkiewki i na jednym z nich obie panie są razem.
Siebie też gdzieś wypatrzyłam w tłumie:)
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Doing what I’m doing
Te obie panie to ja i moja mama :) Ja jestem dziewczyną w białym kapeluszu... a reszty chyba nie muszę mówić :)anja pisze:Jeśli to ta sama dziewczyna w białym kapeluszu, o której myślę, to przez chwilę była koło mnie i stojąc na ławce robiła zdjęcia. Tę drugą panią też przez chwilę widziałam koło siebie przy wejściu do teatru.MrsLennon pisze:Anja, a nie rzuciła Ci się w oczy dziewczyna w białym kapeluszu i koszulce z Michaelem albo kobieta przebrana za Michaela?
Tutaj są zdjęcia z Sienkiewki i na jednym z nich obie panie są razem.
Siebie też gdzieś wypatrzyłam w tłumie:)