Bitwa na Głosy

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
marcinokor

Bitwa na Głosy

Post autor: marcinokor »

Wiem, że program już się skończył, ale co nim myślicie, o uczestnikach o wykonaniu. W końcu nawet śpiewali niektóre piosenki MJ'a.
No, a ja jeszcze dodam, że np. Halina Mlynkova prowadziła chór z Cieszyna czyli niedaleko ode mnie. Co więcej kojarzycie tę dziewczynę (ta z przodu).
Obrazek
Nie mogę sobie w tej chwili przypomnieć jak się nazywa glupija, ale ona jest z mojego miasta (lub z Cieszyna, ale to nieważne) i prawdopodobnie będziemy chodzić razem do gimnazjum. Jaki ten świat jest mały co nie ;D?
Obrazek
Awatar użytkownika
M-J

Post autor: M-J »

Ja myślę, że to ciekawy program :) Podobało mi się jak śpiewali Jacksona.
Też nie pamiętam jak ona się nazywała :-/
The Thriller.....

Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Sądzę, że to był dobry program i zdecydowanie lepszy od X-Factor. Ci ludzie naprawdę mieli talent, dobre jury no i opiekunowie grup. To było naprawdę coś. Co dziwne, nigdy nie lubiłam tego typu programów ale ten darzyłam jakąś tam sympatią.

Ja to w ogóle tej dziewczyny nie kojarzę.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Lubiłam program nawet, tylko Urbański mi przeszkadzał ale to inna historia.
Wykonanie MJa nie podobało mi się tylko Natashy.. :/

Występ jaki mi utkwil w pamięci to Scorpionsi po polsku ;)
Grupa Michała . Naprawde świetny występ ale niestety odpadli wtedy.. no coż tak bywa . Podobało mi się też Mlynkowej jak o ile pamiętam jej grupa wykonała chyba coś Shakiry.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Justine tak , wykonała piosenkę Waka Waka , którą napisała Shakira .
Ok , więc tak:
Bitwa Na głosy była naprawdę dobrym programem na poziomie . Uczestnicy mieli talent , chociaż nie wszyscy , ale większość . Wolę co prawda X Factor , ale BNG też oglądałam ;P .
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

M-J pisze:Też nie pamiętam jak ona się nazywała :-/
Martyna Franek, ma 12 lat.
Zosia-MJ pisze: wykonała piosenkę Waka Waka , którą napisała Shakira
Shakira nie napisała tego utworu.
Piosenka powstała w latach 80-tych.
http://www.youtube.com/watch?v=fLys8Sap ... re=related
Cameron, rok 1982.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Ajajaj , to mam złe info jakieś xD . Dobra, nie ważne .]
Ja liczyłam , że wygra Halina , ale no niestety się zawiodłam ;P
pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

Ja oglądałam tylko niektóre odcinki w całości, ale zawsze ogl grupe z trójmiasta no i wtedy jak spiewali Michaela .
Pomysł na program fajny. wydaje mi sie, że jednym z minusów może byc fakt, że ludzie częsciowo głosowali nie na wykon a na gwiazdy, które przewodniczyły grupom .
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

pati_peace_MJ pisze:Pomysł na program fajny. wydaje mi sie, że jednym z minusów może byc fakt, że ludzie częsciowo głosowali nie na wykon a na gwiazdy, które przewodniczyły grupom .
Większość głosujących, głosowała za "gwiazdą", która przewodniczyła danej grupie a nie wykonaniu, prawda. Inaczej, wygrałaby grupa U. Dudziak, bo biorąc pod uwagę jedynie profesjonalne wykonanie, współbrzmienie grupy (a o to chodziło w programie) to oni byli najlepsi. Natomiast, wygrała grupa P. Kupichy. Wiadomo, Piotr ulubieniec nastolatek, a Urszula, cóż...reprezentuje hermetyczny krąg jazzmanów. Szerszej publiczności, wokalistka jazzowa nie była tak znana jak lider Feela, zespołu popowego, lansowanego w mediach.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
katie1777

Post autor: katie1777 »

Już po 2 odcinku 2 serii...Zespół Natalii Kukulskiej wykonał piosenkę Michaela-Wanna be startin something-bardzo podobało mi się to wykonanie...Zaciekawił mnie także zespół Kamila Bednarka,od razu widać po co Ci ludzie tam są:)
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

Ja nie narzekam. Bardzo podobała mi się piosenka wykonana przez grupe Kukulskiej i Bednarka. Ogólnie program jest fajny :)
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Awatar użytkownika
bambi120

Post autor: bambi120 »

Hehe ja jestem z Brzegu xd byłem chyba to było 3 maja na koncercie gdzie był Bednarek wraz z zespołem Bitwa na Głosy xD Gdy skończyli śpiewać i wgl to przez godzinę nic nie słyszałem xD stałem przy samych głośnikach xD Program ogólnie fajny:) Tylko że moim zdaniem niektóre piosenki MJ'a im nie wyszły:(
I Love You Michael Jackson L.O.V.E
ODPOWIEDZ