Witam!

Właśnie surfowałem sobie zwyczajnie po forum, kiedy wpadł mi do głowy pewien pomysł - Michael, jak doskonale wiemy, zagrał w swojej karierze wiele zapierających dech w piersiach koncertów. Kilka z nich zostało nawet zarejestrowanych. Zastanawiam się więc, czy gdy oglądamy koncerty Michaela (te oficjalnie i nieoficjalnie wydane) mamy jakieś wykonanie, które jest naszym ulubionym wykonaniem z owego koncertu - takie, do którego chcemy wracać jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz...

Postanowiłem więc otworzyć głosowanie (trochę podobne do Najsłabszego Ogniwa, tylko w drugą stronę!

)
Oto zasady:
- ja podam tytuł koncertu (lub wydawnictwa) wraz z set-listą i linkiem YouTube umieszczonym pod tytułem każdego utworu w celu zapoznania się (lub przypomnienia sobie) poszczególnych wykonań
- potem każdy z nas odda swój głos na, jego zdaniem, najlepsze wykonanie z tego koncertu
- po dwóch/trzech dniach ja podliczę głosy: to wykonanie, które otrzyma najmniej głosów, odpada z gry (jeśli 2 lub więcej wykonań otrzyma tyle samo głosów - będzie dogrywka, czyli tzw. "
LIVE-OFF"

)
Nie ustaliłem jeszcze, kiedy poznamy zwycięzcę, ale wydaje mi się, że to może być naprawdę fajny pomysł - co o tym myślicie?